Life

Robert își caută mama. Care este povestea tânărului adoptat de o familie din Franța

Robert vrea să o cunoască pe mama biologică. A fost adoptat în Franța la vârsta de numai 4 ani, iar acum și-a spus povestea.
10.11.2022 | 11:39
Robert isi cauta mama Care este povestea tanarului adoptat de o familie din Franta
Robert vrea să o cunoscuă pe mama biologică. A fost adoptat în Franța. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Un tânăr a distribuit un mesaj în social media prin care dezvăluie că își caută mama. Care este povestea celui care a fost adoptat de o familie din Franța în urmă cu foarte mulți ani și care vrea să știe care îi sunt rădăcinile.

Robert vrea să o cunoscuă pe mama biologică. A fost adoptat în Franța

Robert Fechete are o poveste emoționantă. Tânărul își caută mama biologică, după ce a fost dat la un orfelinat din Oradea și apoi a fost adoptat de o familie din Franța. Din păcate, acesta nu știe foarte multe lucruri despre familia naturală.

ADVERTISEMENT

Se pare că tatăl tânărului a decedat, în timp ce mama locuiește în continuare în Oradea. În plus, tânărul vrea să știe dacă are frați sau surori, motiv pentru care a cerut ajutorul oamenilor pe o pagină din mediul virtual.

„Salutări din Franța! Numele meu la naștere a fost Robert Fechete și sunt născut pe 5 iunie 1994 la Oradea. Am stat la leagănul Oradea până la vârsta de 4 ani când am fost adoptat de o familie din Franța.

ADVERTISEMENT

Am nevoie să îmi cunosc rădăcinile și fac apel la dumneavostră, această comunitate minunată să mă ajutați să îmi găsesc mama biologică care se numea Fechete Lucreția și era domiciliată în Oradea.

Despre tată știu că ar fi decedat. Mi-ar plăcea să știu dacă am vreo soră sau un frate. Vă mulțumesc pentru distribuire și orice informație aveți lăsați un mesaj privat paginii.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc!”, a transmis Robert pe pagina de Facebook intitulată The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României.

Robert, ajutor din partea oamenilor cu suflet mare

Mesajul tânărului a fost distribuit într-un număr foarte mare, oamenii urându-i succes și noroc pentru a-și cunoaște mama biologică cât mai repede.

ADVERTISEMENT

În plus, foarte multe persoane au lăsat comentarii prin care îi transmit lui Robert să nu-și piardă speranța. Totodată, strigătul de ajutor a apărut în presa din România, dar și în jurnalele din străinătate.

ADVERTISEMENT
Tags: