Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rivalii Kiriță și Nicoliță, dialog savuros înainte de Dinamo – FCSB: „Mergem la Mama Omida, poate iese ceva”

Dinamo - FCSB este derby-ul etapei a 17-a. Cele două echipe au obiective complet diferite în acest an, însă împart o rivalitate istorică.
24.11.2023 | 21:48
Rivalii Kirita si Nicolita dialog savuros inainte de Dinamo  FCSB Mergem la Mama Omida poate iese ceva
DIALOG GENIAL Banel Nicolita - Giani Kirita inainte de Dinamo - FCSB. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo are parte de un sezon mult sub așteptări. Formația pregătită de Ovidiu Burcă nu a mai câștigat un meci din luna august, însă spergă să spargă ghinionul chiar la derby-ul cu FCSB. Trupa din Ștefan cel Mare are nevoie disperată de puncte dacă vrea să se salveze de la retrogradare.

Rivalii Ginai Kiriță și Bănel Nicoliță, dialog savuros înainte de Dinamo – FCSB

“Giani, trebuie să fii tu acolo lângă ei, tu și Florentin Petre. Prin voi trebuie să crească, voi sunteți oamenii care puteți să le explicați ce înseamnă Dinamo. Acei oameni, nu am văzut să ia un jucător, un Giani, un Florentin Petre, care au scris istorie, care știu ce înseamnă Dinamo”, a declarat Bănel Nicolita

ADVERTISEMENT

“Din păcate, noi duminică dacă nu luăm punct sau puncte ușor, ușor, ne îndreptăm spre liga secundă. În toate duelurile pe care le-am jucat acum 2700 de ani, lumea zice că de ce vorbim de acum 2700 de ani, păi atunci erau rezultatele.

A fost și FCSB și Dinamo, au fost poziții în clasament în care noi eram pe locul 9, ei erau pe 9, sau invers, dar derby-urile erau până la capăt, ieșeau scântei, erau cele mai frumoase meciuri. Și acum e la fel, doar că FCSB este în avantaj.

ADVERTISEMENT

Derby-ul e derby, nu știi ce se poate întâmpla. Eu merg pe premiza că se poate întâmpla și Dinamo să câștige. Poate ia Dinamo un cartonaș roșu, poate intră FCSB pe vârfuri. Nu știi dinainte ce se poate întâmpla”, a declarat Giani Kiriță.

FCSB ocupă primul loc în Superliga

FCSB este într-o revenire de formă. Formația lui Gigi Becali a câștigat ultimul meci din campionat contra celor de la FCU Craiova. Ba mai mult, are doar două înfrângeri în acest sezon și ocupă prima poziție în Superligă. FCSB trebuie să o bată pe Dinamo pentru a o ține la distanță în clasament pe CFR.

ADVERTISEMENT

“Dacă aș fi în vestiar acum, nu e de ajuns să mergi odată la Dinamo să le vorbești. Trebuie să stai cu ei, să construiești, să impui mentalitatea asta pe care o ai. Îmi e frică, doar că vreau să cred că FCSB va intra pe vârfuri, se vor crede învingători, iar atunci trebuie să producem surpriza”, a declarat Giani Kiriță.

“Am înțeles acuma, Giani, am înțeles. E greu frate să ne bați, fie vorba între noi. E greu, e foarte greu să pierdem. Am spus și eu, va fi un meci foarte greu cu Dinamo, se poate întâmpla orice. Și penalty și roșu, la revedere”, a declarat Bănel Nicoliță.

ADVERTISEMENT

“Dintre voi doi, Robert de la Rapid, tu de la FCSB, eu sunt singurul care mă lupt ca nebunul cu voi dar mă lupt degeaba, nu am ce să vă zic. Eu chiar cred că asta se va întâmpla duminică. Bănele, mergem la Mama Omida, facem ceva, poate ia un roșu, mergem pe la Chitila, cunosc eu”, a completat Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA te așteaptă în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este transmisă live începând cu ora 10:30 și este disponibilă în premieră în aceeași zi, de la 17:30, pe canalul nostru de Youtube, Fanatik, și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Kirita si Nicolita au facut show inainte de derby

ADVERTISEMENT