News

Românca rămasă fără 40.000 de euro în câteva minute. S-a trezit cu poliția la ușă, deși credea că și-a îndeplinit un mare vis

Ghinion uriaș pentru o româncă de 55 din Iași: a rămas fără 40.000 de euro în câteva minute. Femeia s-a trezit cu poliția la ușă.
20.07.2023 | 21:54
Romanca ramasa fara 40000 de euro in cateva minute Sa trezit cu politia la usa desi credea ca sia indeplinit un mare vis
O româncă din Iași a pierdut 40.000 de euro în câteva minute. Sursa foto: politiadefrontiera.ro / hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O româncă din Iași a pierdut 40.000 de euro în doar câteva minute. A sperat o perioadă că și-a îndeplinit un mare vis, însă imediat s-a trezit cu poliția la ușă. Ce a pățit, fără vina ei, femeia.

O româncă din Iași a pierdut 40.000 de euro în câteva minute. S-a trezit cu poliția la ușă, deși credea că și-a îndeplinit un mare vis

În urmă cu câteva zile, o femeie de 55 de ani părea că și-a îndeplinit un vis. A achitat nu mai puțin de 40.000 de euro pentru o mașină de lux. E vorba de un Audi Q5 Sportback, an de fabricație 2021.

ADVERTISEMENT

În scurt timp, visul ieșencei s-a năruit. Ea a aflat că nu va putea conduce niciodată acest bolid. Motivul este unul care a șocat-o pe femeie: mașina pentru care a dat 200.000 de lei figurează în documentele autorităților ca fiind furată din Italia.

Pusă în fața acestui fapt deloc comod, femeia a afirmat că a cumpărat mașina de la o societate de profil, în luna iunie a acestui an. Aceasta admite că în nicio clipă nu a bănuit că vehiculul a fost furat sau implicat în vreun litigiu.

ADVERTISEMENT

Mașina a fost confiscată de polițiștii de frontieră din Iași pentru cercetări.”Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe perioada desfăşurării unei acţiuni specifice în zona de competență, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat.

Alertă a fost introdusă de către autorităţile din Italia în urmă cu doar câteva zile. În data de 18 iulie 2023, în jurul orei 12.30, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni specifice au descoperit, în zona de competență, un autoturism marca Audi Q5 Sportback, an de fabricație 2021, aparţinând unui ieșence, în vârstă de 55 de ani.

ADVERTISEMENT

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, oamenii legii au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată din Italia din data de 14 iulie”, anunță Poliția de Frontieră.

Ce probleme ar putea avea femeia din Iași

Acest vis al ieșencei, care se visa deja conducând pe șosele o mașină de lux, ar putea să se transforme nu doar într-o uriașă risipă de bani, ci și într-o problemă de ordin penal.

ADVERTISEMENT

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor”, mai anunță autoritățile.

ADVERTISEMENT
Tags: