Sport

Riposta lui Mihai Stoica la atacurile lui Dan Șucu asupra lui Gigi Becali: ”Aș avea multe replici!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a avut o reacție foarte scurtă și promptă în miez de noapte, prin intermediul contului său oficial de Facebook, cu privire la atacul lansat de Dan Șucu împotriva patronului roș-albaștrilor, Gigi Becali.
20.03.2024 | 17:34
Riposta lui Mihai Stoica la atacurile lui Dan Sucu asupra lui Gigi Becali As avea multe replici
Mihai Stoica a reacționat la acuzele lui Dan Șucu adresate lui Gigi Becali / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Partida din prima etapă a play-off-ului a adus controverse în lupta pentru titlu, unde milionarul Dan Șucu a lăsat de înțeles că jucătorul lui Sepsi OSK, Marius Ștefănescu, nu a dorit să joace contra FCSB, fără a fi vorba de motive medicale.

Replica lui Mihai Stoica la acuzele patronului de la Rapid, doar o liniște înaintea furtunii?

Managerul general al clubului din Berceni a lăsat de înțeles că dreptul său la replică ar putea fi unul mult mai amplu pe viitor, însă preferă să nu ofere mai multe detalii în acest moment despre controversa lansata de patronul giuleștenilor, Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

”Aș avea multe replici pentru ce s-a spus în seara asta, dar mă abțin. Deocamdată!” a postat Mihai Stoica, pe Facebook-ul său personal.

Reacția managerului general al FCSB-ului este surprinzătoare, întrucât este cunoscut pentru desele sale răspunsuri atunci când un imaginea clubului sau a unui membru este afectată.

ADVERTISEMENT

Atacul devastator al lui Dan Șucu la patronul FCSB: “Asta nu e Liga Gigi Becali”

Patronul giuleștenilor a atacat strategia lui Gigi Becali, considerând că este injustă pentru principiul de fair-play, fiind extrem de virulent asupra faptului că normalitatea clubului din Berceni nu este în acord cu cea a competiției, astfel obținând un avantaj potențial decisiv.

“Unde e normalitatea? Părerea mea este că oamenii ăștia nu pot să respecte competiția, decât dacă sunt obligați. Unii le respectă voluntar, iar alții sunt obligați. Cei de la FCSB nu fac asta. Cei care conduc FCSB nu fac asta. Asta nu e Liga Becali, e Liga României de fotbal” a mai adaugat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

Deși, acesta s-a declarat contrar metodei miliardarului din Pipera, patronul Rapidului se regăsește într-o situație unde a procedat aproape asemănător, întrucât la doar trei zile de la partida din Giulești contra trupei lui Gheorghe Hagi, acesta a anunțat că a demarat negocieri pentru transferul atacantului Louis Munteanu, de la Farul Constanța la Rapid, împrumutat în acest moment de la Fiorentina.

Ajunge Ştefănescu la FCSB!?

Patronul roș-albaștrilor este cunoscut pentru laudele aduse vedetelor cluburilor contra cărora urmează să joace, așa cum a fost și cazul celor doi menționați de patronul Rapidului, aceștia fiind absenți din partidele pe care clubul din Berceni le-a disputat contra formațiilor în cauză, chiar înaintea perioadei de transferuri.

ADVERTISEMENT

”A venit Baba Alhassan, meciul cu Sibiu, el nu a mai jucat, dar transferul s-a făcut peste o săptămână. Următorul transfer, Iași. Luis Phelipe. Nu a jucat, a fost răcit. Strategia asta contrazice 4-5 articole, iar noi pornim de unde am plecat. Am dreptul să mă gândesc că același lucru s-a întâmplat și cu Ștefănescu?” a spus Dan Șucu, în direct la DigiSport.

ADVERTISEMENT