Life

Robert de Niro spune cum este să devii tată la 80 de ani: ”Vreau să fiu cât de mult timp în preajmă.”

Robert de Niro a spus fanilor cum este să devii tată la 80 de ani. Celebrului actor i s-a născut al șaptelea copil în mai 2023.
26.01.2024 | 15:29
Robert de Niro spune cum este sa devii tata la 80 de ani Vreau sa fiu cat de mult timp in preajma
Cine este femeia care l-a făcut tată a șaptea oară pe faimosul actor. Sursa foto: The Mirror
ADVERTISEMENT

Robert de Niro, dezvăluiri despre cum este să devii tată la 80 de ani. Îndrăgitul actor de la Hollywood își lua prin surprindere fanii în primăvara lui 2023, anunțând în luna mai că i s-a născut cel de-al șaptelea copil, mai exact o fetiță. Cine este femeia care i-a schimbat viața starului?

Ce spune Robert de Niro despre a deveni tată la o vârstă înaintată, 80 de ani

Mulți s-au întrebat cum a reușit actorul la cei 80 de ani să mai fie tată, având în vedere că, de obicei, persoanele care ating acest prag de vârstă abia își mai duc bătrânețea sau, în cel mai rău caz, se sting? Robert de Niro a lămurit întregul mister într-un interviu recent pentru ”AARP The Magazine”.

ADVERTISEMENT

Robert de Niro și-a botezat fetița Gia Virginia Chen-De Niro și a precizat pentru sursa menționată că este minunat să mai poți fi părinte la vârsta sa. De asemenea, spune și că fiica lui îl face să dea uitării de toate grijile și preocupările atunci când o privește în ochi.

Actorul crede că are un copil foarte atent și rațional, lucru care reiese din felul cum privește în jur. Chiar dacă are 80 de ani, Robert de Niro a mai precizat că se va încăpățâna să petreacă cât mai mult timp în preajma Giei, pentru a o vedea cum evoluează.

ADVERTISEMENT

”Toate preocupările şi grijile mele pur şi simplu dispar atunci când mă uit la ea. Aşa că este nemaipomenit. Dar ea are un fel foarte adorabil de a te privi, care te absoarbe… Nu ştiu cum o să fie mai târziu, când o să fie mai mare, dar se gândeşte şi observă totul şi priveşte.

Este foarte interesant. Aşa că, ştiţi ceva, sunt un tată de 80 de ani şi e minunat şi vreau să fiu cât de mult timp în preajmă… ca să mă bucur de ea”, a declarat starul pentru publicația ”AARP The Magazine”.

ADVERTISEMENT

Cine este actuala parteneră a lui Robert de Niro

Totuși, cine este femeia care l-a făcut tată pe Robert de Niro la 80 de ani? Numele său este Tiffany Chen, iar prima oară când au fost observați împreună se întâmpla în august 2021. Atunci, actorul era despărțit din 2018 de fosta parteneră de viață, Grace Hightower.

Nu se cunosc prea multe detalii despre Tiffany Chen, deoarece stă departe de lumina reflectoarelor, comparativ cu Robert de Niro. Sunt zvonuri conform cărora aceasta ar fi născută în 1985, deci ar avea vârsta de 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Robert de Niro este considerat unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile. Dublu câștigător al premiului Oscar, a avut de-a lungul carierei roluri în peste 90 de pelicule. Unul dintre cele mai cunoscute este cel al ”Joker-ului”, un film american cu personaj și denumire identice.

ADVERTISEMENT