News

Româncă, implicată într-un caz șocant, în Italia: a avortat acasă, apoi a ascuns fătul în congelator

Caz șocant în Italia, la Roma, acolo unde o româncă este acuzată că a avortat acasă, apoi a ascuns fătul de doar 4 luni în congelator.
01.04.2024 | 17:03
Romanca implicata intrun caz socant in Italia a avortat acasa apoi a ascuns fatul in congelator
Caz șocant în Italia: o româncă a avortat, apoi a ascuns fătul în congelator. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

O româncă din Italia, care locuiește în zona Capitalei Roma, este acuzată că a avortat acasă și apoi a ascuns fătul de doar 4 luni. Fetusul a fost găsit congelat în locuința conaționalei noastre.

Caz șocant în Italia: o româncă a avortat, apoi a ascuns fătul în congelator

Acest caz șocant din Italia are ca punct de plecare o sesizare făcută la poliția din Roma de către reprezentanții spitalului Casilino. Recent, românca se prezentase la urgențe cu o hemoragie puternică.

ADVERTISEMENT

Conaționala noastră, care lucrează ca asistentă, le-ar fi spus medicilor că nu știe care este cauza sângerării abundente. Angajații spitalului au intrat rapid la bănuieli și au constatat că românca ascunde ceva, notează publicația La Repubblica.

Specialiștii din sectia de ginecologie care au examinat-o au constatat rapid că sângerarea nu poate fi cauzată decât în urma unui avort spontan sau a unei nașteri premature.

ADVERTISEMENT

După ce au primit alerta de la spitalul roman, carabinieri s-au deplasat la locuința româncei în vârstă de 44 de ani. Aici, oamenii legii au făcut o descoperire care i-a șocat.

În casa femeii, care locuiește cu partenerul ei, tot asistent medical, polițiștii au găsit fătul acesteia, în vârstă de 4 luni, de aproximativ 30 de centimetri lungime. Corpul său era înghețat în congelator.

ADVERTISEMENT

Pusă să explice faptele sale de o gravitate extremă, femeia din România s-a justificat spunând că a pierdut copilul acasă după ce s-a simțit rău și că a suferit un avort spontan.

În urma celor descoperite, Poliția din Roma i-a pus sub acuzare pe cei doi, pe româncă și pe partenerul ei, pentru ascunderea cadavrului fătului. De asemenea, procurorii au mai dispus efectuarea autopsiei fătului pentru a stabili cauzele morții.

ADVERTISEMENT

Româncă din Italia, condamnată la 10 ani de închisoare pentru că și-a ucis bebelușul

În urmă cu cinci ani, o româncă de 28 de ani a fost condamnată la 10 ani de închisoare. Aceasta era acuzată că a avortat și apoi și-a aruncat la gunoi fetița de numai 7 luni de zile. Avortul spontan de la acea vreme a fost provocat cu ajutorul unui infirmier de la un spital din Roma.

ADVERTISEMENT
Tags: