Sporturi

Roger Federer revine cu poftă de trofee! Antrenorul său a făcut anunțul: „Puteți jura că nu e rănit”

24.02.2021 | 22:20
Roger Federer revine cu pofta de trofee Antrenorul sau a facut anuntul Puteti jura ca nu e ranit
ADVERTISEMENT

Pierre Paganini, antrenorul lui Roger Federer, a vorbit despre revenirea elvețianului în tenis după accidentarea suferită la începutului anului 2020, la Melbourne.

Tehnicianul a precizat faptul că Roger Federer se antrenează la capacitate maximă și că nu mai este mult până când legendarul jucător de tenis se va întoarce în competiții.

ADVERTISEMENT

Elvețianul va evolua la Doha începând de pe 8 martie, după care, Federer va merge și la Dubai, turneu care începe la data de 14 martie.

Antrenorul lui Roger Federer a vorbit despre revenirea elvețianului

Pierre Paganini a vorbit despre revenirea lui Roger Federer și le promite fanilor tenisului că elvețianul este într-o formă foarte bună, în ciuda perioadei lungi de inactivitate, din cauza accidentării suferite la genunchi:

ADVERTISEMENT

„Roger joacă doar atunci când știe că poate juca bine din nou. Acum trebuie să vedem cum reacționează corpul lui la meciuri de înaltă intensitate. Acesta este următorul pas.

Este important să-l protejăm. Trebuie să fi muncit foarte mult până acum ca să aibă o șansă atunci când revine. Nu putem compara situația de acum cu cea din 2016. Roger sărbătorește deja o mare victorie prin faptul că revine pe teren”, a spus Paganini pentru Tages Anzeiger.

ADVERTISEMENT
  • 5 este locul ATP ocupat de Roger Federer

„Dacă l-ați urmări la antrenamente, ați putea jura că nu e rănit”

„Ca să fiu sincer, Roger se antrenează deja la capacitate aproape maximă. Dacă l-ați urmări la antrenamente, ați putea jura că nu e rănit, că totul merge bine, nici nu vă va veni să credeți când veți vedea.

Acum trebuie să lucrăm la prevenirea epuizării. E foarte important în tenis. Nu am mai lucrat acest aspect de foarte mult timp. În orice caz, a pregătit totul cu foarte multă atenție, totul pentru a avea din nou o șansă la titlurile mari.

ADVERTISEMENT

E foarte bine pentru el, pentru că a depus incredibil de multă răbdare pentru a ajunge în acest punct”, a mai spus Pierre Paganini.

  • 39 de ani a împlinit Roger Federer pe 8 august
ADVERTISEMENT