Sporturi

Roger Federer a anunțat când va reveni pe teren: “Nu îmi lipsește atât de mult tenisul”

23.05.2020 | 17:16
Roger Federer a anuntat cand va reveni pe teren Nu imi lipseste atat de mult tenisul
ADVERTISEMENT

Veteranul tenisului masculin și totodată jucătorul cu cele mai multe trofee de Grand Slam în carieră (20), elvețianul Roger Federer a anunțat când va reveni pe teren.

Roger Federer i-a explicat lui Gustavo Kuerten când va reveni pe teren

Roger Federera purtat un dialog video cu fostul jucător de tenis brazilian Gustavo Kuerten și i-a spus acestuia că nu simte nici o motivație de a reveni pe teren sau de a se apuca de antrenamente.

ADVERTISEMENT

El i-a explicat brazilianului că odată ce au fost anulate cele două obiective ale sale din acest an, Wimbledonul și turneul olimpic de la Tokyo, nu vede de ce s-ar grăbi. Elvețianul i-a spus totuși prietenului său când va reveni pe teren.

Vrea să se odihnească bine

“De când am avut o intervenție chirurgicală în 2016, nu am petrecut cinci săptămâni la rând acasă. Adevărul este că nu mă antrenez pentru că, sincer, nu văd un motiv să o fac chiar acum. Sunt bine fizic și cred că va fi mult timp până să revenim la competiție.

ADVERTISEMENT

Este important pentru mine să mă odihnesc bine, nu îmi lipsește atât de mult tenisul, deși atunci când suntem aproape de a ne întoarce și am un obiectiv pentru a mă antrena, voi fi super motivat “, a mărturisit Roger.

Federer nu vrea să revină decât atunci când vor fi cel puțin un sfert din tribune pline

În ceea ce privește revenirea la competiție, Federera evaluat cu Kuerten diferite scenarii, printre care se numără și posibilitatea organizării turneelor ​​în spatele ușilor închise.

ADVERTISEMENT

“Nu-mi imaginez să concurez pe o arenă sau într-o sală goală, nu reușesc și sper că nu se va întâmpla niciodată. 

Nu vrea să joace cu porțile închise

Este clar că această probabilitate este mare, din nefericire, dar cred că e mai bine să aștept momentul potrivit. Să revin în cele mai bune condiții, cu cel puțin o treime din tribune pline sau pe jumătate.

ADVERTISEMENT

Mi-ar fi foarte dificil să joc turnee importante în spatele ușilor închise și nici nu cred că aș fi în stare, pentru că nu m-aș simți nici un moment în largul meu “

ADVERTISEMENT