Sport

România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi, a câștigat meciul caritabil de la „Gala Mihai Neșu”. Mesajul emoționant al „Regelui”

România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi a câștigat meciul caritabil cu echipa FIFPro de la „Gala Mihai Neșu”, scor 3-2.
04.05.2023 | 22:52
Romania All Stars antrenata de Gica Hagi a castigat meciul caritabil de la Gala Mihai Nesu Mesajul emotionant al Regelui
România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi a câștigat meciul caritabil de la „Gala Mihai Neșu”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” a avut și un mesaj emoționant la finalul partidei, în care a vorbit despre puterea de care dă dovadă Mihai Neșu, spunând că va fi alături de el întotdeauna. Gică Hagi a fost impresionat și de fanii veniți la meci, printre aceștia fiind și mulți copii.

România „All Stars”, antrenată de Gică Hagi, a câștigat meciul caritabil de la „Gala Mihai Neșu”

Gică Hagi a fost antrenorul echipei României „All Stars”, care a câștigat meciul caritabil contra echipei FIFPro, la „Gala Mihai Neșu”. La finalul partidei, „Regele” a vorbit despre eveniment, având un mesaj emoționant pentru Mihai Neșu:

ADVERTISEMENT

„Tot ce aţi văzut a fost pentru Mihai, pentru că Mihai e un luptător, un băiat extraordinar, care face lucruri extraordinare.  Are o putere incredibilă şi e un exemplu pentru noi toţi.

Suporterii au venit în tribună şi ne bucurăm că erau foarte mulţi copii care au venit să vadă, acesta este lucrul cel mai bun. Lupta care o are. Puterea lui de a lupta şi mai ales de a încerca…”.

ADVERTISEMENT

„La cât a suferit şi la câte dureri a avut, are puterea să mai facă şi pentru ceilalţi. Bravo lui, toată stima mea. Totdeauna voi încerca să fiu lângă el.

Pires a spus că sunt cel mai mare? Unul dintre ei. Ce să însemne… stimă, respect, înseamnă că am lăsat ceva acolo unde am fost. Şi că am reprezentat România aşa cum trebuie”, a mai spus Gică Hagi, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Echipele de la „Gala Mihai Neșu”:

  • România All Stars Prima repriză: Cernea – Ogăraru, Goian, Lovin, Raț – S. Paraschiv, Ov. Petre, Cernat, Boștină – Dică, Dănciulescu. A doua repriză: Lobonț – Maftei, Ghionea, Cânu, P. Marin – B. Pătrașcu, Lovin, Cernat, Neaga – D. Niculae, Dică. Antrenor: Gică Hagi
  • FIFPro Europe Prima repriză: Mucha – Hulubei, Hanstveit, Urbano, Rada – Klimavicius, Marios – Smolarek, Paiva, Pires – Aganzo. A doua repriză: Blazic – Didic, Kumbeu, Poedica – Stassin, Marios – Mamo, Autio, Charalambous – G. Bucur, Maris. Antrenor: Spiros Neofytides

Ovidiu Hațegan a revenit pe teren

Ovidiu Hațegan a condus partida amicală, revenind pe teren de la infarctul suferit în sezonul trecut. Arbitrul a fost pus în camera VAR pentru meciurile din SuperLiga 1, iar acum a vorbit despre o revenire pe teren în meciurile oficiale.

ADVERTISEMENT

„Vreau să iau pas cu pas, nu vreau să mă grăbesc. Împreună cu medicii și cu toate persoanele din Comisie, Kyros și toți cei implicați, vreau să o luăm încet, nu vreau să grăbesc nimic.

Mă simt foarte bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Mă bucur că sunt sănătos, că am putut să revin după atât de mult timp pe teren, împreună cu oameni alături de care am arbitrat și acum 10 ani, cu această brigadă am avut ultimul meci împreună acum 10 ani. E un moment extrem de plăcut”, a mai spus Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună...
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună de la transferul la Tottenham
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica...
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica lui fiică
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în...
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
De ce a ieșit Mihaela Tatu din TV. Fosta vedetă și-a schimbat profesia
De ce a ieșit Mihaela Tatu din TV. Fosta vedetă și-a schimbat profesia
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât...
Andreea Mantea, anunţ cu ochii în lacrimi: „Cât să stau să plâng, cât să stau să sufăr? Trebuia să-mi văd de viață”
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc,...
Băsescu, despre comasarea alegerilor: Se rupe sufletul în mine să-i văd pe Boc, Falcă și Blaga comasați cu PSD
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei