Sporturi

VIDEO. Irina Begu, în sferturi după un meci EPIC! Va juca împotriva Simonei Halep

UPDATE 17:22 / Avem un meci de vis la WTA Madrid! Irina Begu şi Simona Halep vor juca în sferturile de finală ...
04.05.2016 | 00:00
VIDEO Irina Begu in sferturi dupa un meci EPIC Va juca impotriva Simonei Halep
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:22 / Avem un meci de vis la WTA Madrid! Irina Begu şi Simona Halep vor juca în sferturile de finală 

UPDATE 15:52 / Irina Begu se impune la capătul unui meci infernal. Românca cîştigă după 2 ore şi 40 de minute în faţa Christinei McHale, scor 6-7, 6-4, 6-4. În sferturile de finală putem avea un duel de vis între Halep şi Begu. Rămîne de văzut dacă Halep trece de Bacinsky. (VEZI MECIUL AICI)

ADVERTISEMENT

********************************

Begu revine în setul secund cu 6-4 şi are un moral bun înainte de setul decisiv.

Irina Begu pierde dramatic primul set în tiebreak, scor 8-6. Românca a avut minge de set la 6-5, pe propriul serviciu, însă a pierdut 3 puncte la rînd şi McHale ia primul set. 

START DE MECI 

UPDATE, 13:09 / Irina Begu şi Christina McHale sînt la încălzire. Meciul începe în cîteva minute

ADVERTISEMENT

VEZI AICI LIVE VIDEO MECIUL IRINA BEGU – CHRISTINA MCHALE 

UPDATE, 4 mai, ora 12:13 / Zi plină la Madrid. Cele 4 românce joacă azi în turul 3 al competiţiei. Irina Begu începe ziua cu meciul împotriva Christinei McHale din Statele Unite. Întîlnirea e programată la ora 13:00. 

Partida poate fi urmărită pe FANATIK.RO.

Celelalte meciuri ale româncelor azi la Madrid:

Simona Halep – Timea Bacsinszky, ora 15.00

Sorana Cîrstea – Laura Siegemund, ora 17.00

Patricia Ţig – Madison Keys, ora 22.30

***************************************************

UPDATE, ora 00:30 / Sorana Cîrstea a trecut fără prea mari probleme de Danka Kovinic, din Muntenegru, scor 6-3, 7-5, şi merge în optimile de finală la Madrid. Un sfert din jucătoarele rămase pe tablou sînt din România! Sorana va juca în optimi cu Laura Siegemund, din Germania, locul 44 WTA, cea care a bătut-o clar pe Halep la Stuttgart. Partida este a patra programată pe arena numărul 4 la Madrid. Tot mîine se joacă şi Begu – McHale, de la ora 13:00, Halep – Bacsinszky, după ora 15:00, şi Ţig – Keys, după ora 22:30.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23:55 / După un meci care a durat aproape trei ore, Irina Begu a obţinut şi ea calificarea în turul trei la Madrid. A trecut de Muguruza cu 6-3 în decisiv şi urmează să o întîlnească pe Cristina McHale, locul 59 WTA.

UPDATE, ora 23:17 / Irina Begu a cîştigat setul doi la tie-break, după ce condusese cu 5-2, dar jucătoarea din Spania reuşise să revină. A fost o desfăşurare ciudată şi în primul set, în care Begu a condus cu acelaşi scor, 5-2. Muguruza a revenit şi a învins cu 7-5.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:15 / Simona Halep – Karin Knapp se joacă miercuri, de la ora 13:00, pe arena Manolo Santana. Sorana Cîrstea va juca pe aceeaşi arenă, dar nu mai devreme de ora 22:30.

UPDATE, ora 21:10 / Ultimul meci al zilei din turul feminin de la Madrid este cel dintre Irina Begu şi Garbine Muguruza. Mîine, Halep şi Sorana Cîrstea joacă şi ele pentru calificarea în turul trei, prima împotriva Karinei Knapp, iar cea de-a doua cu Danka Kovanic. Patricia Ţig, prima româncă ajunsă în turul 3, o va înfrunta pe Madison Keys.

UPDATE, ora 14:28 / Patricia Ţig a cîştigat şi setul doi şi s-a calificat în turul 3 la Madrid. O va înfrunta pe învingătoarea dintre Madison Keys şi Barbora Strykova.

UPDATE, ora 13:42 / Patricia Ţig face un nou meci mare la Madrid. A cîştigat primul set contra lui Sloane Stephens, scor 6-2.

………………………………………………………………………………………………………………………..

UPDATE, ora 13:15 / Patricia Ţig este prima dintre cele patru românce califiate în turul doi la Madrid care intră pe teren. Ţig o întîlneşte pe Sloane Stephens, din SUA. Tot astăzi, dar la finalul programului din Spania, Irina Begu o înfruntă pe Garbine Muguruza. Halep şi Sorana Cîrstea joacă mîine, prima împotriva Karinei Knapp, iar cea de-a doua cu jucătoarea din Muntenegru, Danka Kovanic.

………………………………………………………………………………………………………………………

UPDATE 22:56 / Final de zi extraordinar pentru românce la Madrid. 4 din 5 s-au calificat în turul următor. Patricia Ţig, Sorana Cîrstea, Simona Halep şi Irina Begu merg mai departe. Singura româncă învinsă a fost Monica Niculescu. 

În turul 2:

Patricia Ţig – Sloane Stephens

Sorana Cîrstea – Danka Kovinic

Simona Halep – Karin Knapp

Irina Begu – Garbine Muguruza

*********************

UPDATE 22:52 / Irina Begu a cîştigat meciul cu Eugenie Bouchard după un adevărat thriller de 2 ore şi jumătate. Irina s-a impus cu 6-4, 3-6, 6-4. 

În turul următor, Begu are o misiune infernală, împotriva favoritei numărul 3, Garbine Muguruza. 

********************************

UPDATE 21:40 / Bouchard revine în setul secund pe care îl cîştigă cu 6-3. Urmează setul decisiv 

UPDATE 20:48 / Irina Begu a cîştigat primul set împotriva lui Eugenie Bouchard cu scorul de 6-4 după ce a revenit de la 0-3.

******************************

UPDATE 18:18 / Sorana Cîrstea s-a calificat în turul doi al turneului WTA de la Madrid după o victorie de senzaţie împotriva Jelenei Jankovic.

Românca a tranşat disputa în două seturi: 6-4, 6-3. În turul următor, Sorana va juca împotriva lui Danka Kovinic din Muntenegru.

***************************************

UPDATE 17:55 / Monica Niculescu e eliminată în primul tur al Madrid de Laura Chirico, scor 7-5, 6-1. Sorana a luat primul set cu Jankovic, însă e condusă cu 1-2 cu break în setul secund. 

UPDATE 17:21 / Monica Niculescu a pierdut primul set cu Laura Chirico cu 5-7 după ce a avut 5-4 şi serviciul. Sorana şi Jankovic sînt la egalitate, 3-3 în primul set.

***********************

UPDATE 16:00 / Acum începe meciul Monicăi Niculescu împotriva Laurei Chirico. Sorana Cîrstea intră în competiţie de la ora 16:30 cînd o întîlneşte Jelena Jankovic.

UPDATE 15:50 / Victorie de senzaţie pentru Ţig! Cea mai importantă din carieră! Românca a eliminat-o în 3 seturi pe noua Maria Şarapova, Daria Kasatkina, cu 6-3, 4-6, 6-2, după 2 ore şi 15 minute de joc! În turul 2, Ţig dă piept cu Sloane Stephens, cap de serie nr 16, care a învins-o pe Teliana Pereira în turul 1!

UPDATE 15:30 / Meciul dintre Patricia Ţig şi Daria Kasatkina a ajuns în decisiv. Românca a cîştigat primul set cu 6-3, însă rusoaica a luat manşa secundă cu 6-4. În decisiv, Ţig a preluat iniţiativa şi conduce 4-2 cu break

**********************

5 românce sînt pe tabloul principal de la WTA Madrid. Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Sorana Cîrstea (wild card) şi Patricia Ţig (venită din calificări) joacă pe tabloul principal al turneului.

Toate româncele joacă duminică, în prima zi de Paşte. Prima care va evolua e Patricia Ţig împotriva Dariei Kasatkina, de la 13:35.

De la ora 15:45, Monica Niculescu joacă împotriva Laurei Chirico. Sorana Cîrstea intră în competiţie de la ora 16:30 cînd va juca împotriva Jelenei Jankovic.

Simona Halep şi Irina Begu joacă în ultimele meciuri ale zilei. Halep joacă de la 18:30 împotriva lui Misaki Doi, iar Begu va juca de la aceeaşi oră cu Eugenie Bouchard.

Toată acţiunea de la WTA Madrid se vede pe FANATIK.RO.

 

ADVERTISEMENT