Sport

Robert Niță, un nou atac dur la Emil Rengle, colegul de la Survivor: „E mai rău decât Chirilă. Ăla măcar credea în ceea ce făcea, avea textele lui. Ăsta e pervers, e periculos!”

Robert Niță, fost concurent Survivor România 2022, a sărit din nou la gâtul colegului Emil Rengle. Fostul atacant i-a comparat defectele artistului cu cele ale antrenorului Ionuț Chirilă.
17.03.2022 | 12:05
Robert Nita un nou atac dur la Emil Rengle colegul de la Survivor E mai rau decat Chirila Ala macar credea in ceea ce facea avea textele lui Asta e pervers e periculos
Robert Niță, un nou atac cu talpa la Emil Rengle, colegul de la Survivor: „Ăsta e mai rău decât Ionuț Chirilă. Ăla măcar credea în ceea ce făcea, avea textele lui. Ăsta e pervers, e periculos!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Robert Niță (44 de ani), fost concurent la Survivor România, nu îl iartă pe Emil Rengle (31 de ani), cel cu care a împărțit jungla din Republica Dominicană. Fostul atacant al Stelei sau al Rapidului spune despre câștigătorul de la „Românii au talent” (sezonul 8) că este cel mai periculos om care a participat vreodată la emisiunea Survivor.

Emil Rengle, inamicul numărul unu al lui Robert Niță. Continuă scandalul de la Survivor România: „El boxează pe gardă inversă”

„Așa-zisul băiețel, care se agață de treaba cu minoritățile, cu sexualitatea, cu preferințele lui. Preferințele lui nu ar trebui și pe mine personal nu mă interesează și nu ar trebui să intereseze pe nimeni. E treaba omului ce face, dacă îi place cu rimel sau fără rimel.

ADVERTISEMENT

În momentul când tu înveți niște texte și te duci în fața oamenilor și le spui. Când ești într-o evidentă stare de negare, când toată lumea te-a făcut șarpe, pervers, prefăcut și tu vii și ne spui că a fost o strategie, pe care acum, afară, aici, tu o continui. De ce? Pentru că tu ai avut o imagine foarte proastă, oamenii au descoperit că ești un pervers și tu vrei acum să te speli. Și te învață echipa de comunicare să o dai în bullying, să o dai în sexualitate…

Bă, te-au invitat oamenii ieri să vorbești despre Survivor și despre discuția și „conflictul” între tine, Robert Niță, Tonciu și ceilalți concurenți. Și tu vii cu taică-tu ca să cerșești milă și să pari familistul ăla… Vii cu tati la Măruță și uite, avem și un cățeluș, ‘O, Petrică, nu mai lătra!’. Uite, tata, și plânge el acolo…

ADVERTISEMENT

Ăsta e mai rău decât Chirilă. Ăla măcar credea în ceea ce făcea. Chirilă avea textele lui. Ăsta e pervers, ăsta e periculos.

Nu am nimic personal nici cu Chirilă, nici cu așa-zisul concurent. Dar Chirilă în mintea și în sinceritatea lui, el credea ce ne spunea. El încerca și ideile și filozofia lui să le pună în practică… La Clinceni nu a reușit.

ADVERTISEMENT

Ne spunea aia, chiar dacă era repetitivă. Chirilă învățase ceva. Perversul ăsta, în fiecare moment le schimbă. În funcție de interlocutor, de moment.

Cel mai periculos concurent din istoria emisiunii. El este un nehotărât. Fizicul cam ca mine așa, la înălțime. Dar eu nu am tocuri. Bine, eu am direcția de când sunt mic. Nu sunt când așa, când pe contrasens. Eu boxez așa. El e pe gardă inversă”, a declarat Robert Niță la GSP LIVE.

ADVERTISEMENT

Ironii la adresa lui Ionuț Chirilă: „Mare minune dacă nu-l filmează și ăștia să-l pună pe YouTube”

Robert Niță l-a comparat pe Emil Rengle cu Ionuț Chirilă, cel la adresa căruia a avut mai multe remarci ironice de-a lungul timpului, mai ales după ce a fost numit antrenor la Academica Clinceni.

„Când îi auzi pe Răzvan Lucescu, Mircea Lucescu, Olăroiu, Grozavu, Rădoi, pe un Miță Iosif chiar. Spun ceva oamenii, spun ce văd, ce simt. Își schimbă discursul în funcție de meci. Nu spun aceleași lucruri indiferent de meci, niște șabloane. 

Când auzi în 88 de intervenții aceleași 88 de fraze, nu te apucă spumele, nu te apucă nebuniile? Chiar atât de jos în ale antrenoratului am ajuns încât să fie numit în Liga 1 un antrenor care nu spune nimic.

Da, construiește frumos. Ca în China, repede și se prăbușește. Îi ia pe ăia morți și îi face vii. Îi îmbălsămează și îi vinde. Clinceniul a murit frumos, dar tot la groapă e.

Corect, Clinceniul n-a făcut puncte cu echipe slabe, iar acum la tine e greu. Și-a asumat, are dreptate. Trompeta aia de Poenaru, care nu i-a pregătit nici tehnic, nici tactic, nici fizic. Ce să facă săracul Ionuț acum când joacă cu FCSB, Rapid, Botoșani, Cluj? Așa, deci are scuze și cu Botoșani, că sunt cei mai buni.

N-are tabla, a uitat tabla acasă, din păcate. Eu, dacă eram jucător acum, îi ziceam: ‘Păi, filosofule, dacă suntem așa praf, de ce ai mai venit tu? Dacă fizic nu putem, tactic nu știm, tehnic ne mișcă mingea de apărători… cât ai fi tu de bun, ce să mai faci?’

Mare minune dacă nu-l filmează și ăștia să-l pună pe YouTube. Cred că e singurul antrenor din istoria modernă a fotbalului internațional care este filmat la o ședință în batjocură și pus pe YouTube de către jucătorii lui”, afirma Niță, pe canalul personal de YouTube.

ADVERTISEMENT