Life

Rocker celebru din România, implicat într-un accident rutier: „Are șuruburi în picior”! Ce se întâmplă cu trupa: ”Căutăm înlocuitor”

Un cântăreț celebru din România a intrat în pauză după un accident rutier în urma căruia a fost operat. FANATIK are detalii exclusive.
20.06.2023 | 13:15
Rocker celebru din Romania implicat intrun accident rutier Are suruburi in picior Ce se intampla cu trupa Cautam inlocuitor
ADVERTISEMENT

Un cunoscut cântăreț din România, membru al legendarei trupe Sarmalele Reci, a suferit un accident rutier în urma căruia e nevoit să pună cariera muzicală între paranteze.

Cunoscut cântăreț din România, operat la picior după un accident rutier

Este vorba despre Ciprian Almășan, chitaristul trupei care în toamnă avea programat concertul aniversar de 30 de ani. Evenimentul a fost amânat, din cauza situației prin care Ciprian trece, una care nu este gravă, dar care necesită atenție.

ADVERTISEMENT

Impresara trupei Sarmalele Reci a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum se simte acum Ciprian Almășan după accidentul prin care a trecut de curând și când ar putea reveni acesta pe scenă.

Gabriela David, cea care se ocupă de evenimentele trupei Sarmalele Reci ne-a spus că renumitul cântăreț o să fie în cârje o perioadă și tocmai acesta e motivul principal pentru care concertul aniversar va fi reprogramată.

ADVERTISEMENT

Concertul care marca 30 de ani de existență a formației Sarmalele Reci trebuia să aibă loc pe 14 septembrie, însă în urma evenimentului prin care a trecut Almășan, acesta se va organiza, cel mai probabil în luna noiembrie.

Impresara trupei Sarmalele Reci, clarificări despre starea lui Ciprian Almășan, chitaristul formației

Impresara trupei ne-a spus că Ciprian nu mai e la spital, iar vinerea trecută (n.r.: 16 iunie 2023) atât ea cât și ceilalți membri ai band-ului au aflat de la medici ce urmează să se întâmple cu artistul. Ciprian a vrut, de altfel, să participe și la spectacolele din weekend-ul trecut, însă nu s-a mai putut, în urma operației pe care a suferit-o la picior.

ADVERTISEMENT

„El nu e în spital, a fost în spital. A fost un accident, dar nu e catastrofal, nu e dramatic, nu e cazul să ne îngrijorăm. E doar nevoia de repaos pentru o perioadă despre care nu știm cât de lungă va fi. Pe urmă, o să fie în cârje, nu știu! Cel mai probabil o să fie în cârje până la începutul lui noiembrie. 

Ăsta e motivul pentru care a trebuit să amânăm concertul aniversar (n.r.: care era programat pentru 14 septembrie). Nu vrem să-l avem în cârje pe scenă, chiar dacă o să poată să meargă la concerte până atunci, e cu totul altceva un concert aniversar. Un concert aniversar în cârje, pe un scaun, promptit, nu e ce trebuie. 

ADVERTISEMENT

Cum se simte cunoscutul cântăreț: „Știam că nu o să se recupereze foarte rapid cum spera și el”

Artiștii au nevoie să se miște, să aibă libertate să facă un show de-adevăratelea. Spectacolul aniversar este foarte important pentru noi. Vrem să fim cu el la spectacolul aniversar. Până atunci o să căutăm înlocuitor. Când o să poată, o să vină și el în cârje. O să-l urcăm pe un scaun, dar pentru acel spectacol nu putem să facem asta.

Noi vineri aveam pronosticurile medicilor și știam ce o să se întâmple. Știam că nu o să se recupereze foarte rapid cum spera și el, cum speram și noi. El era foarte optimist.

Chiar voia să vină la concertele din weekend (n.r.: 17-18 iunie 2023). Ei bine, nu s-a putut. Depinde de analize, de timpul de recuperare (n.r.: se referă la revenirea lui Ciprian în formă maximă, pe scenă)”, a declarat Gabriela David, impresara trupei Sarmalele Reci, în exclusivitate pentru FANATIK.

„Își revine cu siguranță, dar are niște șuruburi în picior”

David ne-a mai zis că nu trebuie să se panicheze nimeni și tocmai de aceea a explicat pe pagina ei de Facebook de ce Ciprian va lipsi la niște spectacole, concertul aniversar fiind amânat, în cele din urmă. Momentan, celebrul cântăreț are niște șuruburi în picior, ceea ce face mai dificilă deplasarea sa.

„Nu e o știre de interes național, e pentru publicul nostru, ca să înțeleagă de ce am luat această decizie. Nu cred că trebuie să facem mare tămbălău pe chestia asta. Trebuie spus că Ciprian e bine,. Nu e un caz de panică, e în regulă. Își revine cu siguranță, dar are niște șuruburi în picior. N-are cum să fie deplasat, deocamdată”, a încheiat Gabriela David.

Cu cine face echipă Ciprian Almășan în Sarmalele Reci. Trupa a fost o bună perioadă pe val în România

Sarmalele Reci își va onora spectacolele programate pentru această vară, fără Ciprian Almășan. Colegii lui de trupă, Zoltan Andras, Mircea Laszlo Horvath, Bogdan Valentin și Emil Viciu vor fi prezenți la toate concertele care au fost anunțate până acum.

Sarmalele Reci este una din cele mai cunoscute trupe de muzică rock de la noi. De-a lungul anilor, formația a intrat în sufletele pasionaților de muzică bună cu melodii precum „Țara te vrea prost”, „Prostia la putere”, „Dragă Carmen” sau „Adio, Mona”.

 

ADVERTISEMENT