Fotbal intern

Continuă nebunia după 0-0 acasă cu Luxemburg: “Sunt mândru de ei!”

UPDATE. Dacă rezultatul şi declaraţia antrenorului nu erau de ajuns, hop şi Mihai Stoichiţă cu o declaraţie "genială". Directorul tehnic al FRF a elogiat şi el evoluţia elevilor lui Sorin...
27.10.2017 | 13:40
Continua nebunia dupa 00 acasa cu Luxemburg Sunt mandru de ei
ADVERTISEMENT

UPDATE. Dacă rezultatul şi declaraţia antrenorului nu erau de ajuns, hop şi Mihai Stoichiţă cu o declaraţie “genială”. Directorul tehnic al FRF a elogiat şi el evoluţia elevilor lui Sorin Colceag de la under 17, afirmând că a primit şi laude de la observatorul meciului pentru cum a jucat România în egalul de pe teren propriu cu Luxemburg!

Observatorul meciului, un belgian, ne-a spus că nu a văzut de multă vreme un meci atât de bun între două echipe care nu sunt în prima linie a fotbalului. Luxemburg are jucători care joacă în Bundesliga, înţelegeţi? Luxemburg, la echipa mare, acum o lună sau două, a făcut 0-0 cu Franţa. Vreau să spun că sunt chiar mândru de cum au jucat copiii ăştia în faţa unor reale valori individuale. Sunt de lăudat pentru ce au făcut ieri, pentru că Luxemburg cred că investeşte de zece ori mai mult decât noi în copii şi juniori”, a spus Stoichiţă pentru prosport.ro. 

ADVERTISEMENT

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

România mai bifează încă un eşec în faţa unei echipe minuscule din fotbalul european. După ce am pierdut cu Macedonia sau Liechtenstein, acum a venit momentul unui “glorios” egal pe teren propriu contra celor din Luxemburg. S-a întâmplat la under 17, în preliminariile pentru Campionatul European. Iar explicaţiile antrenorului Sorin Colceag sunt de-a dreptul groteşti.

ADVERTISEMENT

“Luxemburg are un grup omogen, joacă împreună de 3 ani. Au un fotbalist vândut pe 1,5 milioane de euro la Bayern Munchen. Au făcut o selecţie prin toată Europa, au naturalizat jucători şi aşa au ajuns aici. Au jucători prin Bundesliga şi la academii bune din Franţa. Am remizat, dar rezultatul ne ţine în cursa pentru calificare. Pentru mine, scorul n-a fost conform cu ceea ce s-a întâmplat pe teren “, a spus Sorin Colceg după meci.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Colceag, după România – Luxemburg 0-0: “Am fost puţin peste ei!”. 

În clasamentul grupei de calificare, România se situează acum pe poziţia a doua în clasament, cu patru puncte. Austria este lider, cu şase puncte, iar Luxemburg ocupă acum poziţia a treia (1 punct), în faţa Lituaniei care are 0. Europeanul se dispută în Anglia, în vara lui 2018, şi doar prima echipă din grupă se califică pentru această competiţie.

ADVERTISEMENT

“Nu ne-au depăşit cu nimic cei din Luxemburg, nu ne-au fost superiori! Noi am fost puţin peste ei, dar nu am putut culege roadele muncii noastre. Trebuie să câştigăm cu Austria. Vom trage concluziile după acel meci şi vom vedea”, a încheiat Sorin Colceag, antrenorul echipei care a făcut 0-0 acasă cu Luxemburg.