News

Românce din Sicilia, ţinta unui criminal. Două compatrioate au fost ucise, în case diferite, la câteva sute de metri distanţă

Două românce din Sicilia au fost ucise în noaptea de joi spre vineri. Trupurile lor, găsite la câteva sute de metri distanță unul de celălalt.
05.01.2024 | 12:26
Romance din Sicilia tinta unui criminal Doua compatrioate au fost ucise in case diferite la cateva sute de metri distanta
Două românce, ucise în Sicilia. Una era carbonizată, iar alta într-o baltă de sânge. Ce spun procurorii. Sursa foto: hepta.ro / ansa.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Două românce au fost ucise noaptea trecută într-un oraș din provincia Agrigento, Sicilia. Între victime ar exista o legătură, conform presei din Italia, care citează informațiile anchetatorilor.

Două românce, ucise în Sicilia. Una era carbonizată, iar alta într-o baltă de sânge. Ce spun procurorii

Cadavrele conaționalelor noastre au fost găsite în orășelul italian Naro din provincia Agrigento, Sicilia. Acestea se aflau în case diferite, dar foarte aproape una de cealaltă, la doar 200 de metri distanță.

ADVERTISEMENT

Din datele oferite de presa italiană aflăm că trupul uneia dintre victime ar fi fost carbonizat. La scurt timp, cea de-a doua femeie a fost găsită în Via Da Vinci, într-o baltă de sânge, potrivit Ansa.

Ambele cadavre au fost descoperite de către pompieri, care au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. În acest loc a fost găsit corpul carbonizat al primei victime.

ADVERTISEMENT

În acest moment, carabinierii, coordonaţi de procurorul adjunct, fac cercetări pentru a elucida cazul. Oamenii legii din ”cizmă” caută legături între cele două victime. Interogatoriile persoanelor considerate suspecte în cazul morţii celor două femei sunt în curs de desfăşurare.

Publicația Unione Sarda scrie că cele două românce găsite moarte ar fi prietene. În acest caz, mai mulți conaționali au fost ridicați de polițiștii italieni și duși să dea declarații.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cele două românce ucise în Italia

Au apărut și informații în legătură cu identitatea celor două românce găsite moarte. Femeia găsită carbonizată în apartament se numește Maria Russ. Aceasta avea 57 de ani.

A doua victimă este Delia Zarniscu, de 58 de ani. Ea a fost găsită moartă în casă, întinsă într-o baltă de sânge. Locuința ei era într-o stare degradantă. Martorii vorbesc despre imagini înfricoșătoare. Anchetatorii emit ipoteza dublei crime, dat fiind faptul că cele două reședințe nu sunt departe una de cealaltă.

ADVERTISEMENT

Presa italiană notează că Zarniscu era căsătorită cu un bărbat din Naro. Înainte să fie asasinată, femeia ar fi fost atacată în stradă. Carabinierii au sosit din Messina pentru a efectua investigațiile.

ADVERTISEMENT
Tags: