Sport

Federer, show pe scenă! A cântat la concertul Coldplay din Zurich. Video

Roger Federer a urcat pe scenă la concertul Coldplay din Zurich. Campion de 8 ori la Wimbledon, legendarul tenismen a cântat alături de Chris Martin.
03.07.2023 | 13:33
Federer show pe scena A cantat la concertul Coldplay din Zurich Video
Roger Federer a urcat pe scenă alături de trupa Coldplay la un concert în Zurich. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Roger Federer a făcut spectacol cu ocazia unui turneu susținut de trupa Coldplay în Zurich, Elveția. Fostul mare tenismen a urcat pe scenă și a cântat, fiind aplaudat de fani. Materialele video cu fosta legendă a „sportului alb” s-au viralizat în timp record pe rețelele de socializare.

Roger Federer a urcat pe scenă! Legendarul tenismen a cântat la concertul Coldplay din Zurich

Roger Federer, campion de 8 ori la Wimbledon, record deținut de elvețian, s-ar fi aflat în discuții avansate pentru a comenta meciuri de tenis pentru BBC de la cel de-al treilea turneu de Grand Slam al anului. În cele din urmă, zvonurile au fost dezmințite de fostul jucător de tenis.

ADVERTISEMENT

În locul unei călătorii la All England Club înainte de startul turneului de la Wimbledon, Roger Federer a fost prezent pe stadionul Letzigrund din Zurich, Elveția, la concertul trupei Coldplay. La invitația pianistului și chitaristului trupei Coldplay, Roger Federer a acceptat să urce pe scenă.

Câștigător a 20 de trofee de Grand Slam, Roger Federer a făcut parte din interpretarea piesei „Don’t Panic”. „Shaker solo!”, a fost îndemnul solistului trupei Coldplay pentru ca publicul să facă liniște pentru a-l auzi pe elvețian folosind shakerul.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost extrem de apreciat de fani care l-au aplaudat. Mai mult decât atât, imaginile cu legendarul sportiv elvețian pe scenă au făcut înconjurul lumii și au strâns sute de mii de vizualizări.

Roger Federer este „Rege” pe iarba de la Wimbledon

Roger Federer a câștigat nu mai puțin de 8 titluri la Wimbledon. Este un record în tenisul masculin din acest punct de vedere. Novak Djokovic, cap de serie 2 la ediția din 2023, îl poate egala pe elvețian la numărul de trofee cucerite pe iarba londoneză.

ADVERTISEMENT

Primul titlu pentru Roger Federer la Wimbledon a venit în 2003. Fostul lider ATP l-a învins în ultimul act în urmă cu 20 de ani pe Mark Philippoussis. În 2004 și 2005, Roger Federer și-a apărat cu succes trofeul după finalele câștigate în fața lui Andy Roddick.

Elvețianul și-a apărat trofeele de la All England Club și în 2006 și 2007, când l-a învins pe Rafael Nadal în ambele finale. Un an mai târziu, în 2008, Roger Federer a fost aproape de a câștiga cel de-al șaselea trofeu consecutiv la Wimbledon. A pierdut finala cu Rafael Nadal.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, cel de-al șaselea trofeu la Wimbledon a venit pentru Roger Federer în 2008. Elvețianul l-a învins în ultimul act pe același Andy Roddick. În 2012, Roger Federer a obținut cel de-al șaptelea trofeu la Londra, după o victorie cu favoritul gazdelor Andy Murray. Ultimul succes pentru Roger Federer la Wimbledon a venit în 2017, după finala câștigată cu Marin Cilic.

ADVERTISEMENT