Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, furios după Craiova – Rapid 1-1. „E viciere de rezultat. Face blocaj ca la fotbal american”

Robert Niță este furios după Universitatea Craiova - Rapid, scor 1-1, din cauza arbitrajului. Specialistul FANATIK reclamă un penalty pentru giuleșteni.
06.03.2024 | 08:00
Robert Nita furios dupa Craiova  Rapid 11 E viciere de rezultat Face blocaj ca la fotbal american
Robert Niță, furios după Craiova – Rapid 1-1. „E viciere de rezultat. Face blocaj ca la fotbal american”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță a intrat la FANATIK SUPERLIGA din Spania și a spus că este furios pe arbitraj după Universitatea Craiova – Rapid, scor 1-1. Fostul jucător din Giulești spune că trebuia acordat penalty la duelul dintre Denil Maldonado și Răzvan Oaidă.

Robert Niță, furios după Craiova – Rapid 1-1. „E viciere de rezultat. Face blocaj ca la fotbal american”

Universitatea Craiova și Rapid au împărțit punctele pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar giuleștenii rămân la o diferență importantă în spatele celor de la FCSB. Dan Șucu se gândește la cele trei puncte din derby-ul de pe Arena Națională cu „roș-albaștrii”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță spune că rezultatul final a fost influențat de Marian Barbu și brigada de arbitri de pe „Ion Oblemenco”. Specialistul este convins că trebuia dictat penalty pentru giuleșteni în urma duelului dintre Răzvan Oaidă și Denil Maldonado.

„O partidă disputată, decisă de un arbitraj mediocru și niște decizii ciudate luate în timp real sau după ce domnul din tir s-a uitat pe monitoare la fazele respective. Este viciere de rezultat și vicierea asta de rezultat duce la patru, șase sau opt puncte după înjumătățire.

ADVERTISEMENT

Lasă-l să rateze, dar dai ce e de dat. Schimbă foarte mult datele problemei decizia asta de arbitraj. Nu știi dacă marca sau nu, dar îl dai că e minutul 86. La Krasniqi zici că sunt circumstanţe, dar Maldonado face blocaj ca la fotbalul american.

Dacă era la Liga Națiunilor îl și elimina, îl lăsa puțin afară să se uite la meci. Încă nu sunt în genunchi, după arbitrajul de aseară am fost puțin. Te oftici, la meciul de la Iași nu ai ce să comentezi, dar aseară ai ce să comentezi. De ce să nu se decidă lucrurile astea pe teren”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

Robert Niță pune tunurile pe arbitraj: „A văzut o țară întreagă”

„FCSB joacă și dă dovadă de continuitate, lumea spune că echipele mari câștigă și când joacă mai prost. Uite că ei joacă mai prost cu Voluntari o repriză, pe final de joc joacă mai prost cu Petrolul și câștigă șase puncte, bravo lor.

Rămân pe prima poziție, dar le dai celor de la Rapid ce trebuie să le dai. A văzut o țară întreagă, este penalty la Maldonado. Bine că nu l-a pierdut FCSB și pe Radaslavescu, toți zic că se duce din inerție, dar din inerție îi rupi piciorul, îi faci entorsă.

ADVERTISEMENT

Dați ce este de dat și lăsați să se bată între ei pe Giulești, pe Arena Națională. De asta sunteți puși acolo, îi țineți în cabina aia, îi ține în tir și îi arată cu mâna la urechi, la gură și când e să vorbească între ei sunt supărați”, a declarat rapidistul la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

“BLOCAJ CA LA RUGBY!” Robert Nita, FURIE IN DIRECT dupa U Craiova - Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: