Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță i-a dat mesaj lui Bănel Nicoliță în noaptea de după Rapid – FCSB 4-0. „Dă-i, mă, block!”

Robert Niță i-a trimis un mesaj la miezul nopții rivalului Bănel Nicoliță după ce Rapid a distrus pe FCSB în ultima etapă din sezonul regular al SuperLigii.
11.03.2024 | 12:52
Robert Nita ia dat mesaj lui Banel Nicolita in noaptea de dupa Rapid  FCSB 40 Dai ma block
Mesajul trimis la miezul de nopții de Robert Niță lui Bănel Nicoliță după Rapid - FCSB 4-0. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a relansat lupta la titlu din SuperLiga după ce și-a umilit rivala FCSB în ultima etapă din sezonul regular al SuperLigii. Victoria giuleștenilor a fost, însă, un bun prilej și pentru rapidistul Robert Niță de a-l ironiza pe rivalul fecesebist Bănel Nicoliță.

Robert Niță, mesaj în noapte pentru Bănel Nicoliță după Rapid – FCSB 4-0

Înfrângerea drastică suferită de FCSB în derby-ul cu Rapid a fost ca un șoc pentru Bănel Nicoliță, fost jucător al echipei lui Gigi Becali și simpatizant al echipei „roș-albastre”. Chiar dacă nu a fost prezent în tribunele Arenei Naționale, el a suferit din fața televizorului, iar ca formă de „protest”, după ce meci nu le-a mai răspuns la telefon nici prietenilor.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre ei fani ai echipei adverse, care doreau să-l ironizeze. Cum a fost și cazul lui Robert Niță, colegul său de la FANATIK SUPERLIGA, care i-a trimis un mesaj de „încurajare” la miezul nopții, după dezastrul FCSB-ului din derby.

„Te-ai simțit puțin umilit? Să iei patru, cinci…”, a deschis discuția cu Bănel pe acest subiect sensibil Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt un om care trăiesc, mă bucur, râd, plâng… De ce să nu plângi? Nu acum, dar în general sufăr. Nu sunt omul care pot să ies și gata,  a pierdut FCSB, ce bucuros sunt. Nu există la mine. Nu vorbesc cu nimeni. Și gândiți-vă că mă sună mulți”, a povestit Bănel Nicoliță cum s-a simțit în noaptea de după Rapid – FCSB 4-0.

Bănel Nicoliță, sfătuit să-i dea block lui Robert Niță

Apoi, el a dezvăluit că printre cei care au dorit să-l ironizeze după meci s-a numărat și Robert Niță, suporter înfocat al echipei giuleștene. A primit un mesaj la miezul nopții, dar a evitat să-i răspundă.

ADVERTISEMENT

„Până și Robert Niță mi-a dat un mesaj pe la 12 noaptea… «Ce faci frate?». Îmi venea să-l sun și să-i spun «Ce vrei mă, Robert? Ce nu-ți convine?». Nu i-am răspuns…”, a relatat cu umor Bănel Nicoliță încercarea lui Niță de a-l ironiza după meci.

„Dă-i, mă, block!”, l-a sfătuit imediat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări în premieră în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Nu-i dau block… Dacă e, îmi construiesc eu un bloc și îi dau atunci ceva”, nu s-a lăsat mai prejos Bănel, convins că, deși FCSB a pierdut clar în derby, nu poate pierde titlul de campioanaă în acest sezon al SuperLigii.

Banel Nicolita, DISCURS IN LACRIMI dupa Rapid - FCSB 4-0

ADVERTISEMENT