Sport

CFR Cluj l-a transferat gratis pe Roger! Dan Petrescu mai are de așteptat până să îl folosească pe brazilianul venit de la UTA

Roger Rodrigues este noul fotbalist al lui CFR Cluj. Brazilianul a semnat din postura de jucător liber de contract și va ajunge în Gruia la finalul sezonului 2021-2022.
13.01.2022 | 12:07
CFR Cluj la transferat gratis pe Roger Dan Petrescu mai are de asteptat pana sa il foloseasca pe brazilianul venit de la UTA
Roger Rodrigues, noul transfer de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Roger Rodrigues (25 de ani) va juca la CFR Cluj începând din sezonul viitor. În ianuarie 2022, mijlocașul a intrat în ultimele șase luni de contract cu UTA Arad, astfel că a putut semna cu oricine își dorea.

Campioana României l-a prezentat deja pe brazilian, care va putea fi folosit de către Dan Petrescu abia începând cu sezonul 2022-2023.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj l-a transferat pe Roger Rodrigues, de la UTA Arad

Până la finalul acestui campionat, Roger va juca în continuare la UTA, dar brazilianul a fost prezentat încă de acum de gruparea ardeleană.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că începând din sezonul următor, Roger Junio Rodrigues Figueira, în prezent jucător al celor de la UTA Arad, va evolua la CFR Cluj sub comanda lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Îi urăm bun venit și îl așteptăm în Gruia! 

Hai CFR!”, a scris CFR Cluj, pe pagina oficială de Facebook.

Roger a ajuns în România în urmă cu exact un an, atunci când UTA Arad l-a transferat după despărțirea de letonii de la Riga.

De atunci și până în prezent, sud-americanul a îmbrăcat de 46 de ori tricoul „Bătrânei Doamne”, pentru care a marcat cinci goluri și a dat șapte assist-uri.

ADVERTISEMENT

Mutarea lui Roger la Cluj a fost confirmată și de UTA, care a recunoscut că a încercat să îi prelungească înțelegerea brazilianului, dar nu a putut concura cu oferta campioanei ultimelor patru sezoane.

Clubul nostru respectă și înțelege decizia jucătorului Roger Junio Rodrigues Figueira de a semna cu un alt club din sezonul următor, este dreptul și alegerea lui fiind în ultimele 6 luni de contract.

ADVERTISEMENT

Clubul cu care a semnat, a oferit o sumă mult, mult peste suma oferită de clubul nostru pentru prelungirea contractului, atât salarial cât și primă la semnătură”, se arată în comunicatul emis pe uta-arad.ro.

Roger, al patrulea transfer al iernii pentru CFR Cluj

Brazilianul venit de la UTA este al patrulea jucător pe care CFR Cluj îl transferă în această iarnă, după Sergiu Buș, Karlo Letica și Marko Dugandzic.

Tot în această perioadă de mercato, la campioana României s-au întors și doi fotbaliști care erau împrumutați, Cătălin Itu, la Dinamo, și Daniel Paraschiv, la FC Voluntari.

Ardelenii pregătesc revenirea lui Kevin Boli

La CFR Cluj ar putea reveni în această perioadă și Kevin Boli. În septembrie 2020, fundașul a fost vândut în Turcia, la Samsunspor, în schimbul a 700 de mii de euro.

Conform jurnaliștilor francezi de la theinquirer.fr, stoperul ivorian de 30 de ani al lui Samsunspor nu mai este dorit în Turcia, iar antrenorul a cerut rezilierea contractului.

ADVERTISEMENT
Tags: