Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță lămurește „circul” cu Dorinel Munteanu la Voluntari – Oțelul. „Am țipat pentru că la meciuri merg ca suporter, nu ca analist”

Robert Niță a discutat despre scandalul dintre el și Dorinel Munteanu, după meciul Voluntari – Oțelul, unde analistul FANATIK SUPERLIGA a fost în tribune.
17.04.2024 | 16:45
Robert Nita lamureste circul cu Dorinel Munteanu la Voluntari  Otelul Am tipat pentru ca la meciuri merg ca suporter nu ca analist
Robert Niță a discutat despre contrele pe care le-a avut cu Dorinel Munteanu anterior / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Robert Niță a fost invitat de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, unde a discutat despre scandalul dintre el și Dorinel Munteanu. Emisiunea poate fi văzută live pe website lunea, marțea și vinerea, de la 10:30.

Dorinel Munteanu, reacție surprinzătoare la flash-interviu

Robert Niță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu a avut niciun dialog cu Dorinel Munteanu anterior declaraților sale, post-meci FC Voluntari – Oțelul 1-1. Analistul a spus că s-au salutat înainte de flash-interviu, unde antrenorul Oțelului la atacat.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, care are propria emisiune la FANATIK, s-a declarat surprins de atitudinea lui Dorinel Munteanu, care a tunat la interviuri. Dorinel Munteanu l-a luat în colimator pe Niță pentru că a fost vocal pe stadion, acuzându-l de lipsa de imparțialitate.

„N-am știut de intervenția domnului la flash-interview. Că am urlat, că nu sunt imparțial, că am privilegiul de a apărea (n.r. la televizor) [..] L-am felicitat, i-am spus baftă, foarte bine fizic, ca de obicei. Drum bun și baftă în continuare. După 15  minute mi-au scris prietenii.“, a spus Robert Niță în debutul discuției.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a dezvăluit că a avut o atitudine de suporter, nu de analist sau specialist pe stadion. Acesta a spus că Dorinel Munteanu nu avea cum să îl vadă, astfel că probabil a fost informat de cineva.

„Am țipat, unde sunt invitat mă duc ca suporter, nici ca specialist, nici ca analist. Domnul Munteanu, de unde era situat, nu mă putea vedea, pentru că eu stau pe rândul 3 după banca de rezerve. Poate după voce sau dacă vede din copertină.“, a mai adăugat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andreas Niță, prins la mijloc în scandalul cu Dorinel Munteanu

Robert Niță a rememorat și un eveniment petrecut în august, când fiul acestuia a și marcat pentru prima dată-n Superliga. Specialistul FANATIK l-a felicitat pe fiul sau în zona mixtă, chiar sub privirile lui Dorinel Munteanu, care s-a declarat nemulțumit.

Îl întreb pe domnul Dorinel Munteanu. Dansul s-ar duce pe stadion și s-ar manifesta ca un imparțial sau ar vrea binele familiei? Îi mulțumesc și pentru mesajul îndreptat spre starea de sănătate a copilului meu (n.r. i-a transmis însănătoșire grabnică lui Andreas Niță, accidentat).

ADVERTISEMENT

Fiul meu când a jucat la Steaua (n.r. FCSB) la juniori. La finala campionatului național la Buftea, contra Kids Tampa Brașov, am cântat și am ținut fularul în mâini. Dacă nu sunt imparțial că vreau binele copilului meu, îmi prezint scuzele față de Dorinel Munteanu.

Eu unde mă duc respect organizatorii, jucătorii antrenorii și am respect față de mine. Te descalifici pe tine. I-am spus copilului meu, care aștepta la flash-interviu >, nevazand că domnul Munteanu vine. Ce facem? Uite ce a zis Robert Niță, nu e respect. De ce? Îl felicit pe fiul meu. L-am înțeles, e echipa lui, e supărat. Nu m-am dus să declar de dansul”, a mai adăugat specialistul.

Dorinel Munteanu - Robert Nita, CONTRE DURE dupa FC Voluntari - Otelul 1-1 “AM TIPAT”

ADVERTISEMENT
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3...
Cum arată noua casă a lui Mihai Neșu » Construcția a durat 3 ani: „Eu mi-aș dori o mică pauză, să ne bucurăm de ce am muncit”
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină...
Vremea 20 mai - 17 iunie 2024. Val de ploi, vijelii și grindină în mai multe zone din țară. ANM anunţă temperaturi în creştere
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Undă de șoc pe piața carburanților. Ce se întâmplă la pompă cu benzina...
Undă de șoc pe piața carburanților. Ce se întâmplă la pompă cu benzina și motorina
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori