Sport

Dan Șucu o amenință pe FCSB după Universitatea Craiova – Rapid 1-1: ”Doamne, ce mult mi-ar plăcea”

Dan Șucu este încrezător înaintea duelului cu FCSB, în ciuda rezultatului de egalitate din meciul Universitatea Craiova - Rapid 1-1.
04.03.2024 | 23:58
Dan Sucu o ameninta pe FCSB dupa Universitatea Craiova  Rapid 11 Doamne ce mult miar placea
Dan Șucu este încrezător înaintea duelului cu FCSB, în ciuda rezultatului de egalitate din meciul Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Giuleștenii nu au plecat decât cu un punct din Bănie și sunt acum la 12 lungimi în spatele ”roș-albaștrilor”. În condițiile date, ”vișinii” trebuie să câștige în ultima etapă a sezonului regulat pentru a mai reduce din diferență.

Dan Șucu a vorbit de derby-ul cu FCSB după Universitatea Craiova – Rapid 1-1

La finalul întâlnirii Universitatea Craiova – Rapid 1-1, din etapa a 29-a, penultima a sezonului regulat din SuperLiga, Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, visează o victorie în derby-ul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Știam că vom întâlni o echipă foarte puternică, am venit cu gândul să învingem. A fost un meci care pe care, din păcate rezultatul avantajează mai mult FCSB-ul. Nu sunt specialist în arbitraj. Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem sâmbătă”, a declarat Șucu, la plecarea de pe stadionul din Craiova.

Rapid va întâlni FCSB în ultima etapă a sezonului regulat. Partida este programată sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, și se va juca, după o lungă telenovelă, pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării.

ADVERTISEMENT

În cazul unei victorii, Rapid ar reduce diferența față de FCSB la 9 puncte. Odată cu începerea play-off-ului din SuperLiga și înjumătățirea punctelor, diferența dintre cele două ar fi de 4 puncte în favoarea ”roș-albaștrilor”.

Două faze controversate în careul oltenilor

La finalul înfruntării de la Craiova, Cristiano Bergodi s-a arătat nemulțumit de arbitraj. Acesta a reclamat un penalty neacordat la atacul întârziat al lui Maldonado asupra lui Burmaz, din minutul 86.

ADVERTISEMENT

Au existat două faze controversate în care Rapid ar fi putut primi penalty la Craiova. În minutul 20, Ermal Krasniqi a scăpat spre poarta oltenilor, a fost ajuns de Vladimir Screciu care l-a blocat.

Chiar dacă fotbalistul kosovar nu a reclamat dictarea unei lovituri de pedeapsă, Ion Crăciunescu a declarat că arbitrul Marian Barbu trebuia să arate punctul cu var: “Trebuia dat penalty, jucătorul Craiovei îl împinge”.

ADVERTISEMENT

În minutul 86, Borisav Burmaz a șutat din interiorul careului, dar Popescu a reținut fără probleme. După ce jucătorul giuleștean a tras la poartă, Maldonado a avut o intervenție întârziată și l-a trântit la pământ pe Burmaz. Rapid a reclamat o lovitură de pedeapsă. VAR a analizat faza, dar Marian Barbu nu a fost chemat la marginea terenului și partida a continuat.

Dan Șucu, cu gândul la derby-ul cu FCSB: „Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem sâmbătă!”

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul Rapid - FCSB