ADVERTISEMENT
Sporturi

Roger Federer a anunțat când va reveni pe teren: “Nu îmi lipsește atât de mult tenisul”

Autor: Sorin Dumitrescu | 23.05.2020 | 17:16
Roger Federer a anunțat când va reveni pe teren:
Roger Federer a anunțat când va reveni pe teren. "Doar când vor fi spectatori". Foto: Hepta.ro

Veteranul tenisului masculin și totodată jucătorul cu cele mai multe trofee de Grand Slam în carieră (20), elvețianul Roger Federer a anunțat când va reveni pe teren.

ADVERTISEMENT

Roger Federer i-a explicat lui Gustavo Kuerten când va reveni pe teren

Roger Federer a purtat un dialog video cu fostul jucător de tenis brazilian Gustavo Kuerten și i-a spus acestuia că nu simte nici o motivație de a reveni pe teren sau de a se apuca de antrenamente.

El i-a explicat brazilianului că odată ce au fost anulate cele două obiective ale sale din acest an, Wimbledonul și turneul olimpic de la Tokyo, nu vede de ce s-ar grăbi. Elvețianul i-a spus totuși prietenului său când va reveni pe teren.

ADVERTISEMENT

Vrea să se odihnească bine

“De când am avut o intervenție chirurgicală în 2016, nu am petrecut cinci săptămâni la rând acasă. Adevărul este că nu mă antrenez pentru că, sincer, nu văd un motiv să o fac chiar acum. Sunt bine fizic și cred că va fi mult timp până să revenim la competiție.

Este important pentru mine să mă odihnesc bine, nu îmi lipsește atât de mult tenisul, deși atunci când suntem aproape de a ne întoarce și am un obiectiv pentru a mă antrena, voi fi super motivat “, a mărturisit Roger.

ADVERTISEMENT

Federer nu vrea să revină decât atunci când vor fi cel puțin un sfert din tribune pline

În ceea ce privește revenirea la competiție, Federer a evaluat cu Kuerten diferite scenarii, printre care se numără și posibilitatea organizării turneelor ​​în spatele ușilor închise.

“Nu-mi imaginez să concurez pe o arenă sau într-o sală goală, nu reușesc și sper că nu se va întâmpla niciodată. 

ADVERTISEMENT

Nu vrea să joace cu porțile închise

Este clar că această probabilitate este mare, din nefericire, dar cred că e mai bine să aștept momentul potrivit. Să revin în cele mai bune condiții, cu cel puțin o treime din tribune pline sau pe jumătate.

Mi-ar fi foarte dificil să joc turnee importante în spatele ușilor închise și nici nu cred că aș fi în stare, pentru că nu m-aș simți nici un moment în largul meu “

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!