Life

Robert Turcescu revine în televiziune, la 8 ani de când a mărturisit că a fost ofițer sub acoperire. La ce post TV va fi realizator

Robert Turcescu revine în televiziune, la 8 ani de când a mărturisit că a fost ofițer sub acoperire, în direct la B1 TV. Iată la ce post TV va fi realizator.
29.04.2022 | 08:20
Robert Turcescu revine in televiziune la 8 ani de cand a marturisit ca a fost ofiter sub acoperire La ce post TV va fi realizator
ADVERTISEMENT

Robert Turcescu (46 de ani) se întoarce pe micile ecrane și va fi realizatorul unei emisiuni la B1 TV, postul de televiziune de la care a plecat în 2014, după ce s-a deconspirat în direct.

Robert Turcescu revine în televiziune

Jurnalistul va fi realizator de televiziune la B1 TV și se va ocupa de intervalul orar 16.00-18.00, de luni până joi. potrivit Paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT

În acel interval a fost difuzată, până la 1 aprilie, emisiunea Se întâmplă acum, cu Tudor Barbu. Acesta a părăsit postul B1 TV și a plecat la Televiziunea Română, fiind director al postului TVR 3.

Emisiunea lui Robert Turcescu se va numi Sub semnul întrebării. Programul avea același titlu și atunci când realizatorul se ocupa de el până în 2014. Singura diferență este faptul că atunci se difuza în primetime.

ADVERTISEMENT

Luni, 2 mai, pe B1 TV va avea premiera emisiunea Sub semnul întrebării.

În 2014, în cadrul emisiunii Sorinei Matei, Robert Turcescu a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. “Am fost locotenent colonel sub acoperire!”, a spus jurnalistul atunci, după care a renunțat la emisiune și a lucrat un an la EVZ.

Robert Turcescu a intrat în politică după anunțul de la B1 TV

La un an și jumătate de când a recunoscut în direct că a fost ofițer acoperit, cu gradul de locotenent-colonel, Turcescu a intrat în politică. A candidat la Primăria București în 2016, din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP).

ADVERTISEMENT

A fost ales apoi în funcția de vicepreşedinte al PMP şi a fost desemnat preşedinte interimar al PMP Bucureşti. A fost deputat de Constanţa, în legislatura 2016-2020, tot din partea PMP.

Robert Turcescu a revenit în presă anul trecut, la Evenimentul Zilei, unde a mai lucrat și în perioada 1997-2003.

ADVERTISEMENT

A realizat emisiunea radio România în direct, la Europa FM, și al talk show-ului 100%. A publicat articole în Dilema și Dilema Veche.

De asemenea, a condus editorial redacția Cotidianul, atunci când ziarul făcea parte din grupul Realitatea-Cațavencu, patronat de Sorin Ovidiu Vîntu.

 

ADVERTISEMENT