Sport

Robert Ilyeș a plecat de la Sepsi, la o zi după calificarea covăsnenilor în play-off: Motivul deciziei luate

Robert Ilyeș a plecat de la Sepsi, la o zi distanță după ce covăsnenii s-au impus categoric împotriva lui FC U Craiova, scor 4-0, și după ce au reușit să se califice în play-off.
18.03.2023 | 09:50
Robert Ilyes a plecat de la Sepsi la o zi dupa calificarea covasnenilor in playoff Motivul deciziei luate
Robert Ilyeș a plecat de la Sepsi, la o zi după calificarea covăsnenilor în play-off. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul secund al lui Sepsi a luat decizia de a pleca de lângă Cristiano Bergodi, pentru a deveni antrenor principal în Liga 2, la Csikszereda, formație care a ratat intrarea în play-off-ul din eșalonul secund.

Robert Ilyeș a plecat de la Sepsi, la o zi după calificarea covăsnenilor în play-off

Robert Ilyeș nu mai este antrenorul secund al lui Sepsi, acesta plecând de la echipă la o zi distanță după calificarea covăsnenilor în play-off, pentru a deveni antrenor principal la Csikszereda.

ADVERTISEMENT

Obiectivul noului antrenor al ciucanilor este obținerea promovării în prima ligă, la finalul sezonului următor, iar până atunci are timp să își formeze echipa și să implementeze noul sistem de joc.

De-a lungul carierei de fotbalist, Robert Ilyeș a jucat pentru: Foresta Suceava, Astra Ploiești, Rapid București, Khazar Lankaran, FC Brașov, FCM Târgu Mureș, retrăgându-se de la Csikszereda.

ADVERTISEMENT

„Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul secund Ilyés Róbert. Cu această ocazie, îi mulțumim pentru perioada petrecută alături de noi și îi urăm mult succes în continuare în carieră!”, s-a arătat pe pagina de Facebook a covăsnenilor.

  • 49 de ani are Robert Ilyeș

A câștigat 2 trofee ca antrenor secund la Sepsi

Robert Ilyeș a avut parte de momente frumoase la Sepsi, cu intrări succesive în play-off, participări în preliminariile cupelor europene și cu două trofee pe care trupa lui Cristiano Bergodi le-a câștigat.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Cupa României Betano, pe care Sepsi a câștigat-o în sezonul precedent, în urma finalei cu FC Voluntari, scor 2-0, dar și SuperCupa României, câștigată în fața lui CFR Cluj, scor 2-1.

„Îi urăm succes, mereu și-a dorit să fie antrenor principal. Având doar Licența A, la noi nu avea cum. Sperăm să aibă succes acolo”, a spus Atilla Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Primul meci al lui Sepsi din play-off va fi împotriva Farului, partidă care se va disputa pe 19 martie. Până la meciul cu FC U Craiova, Sepsi câștigase un singur meci în 2023, și anume partida cu Hermannstadt, scor 1-0.

ADVERTISEMENT
Tags: