Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță, show și scandări la Fanatik SuperLiga. Bănel: „Sunt negru de supărare”

Robert Niță a făcut spectacol în cadrul show-ului FANATIK SUPERLIGA. Invitatul lui Horia Ivanovici a început emisiunea cu un cântec al Rapidului și a sărbătorit victoria obținută în fața FCSB-ului.
06.11.2023 | 18:15
Robert Nita show si scandari la Fanatik SuperLiga Banel Sunt negru de suparare
Robert Nita I-A CANTAT lui Banel Nicolita IN DIRECT dupa FCSB - Rapid 1-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat derby-ul etapei cu numărul 15 în fața celor de la FCSB cu scorul de 2-1. Giuleștenii au marcat primii prin Papeau, iar mai apoi au dus scorul la 2-0 grație reușitei lui Iacob. Pentru FCSB, Dawa a marcat în repriza secundă, însă nu a fost suficient pentru a întoarce rezultatul.

Robert Niță i-a cântat lui Bănel Nicoliță

“Îndrăgostit de o echipă ca în povești, haide Rapid, haide Rapid, ale, ale. De când am venit prima oară pe Giulești de când am venit prima oară pe Giulești, m-am îndrăgostit, de o echipă ca-n povești.

ADVERTISEMENT

Ale Rapidul, Ale Rapidul, ale, ale. Bănele te văd așa ești cam…”, a cântat Robert Niță,  în direct, la FANATIK SUPERLIGA, moment în care Bănel Nicoliță a răspus: “Sunt negru de supărare, băiatul meu”.

“Mă uit cum se uită consternați cei trei steliști. Stoichiță, ‘Cobra’ și Nicoliță. Sunt consternați”, a spus Horia Ivanovici, completat de către Mihai Stoichiță: “Eu n-am voie să fiu stelist, sunt neutru acum”.

ADVERTISEMENT

Nicoliță, dezamăgit de derby

“Sunt negru de supărare. Pe bune. Voiam să vă dau mesaj să zic că nu mai vin, serios, pe cuvântul meu de onoare. Am fost așa de supărat și voiam să nu mai vin, pentru că știam că vine Niță. 

Nu mă așteptam la un joc așa de slab. Să nu ai atitudine, e un derby. Dacă nici cu 40.000 în tribună nu vrei să joci fotbal”, a declarat Bănel Nicoliță, moment în care Horia Ivanovici a spus: “Hai că în repriza secundă au avut atitudine”.

ADVERTISEMENT

În urma acestui rezultat, Rapid a ajuns la 29 de puncte în clasament. Echipa lui Bergodi 3 victorii și 2 egaluri în ultimele 5 partide. În cealaltă tabără, FCSB se află într-o scădere evidentă de formă. Echipa lui Becali a reușit o singură victorie în ultimele 5 confruntări.

În acest moment, Rapid a ajuns la 2 puncte în spatele celor de la FCSB. Patronul Dan Șucu este optimist în ceea ce privește viitorul echipei și anunță că Rapid se va bate la titlu pentru următoarele decenii. Giuleștenii sunt în acest moment pe locul 3 în clasament, la 6 puncte de urmăritoarea Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

În fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, ai oportunitatea să urmărești FANATIK SUPERLIGA în exclusivitate, în transmisiune LIVE, pe FANATIK.RO. Acest show poate fi vizionat în premieră în aceeași zi, începând cu ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Nita a facut show in direct

ADVERTISEMENT