Sport

Dan Șucu, acuzații grave pentru Gigi Becali și FCSB: ”Nu e Liga Becali, e Liga României de fotbal”

După ce Victor Angelescu a acuzat o înțelegere între FCSB și Marius Ștefănescu, Dan Șucu a oferit noi declarații pe seama acestui subiect.
19.03.2024 | 21:24
Dan Sucu acuzatii grave pentru Gigi Becali si FCSB Nu e Liga Becali e Liga Romaniei de fotbal
Dan Șucu, atac asupra lui Gigi Becali. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Înaintea partidei în care FCSB a învins-o pe Sepsi OSK, scor 2-1, Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a acuzat clubul covăsnean că s-a înțeles deja cu formația roș-albastră pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Dan Șucu, acuzații grave pentru FCSB și Marius Ștefănescu

Marius Ștefănescu nu a fost în lotul lui Sepsi Sf. Gheorghe după ce a luat un „galben” în finalul meciului anterior, cu Petrolul Ploiești, în minutul 90+4.

ADVERTISEMENT

Sezonul acesta, Marius Ștefănescu nu a evoluat deloc împotriva lui FCSB, în cele trei partide. Prima dată din cauza unei răceli, iar ulterior din cauza unui cartonaș galben primit cu Universitatea Craiova.

După ce Victor Angelescu a acuzat o înțelegere între FCSB și mijlocașul lui Sepsi OSK, Dan Șucu, principalul finanțator al celor de la Rapid, a susținut același lucru.

ADVERTISEMENT

”Sunt de acord, dar cu o nuanță importantă. Dacă acolo s-a perceput ca o acuză pe care ar face-o Victor Angelescu față de club, față de Dioszegi. Noi am spus că, din punctul nostru de vedere, Marius Ștefănescu nu a vrut să participe la meciul respectiv.

Este al treilea meci în care nu a jucat cu cei de la FCSB. A dat gol în min. 92, în 94 a luat galben, iar în 95 s-a terminat meciul. Sunt prea multe coincidențe. Da, știu, e o acuzație gravă”, a declarat Dan Șucu, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, atac asupra lui Gigi Becali

Totodată, Dan Șucu a adus acuze și asupra modului în care FCSB a făcut transferuri în acest sezon și i-a reproșat lui Gigi Becali că nu respectă competiția.

”A venit Baba Alhassan, meciul cu Sibiu, el nu a mai jucat, dar transferul s-a făcut peste o săptămână. Următorul transfer, Iași. Luis Phelipe. Nu a jucat, a fost răcit.

ADVERTISEMENT

Strategia asta contrazice 4-5 articole, iar noi pornim de unde am plecat. Am dreptul să mă gândesc că același lucru s-a întâmplat și cu Ștefănescu? Unde e normalitatea? Părerea mea este că oamenii ăștia nu pot să respecte competiția, decât dacă sunt obligați.

Unii le respectă voluntar, iar alții sunt obligați. Cei de la FCSB nu fac asta. Cei care conduc FCSB nu fac asta. Asta nu e Liga Becali, e Liga României de fotbal”, a mai adăugat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT