News

Robert Negoiță și-a lansat oficial candidatura la Sectorul 3. Ciolacu, Ciucă, Firea și Cîrstoiu, prezenți la eveniment

Robert Negoiţă şi-a lansat oficial candidatura la Primăria Sectorului 3 la hala Laminor. I-au fost alături liderii Coaliției și candidatul la Primăria Generală
28.03.2024 | 23:38
Robert Negoita sia lansat oficial candidatura la Sectorul 3 Ciolacu Ciuca Firea si Cirstoiu prezenti la eveniment
Robert Negoiță și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sector 3 Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

La lansarea candidaturii susținută de PSD și PNL a participat și fostul primar general Gabriela Firea. Liderii politici au lansat mai multe atacuri la adresa lui Nicușor Dan și Clotilde Armand.

Robert Negoiță și-a lansat oficial candidatura la Sectorul 3

Robert Negoiţă a apărut la evenimentul de lansare a candidaturii sale în cârje. Primarul Sectorului 3 a explicat că a suferit o intervenție chirurgicală la ligamentele piciorului drept, în urmă cu două zile.

ADVERTISEMENT

“Nu mi-e în fire să vorbesc, nu prin ce spun mă recomand, ci, așa trebuie să facă un primar, se recomandă cu rezultatele muncii. Mai ales cu ce face, nu cu ce spune”, a declarat Robert Negoiță.

Ciolacu, atac la Nicușor Dan și Clotilde Armand

Premierul i-a acuzat pe cei doi edili că au fost mai preocupați să apară la televizor și să se plângă că nu au putut să-și facă treaba, decât să îi ajute pe bucureșteni.

ADVERTISEMENT

“Sunt cele trei sectoare unde sunt trei primari (3, 4 și 6) pe care nu i-am văzut niciodată la televizor cu motive ori că n-au majorități, ori că i-a deranjat cineva, ori că anumite forțe politice și anumiți interlopi sau anumite interese financiare deosebite nu i-au lăsat să-și facă meseria.

Așa cum i-am văzut-o pe doamna Clotilde, cum l-am văzut pe Nicușor explicând încontinuu de ce nu au putut”, a afirmat președintele PSD.

ADVERTISEMENT

În același sens, Gabriela Firea a susținut că Nicușor Dan s-a încuiat în birou în cei patru ani de mandat, în loc să coboare printre oameni.

“Am venit în fața dumneavoastră cu tot sufletul să vă spunem că nu vă abandonăm (…) Un primar trebuie să fie numai lângă oameni.

ADVERTISEMENT

Am avut patru ani de zile un primar care a stat numai prin tribunale și se vede. (…) Prin susținerea noastră, a tuturor,  a lui Cătălin Cîrstoiu, Capitala va arăta altfel”, a declarat Gabriela Firea, unul dintre coordonatorii campaniei medicului Cîrstoiu.

Nicolae Ciucă, a venit la eveniment cu un mesaj despre necesitatea colaborării cu PSD.

“Noi am convenit să lăsăm la o parte divergențele politice și să sprijinim atât un om, cât și un proiect.(..) Așa cum a condus o echipă la spitalul universitar, să conducă o echipă și la primăria Capitalei”, a spus președintele PNL.

Cătălin Cîrstoiu: Bucureștenii nu-și doresc un primar ca Nicușor Dan

Candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei a declarat că nu crede că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan sau Piedone.

”Eu nu cred că bucureştenii îşi doresc un primar ca Nicuşor Dan”, a afirmat Cătălin Cârstoiu. Întrebat dacă bucureștenii și-l doresc pe Cristian Popescu Piedone, Cîrstoiu a răspuns: ”Nici atât”.

”Eu cred că îşi doresc un primar echilibrat care să dea sănătate oraşului”, a completat candidatul Coaliției.

Acesta a precizat și că își va lua concediu de la Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti unde este manager pe perioada campaniei electorale.

”O să îmi iau concediu. Nu există prevederea de suspendare a unui contract. Există doar posibilitate de a îţi lua concediu. Asta am să fac”, a mai declarat el.

ADVERTISEMENT