Fotbal intern

ROMÂNIA-ALBANIA. CE SCANDAL! Keşeru şi Alibec, ruptură totală!

ROMÂNIA-ALBANIA. Ultimul meci al primei reprezentative, în compania Albaniei, aduce  o stare tensionată în lotul "tricolorilor". Atmosfera s-a degradat iremediabil după episodul în care Alibec...
19.06.2016 | 00:09
ROMANIAALBANIA CE SCANDAL Keseru si Alibec ruptura totala
ADVERTISEMENT

ROMÂNIA-ALBANIA. Ultimul meci al primei reprezentative, în compania Albaniei, aduce  o stare tensionată în lotul “tricolorilor”. Atmosfera s-a degradat iremediabil după episodul în care Alibec a fost acuzat că a fumat în vestiar!

ROMÂNIA-ALBANIA. Informaţiile apărute în legătură cu motivul pentru care Alibec s-ar fi întors tîrziu pe banca de rezerve în a doua repriză a meciului cu Franţa au stîrnit un iureş în vestiarul tricolorilor şi o anchetă a staff-ului de la echipa naţională.

ADVERTISEMENT

“Pînă la urmă, e vorba de trădare! Cineva a oferit o informaţie din vestiarul echipei naţionale. Chiar dacă era adevărată, deşi Iordănescu nu a primit indicii că Alibec a fumat în vestiar, acea informaţie nu trebuia să iasă din circuitul echipei naţionale”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Keşeru, “cîrtiţa” din vestiar?

ROMÂNIA-ALBANIA. Chiar dacă toţi s-au ferit să dea un nume oficial pînă în prezent, sursele FANATIK.RO au precizat că printre “tricolori” s-a răspîndit zvonul că informaţiile ar fi fost răspîndite de Claudiu Keşeru.

ADVERTISEMENT

ROMÂNIA-ALBANIA. Tensiunea creată în rîndul tricolorilor a dus şi la o răcire bruscă între cei doi atacanţi ai României, iar Keşeru pare a fi marginalizat în acest moment! “Totul a fost în regulă pînă la acel episod. Nu ştiu cum s-a ajuns la această concluzie, dar jucătorii se feresc în momentul de faţă să interacţioneze cu Keşeru. Mai ales Denis Alibec, care evită orice contact cu vîrful lui Ludogoreţ”, sînt informaţiile primite din cantonamentul naţionalei din Franţa.

A sărit la gîtul colegilor!

ROMÂNIA-ALBANIA. Disensiunile apărute între Claudiu Keşeru şi restul colegilor au fost evidente şi după egalul cu Elveţia, cînd atacantul de 29 de ani a încercat să se apere în urma prestaţiei slabe.

ADVERTISEMENT

“Atacanţii de azi depind şi de echipă. Am început bine, dar apoi în ultimele 15 minute ne-am retras deliberat, pentru că nu mai puteam ţine mingea sus, dar nu am arătat ca o echipă total depăşită”, a fost reacţia lui Keşeru.

Alibec, declaraţii cu trimitere

ROMÂNIA-ALBANIA. Reacţia oficială a lui Denis Alibec confirmă, fără a preciza numele, informaţiile obţinute de FANATIK.RO. Jucătorul campioanei Ligii 1 este sigur că zvonul a provenit din rîndul jucătorilor de la prima reprezentativă.

ADVERTISEMENT

“Aceste informaţii au apărut cu siguranţă din interiorul echipei naţionale. Sînt dezamăgit! Cei din staff nu ştiau despre această treabă, au văzut de dimineaţă în ziar”, a declarat Alibec.

Atacantul, conflicte repetate cu Moldovan

Nu doar relaţiile cu jucătorii par să fie gestionate prost de Keşeru. Inclusiv legătura dintre fostul atacant al Stelei şi staff-ul naţionalei este una şubredă. Selecţia lui Claudiu Keşeru i-a aparţinut, în exclusivitate, lui Anghel Iordănescu, în ciuda propunerii lui Moldovan ca acesta să nu fie selecţionat pentru EURO. De fapt, între Moldovan şi Keşeru au existat două momente pline de tensiune în ultimul an.

Primul s-a petrecut în minutul 72 al meciului cu Irlanda de Nord din iunie 2015, cînd reproşurile antrenorului l-au făcut pe Keşeru să aibă o reacţie nervoasă în faţa fostului mare atacant. Al doilea s-a petrecut la amicalul cu Congo, care a precedat participarea la EURO. Introdus în minutul 78 în locul lui Stancu, Keşeru s-a amuzat către un coleg în urma indicaţiilor primite de la Viorel Moldovan, gesturi surprinse de camerele TV.

4,5 milioane euro a oferit Wolfsburg în schimbul lui Denis Alibec

4 milioane euro este cota de piaţă a lui Claudiu Keşeru în momentul de faţă

ADVERTISEMENT