Sport

România, încă o medalie la Campionatul Mondial de lupte. Alexandra Anghel, bronz la Belgrad

Alexandra Anghel a reușit să câștige pentru România a doua medalie de bronz la Campionatele Mondiale de Seniori de Lupte.
16.09.2022 | 01:40
Romania inca o medalie la Campionatul Mondial de lupte Alexandra Anghel bronz la Belgrad
ADVERTISEMENT

Sportivii români continuă anul excelent și aduc în continuare medalii pentru România. Ultima performanță vine de la Campionatele Mondiale de Lupte de la Belgrad.

România a cucerit a doua medalie la Campionatele Mondiale de Lupte de la Belgrad

Luptătoarea de 25 de ani s-a impus în finala mică de la Campionatele Mondiale de la Belgrad la categoria de 72 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Alexandra Anghel s-a impus prin superioritate tehnică 10-0, în meciul cu Svetlana Okanazarova, din Uzbekistan.

Federația Română de Lupte a publicat prima reacție pe pagina oficială de Facebook la scurt timp după reușita importantă.

ADVERTISEMENT

„Alexandra Anghel aduce a doua medalie de bronz pentru România la Campionatul Mondial de Seniori! Luptătorea noastră a câștigat fără drept de apel finala mică a categoriei 72 kg, prin superioritate tehnică – 10-0, în fața Svetlanei Okanazarova, din Uzbekistan! Alexandra a luptat cu inima, cu toată dăruirea și urcă în premieră pe podium la campionatul Mondial de Seniori!


Felicitări, Alexandra! Suntem mândri de tine! Felicitări antrenorilor Nikolai Stoianov, Adina Popescu! Felicitări antrenorului descoperitor Aurel Cimpoeru, precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea ei!”.

ADVERTISEMENT

Alina Vuc a fost de asemenea aproape de o medalie de bronz la Belgrad

Alina Vuc a ratat medalia de bronz la Campionatele Mondiale, după ce a pierdut finala pentru bronz în fața americancei Sarah Ann Hildebrand la categoria 50 de kilograme.

Luptătoarea noastră a câștigat la tuș meciul din recalificări, după un meci extraordinar cu Jasmina Immaeva (Uzbekistan).

ADVERTISEMENT

România a mai reușit o medalie de bronz la Campionatele Mondiale prin Alin Alexuc

Alin Alexuc, greul delegației României, a reușit să îl învingă în finala mică a Mondialului de lupte greco-romane pe Muminjon Abdullaev din Uzbekistan.

„Alin Alexuc, pe podium! Bronzul mondial îi aparține! Bronz mondial pentru România! Campionul European – Alin Alexuc își trece în palmares prima medalie la Campionatul Mondial de Seniori! Greul Lotului de Lupte greco-romane l-a învins în finala mică pe Muminjon Abdullaev (UZB), cu scorul de 5-3.


Alin Alexuc Ciurariu urcă astfel pe podium la Campionatul Mondial de la Belgrad, aducând României medalia de bronz! Felicitări, Alin pentru munca și dăruirea de care ai dat dovadă!
Felicitări antrenorilor Petre Cărare, Carpen Georgian! Felicitări antrenorului descoperitor Ion Asaftei precum și tuturor celor care au contribuit la pregătirea lui!”, anunța Federația Română de Lupte pe data de 13 septembrie.

ADVERTISEMENT