Sport

Rivaldinho, obiectiv clar pentru Farul Constanța: “Trebuie să fim în play-off”

Rivaldinho are planuri mari alături de Farul Constanța. Atacantul brazilian se simte ambițios pentru noul an și vrea să ajute echipa să prindă un loc cât mai sus în play-off.
27.12.2023 | 13:12
Rivaldinho obiectiv clar pentru Farul Constanta Trebuie sa fim in playoff
Rivaldinho are planuri mari alături de Farul Constanța. Atacantul brazilian se simte ambițios pentru noul an și vrea să ajute echipa să prindă un loc cât mai sus în play-off. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rivaldinho are planuri mari cu Farul Constanța în 2024. Elevul lui Gheorghe Hagi se simte ambițios pentru noul an și vrea să își ajute echipa prin execuții pentru a prinde un loc cât mai sus în play-off. Brazilianul a oferit și un mesaj suporterilor constănțeni.

Cum a fost 2023 pentru Rivaldinho

În cadrul unui interviu pentru Farul TV, brazilianul a vorbit despre cum a fost pentru el anul 2023. Rivaldinho a venit în vara acestui an la Farul Constanța și susține că se simte foarte bine alături de formația lui Gheorghe Hagi și este conștient de lupta grea pentru play-off.

ADVERTISEMENT

“A fost un foarte frumos pentru Farul. În primul rând, să fim cu toții sănătoși alături de familiile noastre. Pe plan sportiv îmi doresc să merg cât mai sus cu Farul, să câștigăm multe meciuri, să dăm goluri și să facem toți fanii fericiți în 2024.

A fost o jumătate de an foarte grea, pentru că am avut și meciuri în Europa. Am fost foarte aproape să intrăm și în grupe. O să fie foarte greu play-off-ul, să jucăm acolo. O să fie o luptă frumoasă. Trebuie să facem cât mai bine, să câștigăm meciuri, să facem puncte și să ne îndeplinim obiectivul, să intrăm în play-off. 

ADVERTISEMENT

O să merg acasă la familie, să stăm împreună. Vreau să mă odihnesc, să mă întorc mai puternic și să fac lucruri frumoase alături de Farul. E foarte frig acum, dar m-am obișnuit. E bine că o să stau câteva zile la căldură, în Brazilia”, a spus Rivaldinho, la Farul TV.

Rivaldinho, planuri mari alături de Farul Constanța

În finalul interviului, Rivaldinho mărturisit că are planuri mari alături de Farul Constanța în 2024. Atacantul își dorește să ajute clubul să prindă un loc cât mai sus în play-off și vrea să aibă mai multe contribuții la gol. Brazilianul a mai oferit și un mesaj fanilor constănțeni.

ADVERTISEMENT

“Îmi propun să ajut Farul să ajungă acolo sus. Să dau goluri, assisturi și să câștigăm meciuri. Acesta este singurul gând pe care îl am pe planul personal. Vreau ca Farul să câștige fiecare meci.

Le mulțumesc fanilor pentru că au fost alături de noi în acest an, atât în momentele bune, dar și mai puțin bune. Fără ei ar fi foarte greu, iar cu ei suntem mai puternici. Încă o dată, le mulțumesc că au fost alături de noi în acest an și sunt sigur că vom fi tot așa în continuare, împreună”, a mai spus Rivaldinho.

ADVERTISEMENT

  • 6 contribuții de gol are Rivaldinho pentru Farul Constanța în acest sezon
  • 16 partide a strâns brazilianul în tricoul formației lui Gheorghe Hagi
  • 800.000 de euro este cota atacantului pe Transfermarkt
ADVERTISEMENT