Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, dezamăgit de prestația Rapidului cu CSA Steaua în Cupă: „Nimic cu o echipă modestă de Divizia B”

Robert Niță este dezamăgit de prestația Rapidului după remiza albă din Cupa României cu CSA Steaua. Rapidistul nu este mulțumit de rezultat și crede că giuleștenii puteau mai mult.
04.11.2023 | 00:04
Robert Nita dezamagit de prestatia Rapidului cu CSA Steaua in Cupa Nimic cu o echipa modesta de Divizia B
Robert Niță este dezamăgit de prestația Rapidului după remiza albă din Cupa României cu CSA Steaua. Rapidistul nu este mulțumit de rezultat și crede că giuleștenii puteau mai mult.
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut egal cu CSA Steaua în Ghencea, scor 0-0. După remiza albă din Cupa României, Robert Niță s-a arătat dezamăgit de prestația Rapidului cu CSA Steaua. Fostul atacant este de părere că formația lui Cristiano Bergodi trebuia să obțină victoria contra echipei din Liga 2.

Robert Niță, dezamăgit de prestația Rapidului cu CSA Steaua în Cupă

La FANATIK SUPERLIGA, Robert Niță s-a arătat dezamăgit de prestația Rapidului cu CSA Steaua. După duelul din Cupa României, analistul și-ar fi dorit ca elevii lui Cristiano Bergodi să se impună în fața “roș-albaștrilor”. Motivul fiind acela că pentru Giuleșteni, Cupa este un obiectiv în acest sezon, iar în următorul meci vor întâlni un adversar puternic, CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

“Nu am făcut mai nimic, din păcate. O atmosferă foarte frumoasă. Felicitări celor două galerii. Un meci salvat de ultimele 15-20 de minute, când au devenit distanțele între compartimente, de o parte și de alta, mai mari. Au apărut câteva încercări de finalizare. Cred că s-a ridicat la nivelul unui meci de grupe în Cupa României.

Din punct de vedere, strict, al Rapidului nu este un rezultat bun. Așa cum spuneam despre echipa domnului Hagi, vedem o echipă experimentată și experimentală a Rapidului. Cu jucători care au experiență, cu jucători care au jucat mai puțin și sunt tineri. 

ADVERTISEMENT

Trebuie să câștigi, cu tot respectul pentru cei de la CSA. Întâlnești o echipă modestă din Divizia B. Ei sunt o echipă de mijlocul clasamentului, în Divizia B. Rapidul, care își propune să câștige Cupa României, are un lot numeros. Un lot cu care poate câștiga campionatul”, a declarat Robert Niță.

Comparație între Gheorghe Hagi și Cristiano Bergodi

În cadrul emisiunii, Robert Niță a mai vorbit și despre deciziile pe care le-a luat Cristiano Bergodi în duelul din Cupa României. Analistul de la FANATIK SUPERLIGA este de părere că tehnicianul italian a implementat aceeași strategie ca cea a lui Gheorghe Hagi la Farul.

ADVERTISEMENT

“Este ca în cazul domnului Hagi. El gândește strategia asta și de a evalua niște jucători, a le da minute și a-i vedea într-o competiție oficială, gândindu-se că dacă va câștiga ultima etapă, termină în primele 6. 

Cred că și domnul Bergodi se gândește că are șanse să câștige cu echipa aceasta, pe care o introduce în Ghencea cu o echipă de Divizia B și de a își ține titularii proaspeți pentru meciul cu FCSB. E un 0-0 care te ține în calcule. Dar, jucând cu o echipă dintr-o categorie inferioară este un rezultat neașteptat și prost pentru Rapid”, a mai spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Analiza lui Robert Niță după CSA Steaua - Rapid 0-0

ADVERTISEMENT