Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță lămurește „circul” cu Dorinel Munteanu la Voluntari – Oțelul. „Am țipat pentru că la meciuri merg ca suporter, nu ca analist”

Robert Niță a discutat despre scandalul dintre el și Dorinel Munteanu, după meciul Voluntari – Oțelul, unde analistul FANATIK SUPERLIGA a fost în tribune.
17.04.2024 | 16:45
Robert Nita lamureste circul cu Dorinel Munteanu la Voluntari  Otelul Am tipat pentru ca la meciuri merg ca suporter nu ca analist
Robert Niță a discutat despre contrele pe care le-a avut cu Dorinel Munteanu anterior / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Robert Niță a fost invitat de Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA, unde a discutat despre scandalul dintre el și Dorinel Munteanu. Emisiunea poate fi văzută live pe website lunea, marțea și vinerea, de la 10:30.

Dorinel Munteanu, reacție surprinzătoare la flash-interviu

Robert Niță a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că nu a avut niciun dialog cu Dorinel Munteanu anterior declaraților sale, post-meci FC Voluntari – Oțelul 1-1. Analistul a spus că s-au salutat înainte de flash-interviu, unde antrenorul Oțelului la atacat.

ADVERTISEMENT

Robert Niță, care are propria emisiune la FANATIK, s-a declarat surprins de atitudinea lui Dorinel Munteanu, care a tunat la interviuri. Dorinel Munteanu l-a luat în colimator pe Niță pentru că a fost vocal pe stadion, acuzându-l de lipsa de imparțialitate.

„N-am știut de intervenția domnului la flash-interview. Că am urlat, că nu sunt imparțial, că am privilegiul de a apărea (n.r. la televizor) [..] L-am felicitat, i-am spus baftă, foarte bine fizic, ca de obicei. Drum bun și baftă în continuare. După 15  minute mi-au scris prietenii.“, a spus Robert Niță în debutul discuției.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a dezvăluit că a avut o atitudine de suporter, nu de analist sau specialist pe stadion. Acesta a spus că Dorinel Munteanu nu avea cum să îl vadă, astfel că probabil a fost informat de cineva.

„Am țipat, unde sunt invitat mă duc ca suporter, nici ca specialist, nici ca analist. Domnul Munteanu, de unde era situat, nu mă putea vedea, pentru că eu stau pe rândul 3 după banca de rezerve. Poate după voce sau dacă vede din copertină.“, a mai adăugat Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Andreas Niță, prins la mijloc în scandalul cu Dorinel Munteanu

Robert Niță a rememorat și un eveniment petrecut în august, când fiul acestuia a și marcat pentru prima dată-n Superliga. Specialistul FANATIK l-a felicitat pe fiul sau în zona mixtă, chiar sub privirile lui Dorinel Munteanu, care s-a declarat nemulțumit.

Îl întreb pe domnul Dorinel Munteanu. Dansul s-ar duce pe stadion și s-ar manifesta ca un imparțial sau ar vrea binele familiei? Îi mulțumesc și pentru mesajul îndreptat spre starea de sănătate a copilului meu (n.r. i-a transmis însănătoșire grabnică lui Andreas Niță, accidentat).

ADVERTISEMENT

Fiul meu când a jucat la Steaua (n.r. FCSB) la juniori. La finala campionatului național la Buftea, contra Kids Tampa Brașov, am cântat și am ținut fularul în mâini. Dacă nu sunt imparțial că vreau binele copilului meu, îmi prezint scuzele față de Dorinel Munteanu.

Eu unde mă duc respect organizatorii, jucătorii antrenorii și am respect față de mine. Te descalifici pe tine. I-am spus copilului meu, care aștepta la flash-interviu >, nevazand că domnul Munteanu vine. Ce facem? Uite ce a zis Robert Niță, nu e respect. De ce? Îl felicit pe fiul meu. L-am înțeles, e echipa lui, e supărat. Nu m-am dus să declar de dansul”, a mai adăugat specialistul.

Dorinel Munteanu - Robert Nita, CONTRE DURE dupa FC Voluntari - Otelul 1-1 “AM TIPAT”

ADVERTISEMENT