Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

De ce a fost refuzat Florentin Petre de Dinamo: „Nu știam dacă e momentul acum!”

Florentin Petre a declarat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA faptul că s-a autopropus la Dinamo. Din păcate pentru acesta, conducerea clublui nu a oferit un răspuns pozitiv.
24.11.2023 | 15:25
De ce a fost refuzat Florentin Petre de Dinamo Nu stiam daca e momentul acum
De ce A FOST REFUZAT Florentin Petre de Dinamo Reactia lui Andrei Nicolescu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo are parte de un sezon de coșmar de la revenirea în Superligă. În 16 etape disputate, formația lui Ovidiu Burcă a reușit 2 victorii, 4 egaluri și 10 înfrângeri. Florentin Petre s-a oferit să ofere o mână de ajutor formației din Ștefan cel Mare, însă a fost refuzat de către conducere.

Florentin Petre a fost refuzat de către conducerea lui Dinamo

“Eu cred că Florentin putea să aducă un plus datorită faptului că are în ADN dinamovismul. Aici a trăit mari performanțe și știe ce se întâmplă în situații bune și mai puțin bune. Știe cum se motivează jucătorii de la Dinamo pentru că trebuie să înțeleagă cumva istoria și spiritul echipei.

ADVERTISEMENT

A fost o perioadă destul de complicată pentru că și intern au fost o grămadă de discuții. Am discutat și despre el, nu a fost momentul să luam niște decizii. Cumva am fost consecvenți în a-i acorda credit lui Ovidiu și a îl lăsa să implementeze sistemul pe care îl crede”, a declarat Andrei Nicolescu.

Ovidiu Burcă se află la cârma echipei încă din Liga 2 Casa Pariurilor. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a reușit promovarea în Superliga, însă a întâmpinat probleme în ceea ce privește nivelul de joc. În ciuda rezultatelor slabe, Dinamo crede în continuare în proiectul început alături de Burcă.

ADVERTISEMENT

Dinamo îi dă credit lui Burcă

“Eu nu v-am întrebat întâmplător de Florentin Petre. A intrat în direct cu noi și ne-a povestit că ne-a sunat chiar pe dumneavoastră și a spus că vine să ajute Dinamo dacă credeți că poate să ajute, a punctat Cristi Coste.

“Asta vă spun și eu, sunt corecte discuțiile. Am discutat și intern, nu știam dacă e chiar momentul potrivit acum. Nu vă pot da toate detaliile discuțiilor din interior, că nu are rost. Întrebarea pare simplă, dar este o situație mai complicată. Nu a fost momentul în acea perioadă să facem pasul, așa am concluzionat”, a completat Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă poate închide gura contestatarilor chiar în următoarea etapă. Dinamo o întâlnește pe teren propriu pe FCSB în derby-ul rundei cu numărul 17. În cazul unui succes, formația din Ștefan cel Mare nu va avansa în clasament. În acest moment sunt 5 puncte între Dinamo și echipa de pe locul 14, FCU Craiova.

FCSB se pregătește de duelul cu Dinamo din postura de lider al Superligii. Formația patronată de Gigi Becali are doar 2 înfrângeri în acest sezon și a reușit să adune 34 de puncte în 16 partide. Pentru FCSB este crucial un succes împotriva lui Dinamo pentru a se menține la 3 puncte de urmăritoarea CFR.

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA îți aduce acțiunea în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Nu rata ocazia de a fi la curent cu cele mai recente știri și analize din lumea sportului! Emisiunea este disponibilă în premieră chiar în aceeași zi, începând cu ora 17:30, pe canalul nostru de Youtube, Fanatik, și pe paginile noastre de Facebook, Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Petre a fost refuzat de Dinamo

 

ADVERTISEMENT