Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Angelescu a făcut noapte albă după Craiova – Rapid 1-1. „Nu înțeleg! E cât Casa Poporului” Somație către Vassaras!

Victor Angelescu n-a dormit toată noaptea după Universitatea Craiova - Rapid 1-1. Giuleștenii au avut un penalty clar în finalul derby-ului de pe „Ion Oblemenco”
05.03.2024 | 13:23
Victor Angelescu a facut noapte alba dupa Craiova  Rapid 11 Nu inteleg E cat Casa Poporului Somatie catre Vassaras
Victor Angelescu a făcut noapte albă după Craiova – Rapid 1-1. „Nu înțeleg! E cât Casa Poporului” Somație către Vassaras! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a luat foc după Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Acționarul minoritar al giuleștenilor n-a dormit toată noaptea după ce Marian Barbu n-a dictat un penalty clar în minutul 87.

Victor Angelescu, noapte albă după Universitatea Craiova – Rapid 1-1. „Nu pot să îmi imaginez”

Victor Angelescu a intervenit telefonic la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Partenerul lui Dan Șucu a fost extrem de supărat pentru remiza din Bănie, mai ales că Marian Barbu a trecut cu vederea faultul lui Maldonado la Oaidă din minutul 87.

ADVERTISEMENT

„Sunt supărat că nu înțeleg de ce nu ni s-a dat penalty. Nu ne plângem neapărat, dar nu înțeleg decizia. E penalty cât Casa Poporului. Am auzit teoria că ar fi ofsaid la Rrahmani, dar nu am văzut nicio linie.

E clar că nu s-a analizat că la trasul unei linii oricât de mare sau mic e se stă 4-5 minute la VAR să se vadă dacă e ofsaid. El a stat 30 de secunde. Nu pot să îmi imaginez cum un arbitru se poate uita la reluări și să spună la faza aia că nu e fault.

ADVERTISEMENT

În minutul 87 e clar. Ce poate să fie pus în dubiu? Cum să nu vezi așa ceva? Nu înțeleg cu ce ajută VAR-ul. Aș vrea și eu o explicație de la domnul Vassaras. Ce s-a întâmplat? Ce vorbesc?”, a declarat Victor Angelescu.

„Să iasă domnul Vassaras să ne explice”

Ca urmare a remizei de pe „Oblemenco”, Rapid a rămas pe locul 2 în SuperLiga, la 12 puncte de liderul FCSB, cu care se va confrunta în ultima etapă din sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să iasă domnul Vassaras să ne explice. Poate nu am înțeles noi. Poate a fost ofsaid. Poate există o explicație. Poate de data asta s-au tras liniile mult mai repede, a fost ofsaid și atunci ok nu mai e penalty.

Dar mă îndoiesc. Nu o să facem niciun memoriu dar vrem o explicație, măcar să ne spună că s-a greșit și cineva să fie sancționat.

ADVERTISEMENT

Nu mi-e teamă de arbitraj. Eu vreau doar să înțeleg. Am și spus-o și o spun că nu cred că greșește intenționat vreun arbitru. Dar sunt arbitri mai buni și mai slabi.

Domnul Vassaras trebuie să cearnă bine, pentru că nu se poate ca cineva să se uite la faza aia și să nu vadă fault. Și în cazul ăsta nu cred că are ce căuta la Liga 1”, a adăugat acționarul minoritar al Rapidului.

“PENALTY CAT CASA POPORULUI!” | OFICIALII Rapidului AU LUAT FOC IN DIRECT

ADVERTISEMENT