News

Româncă, arestată în Spania după ce și-a agresat fostul iubit. Bărbatul a ajuns la spital cu răni în zona intimă

O femeie din România a fost arestată în Spania sub acuzația de violență domestică. Fostul său partener a ajuns în spital cu răni în zona intimă
24.12.2023 | 16:47
Romanca arestata in Spania dupa ce sia agresat fostul iubit Barbatul a ajuns la spital cu rani in zona intima
Românca nu era la prima agresiune față de fostul său partener Sursa foto: noticiascv.com
ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor publicate de presa locală, românca a fost arestată pentru că a încercat să-i smulgă testiculele fostului ei partener. Agresiunea a avut loc la domiciliul bărbatului, care a fost dus la spitalul Francesc de Borja din Gandia.

Româncă, arestată în Spania după ce și-a agresat fostul iubit

Poliția Națională din Gandia a răspuns la un apel de ajutor în primele ore ale după-amiezii de joi, când un bărbat a cerut ajutor prin telefon din cauza durerilor atroce.

ADVERTISEMENT

Acesta le-a povestit ofițerilor că fosta sa parteneră l-a bătut și l-a agresat cu brutalitate, ajungând până la a-i înfige unghiile în carne și la încercări violente de a-i smulge testiculele, relatează Castellon Diario.

Femeia, cetățean român, a fost arestată de poliție sub acuzația de violență domestică. Episodul de joi a fost o repetare a unor agresiuni anterioare comise asupra bărbatului.

ADVERTISEMENT

Victima le-a mai explicat autorităților că, în situațiile în care consumă alcool și droguri, agresivitatea fostei sale partenere se intensifică în mod alarmant.

Agresiunea a avut loc la domiciliul victimei, în ciuda faptului că există două ordine de restricție în vigoare împotriva agresoarei, ca urmare a plângerilor anterioare depuse de victimă.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor povestite de victimă ofițerilor, el ar fi lăsat-o să intre din nou în casă după ce l-a convins să o ierte cu scuza că, dacă nu îi permite să intre, va dormi în stradă. Câteva zile mai târziu, agresiunea a avut loc, iar bărbatul a ajuns la spital.

Bărbatul a ajuns la spital

După episodul violent, bărbatul a fost dus la spitalul Francesc de Borja din Gandía, unde a primit îngrijiri medicale, iar o rană la nivelul scrotului a trebuit să fie suturată cu opt puncte de sutură.

ADVERTISEMENT

În ciuda celor întâmplate, bărbatul agresat, de origine spaniolă, a decis să nu depună plângere. El le-a spus ofițerilor că nu a vrut ca femeia să ajungă în închisoare, având în vedere antecedentele ei.

Deși bărbatul a ales să nu depună plângere după ce a fost rănit, atitudinea femeii a rămas exact aceeași și, câteva zile mai târziu, după ce, potrivit acestuia, a consumat din nou o cantitate mare de alcool, a provocat o nouă altercație, insultându-l și amenințându-l pe bărbat.

Bărbatul a povestit Poliției Naționale că, pentru a evita ca lucrurile să escaladeze, a părăsit casa și s-a refugiat într-un bar din apropiere, relatează publicația Levante.

Câteva minute mai târziu, femeia a ajuns în același local, unde, potrivit plângerii, a continuat să aibă o atitudine agresivă față de bărbat, dar și față de ceilalți clienți care au încercat să o calmeze și care, văzând că nu încetează în poziția sa, au alertat Poliția Națională.

ADVERTISEMENT