Sport

România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi, a câștigat meciul caritabil de la „Gala Mihai Neșu”. Mesajul emoționant al „Regelui”

România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi a câștigat meciul caritabil cu echipa FIFPro de la „Gala Mihai Neșu”, scor 3-2.
04.05.2023 | 22:52
Romania All Stars antrenata de Gica Hagi a castigat meciul caritabil de la Gala Mihai Nesu Mesajul emotionant al Regelui
România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi a câștigat meciul caritabil de la „Gala Mihai Neșu”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” a avut și un mesaj emoționant la finalul partidei, în care a vorbit despre puterea de care dă dovadă Mihai Neșu, spunând că va fi alături de el întotdeauna. Gică Hagi a fost impresionat și de fanii veniți la meci, printre aceștia fiind și mulți copii.

România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi, a câștigat meciul caritabil de la „Gala Mihai Neșu”

Gică Hagi a fost antrenorul echipei României „All Stars”, care a câștigat meciul caritabil contra echipei FIFPro, la „Gala Mihai Neșu”. La finalul partidei, „Regele” a vorbit despre eveniment, având un mesaj emoționant pentru Mihai Neșu:

ADVERTISEMENT

„Tot ce aţi văzut a fost pentru Mihai, pentru că Mihai e un luptător, un băiat extraordinar, care face lucruri extraordinare.  Are o putere incredibilă şi e un exemplu pentru noi toţi.

Suporterii au venit în tribună şi ne bucurăm că erau foarte mulţi copii care au venit să vadă, acesta este lucrul cel mai bun. Lupta care o are. Puterea lui de a lupta şi mai ales de a încerca…”.

ADVERTISEMENT

„La cât a suferit şi la câte dureri a avut, are puterea să mai facă şi pentru ceilalţi. Bravo lui, toată stima mea. Totdeauna voi încerca să fiu lângă el.

Pires a spus că sunt cel mai mare? Unul dintre ei. Ce să însemne… stimă, respect, înseamnă că am lăsat ceva acolo unde am fost. Şi că am reprezentat România aşa cum trebuie”, a mai spus Gică Hagi, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Echipele de la „Gala Mihai Neșu”:

  • România All Stars Prima repriză: Cernea – Ogăraru, Goian, Lovin, Raț – S. Paraschiv, Ov. Petre, Cernat, Boștină – Dică, Dănciulescu. A doua repriză: Lobonț – Maftei, Ghionea, Cânu, P. Marin – B. Pătrașcu, Lovin, Cernat, Neaga – D. Niculae, Dică. Antrenor: Gică Hagi
  • FIFPro Europe Prima repriză: Mucha – Hulubei, Hanstveit, Urbano, Rada – Klimavicius, Marios – Smolarek, Paiva, Pires – Aganzo. A doua repriză: Blazic – Didic, Kumbeu, Poedica – Stassin, Marios – Mamo, Autio, Charalambous – G. Bucur, Maris. Antrenor: Spiros Neofytides

Ovidiu Hațegan a revenit pe teren

Ovidiu Hațegan a condus partida amicală, revenind pe teren de la infarctul suferit în sezonul trecut. Arbitrul a fost pus în camera VAR pentru meciurile din SuperLiga 1, iar acum a vorbit despre o revenire pe teren în meciurile oficiale.

ADVERTISEMENT

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, a mai spus Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT
Tags:
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e...
Nunta faraonică din Teleorman cu 3 Rolls-Royce care a blocat circulaţia. Cum e viaţa în Buzescu fără canalizare şi gaze, dar cu palate
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de...
Andrei Caramitru îi umilește pe românii care câștigă mai puțin de 1.500 de euro
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie