Life

Românca putred de bogată care se deplasează cu o Dacia. Cine este soțul ei

Cine este românca putred de bogată, cu miliarde de euro, care se deplasează cu o Dacia. Soțul său este unul dintre proprietarii Ferrari.
22.11.2023 | 16:55
Romanca putred de bogata care se deplaseaza cu o Dacia Cine este sotul ei
De ce a ales românca să se deplaseze cu Dacia. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă a cărei avere este de 6, 3 miliarde de euro, iar soțul său este unul dintre proprietarii Ferrari, se deplasează cu o Dacia. Uimește multă lume prin acest aspect, având în vedere situația sa materială. Are, însă, și o explicație. Care este motivul?

De ce se deplasează o româncă putred de bogată cu o Dacia

Romina Gingașu, o româncă în vârstă de 31 de ani, impresionează prin povestea sa de viață. Tânăra locuiește în Italia, unde are parte de un trai de lux, dar preferă să se deplaseze cu o Dacia. Cum este posibil, mai ales că soțul său este unul dintre proprietarii Ferrari?

ADVERTISEMENT

Partenerul de viață al Rominei Gingașu are 78 de ani și de doi ani, mai exact, românca este căsătorită cu el. Piero Ferrari, un afacerist de succes în Italia, vine adesea și prin România, deoarece investește foarte mult în piața imobiliară de la noi.

Atât de mult s-a atașat Piero de România, încât a hotărât să își cumpere lui, dar și soției, o Dacia, care este un autovehicul 100% românesc. Cum bugetul lor este unul colosal, și-a angajat un șofer care să le plimbe prin România cu Dacia.

ADVERTISEMENT

”Îi place în România. Este diferit față de Italia, România are un lifestyle frumos și ne place să venim pentru câteva zile. Ne deconectăm un pic de lumea Ferrari. Și chiar de curând ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București cu ea și i-a plăcut. Avem șofer”, a declarat Romina Gingașu la Digi FM.

Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe soțul ei bogat

Romina Gingașu este originară dintr-o comună din Călărași și a absolvit Colegiul Șincai din București, iar ulterior Academia Tehnică Militară. Iar dacă vă întrebați cum s-a cunoscut cu Piero, se întâmpla pe vremea când ea avea 24 de ani și vindea avioane private în Monte Carlo.

ADVERTISEMENT

”L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. (…) Aveam 24 de ani.  Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării ”de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?”. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat”, a mai explicat Romina Gingașu.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar dacă sunt un cuplu bogat, Romina Gingașu a mărturisit că partenerul ei este foarte atent cu cheltuielile și că ambii încearcă să supraviețuiască într-un mod obișnuit. Totodată, Romina a dezvăluit că i-a fost destul de dificil să se obișnuiască cu stilul de viață al soțului.

”E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. (…) Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez”, a mai detaliat Romina Gingașu.

ADVERTISEMENT
Tags: