Life

Românii au talent, 1 Martie 2024, sezonul 14. Show total de mărțișor la Pro TV

Românii au talent, ediția din 1 Martie 2024. Ce vor putea urmări telespectatorii în prima zi de primăvară.
01.03.2024 | 15:30
Romanii au talent 1 Martie 2024 sezonul 14 Show total de martisor la Pro TV
Românii au talent, 1 Martie 2024, sezonul 14. Show total de mărțișor la Pro TV. sursa foto: pro tv, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Românii au talent, 1 Martie 2024, sezonul 14. Mai sunt câteva ore până când noi concurenți vor urca pe scena emisiunii de talente de la PRO TV. Ca deobicei, se anunță un spectacol fenomen pe scena talentelor. Și în această ediție, telespectatorii vor avea parte de clipe magice și emoții mari! Românii au talent, sezonul 14, revine la PRO TV începând cu ora 20.30. Emisiunea poate fi urmărită și pe voyo.protv.ro.

Când se difuzează Românii au Talent, sezonul 14, ediția din 1 martie 2024

Românii au talent, sezonul 14, a început în forță. În ultima lună, Pavel Bartoș și Smiley, gazdele emisiunii de la PRO TV, și jurații Andra, Dragoș Bucur, Andi Moisescu și Mihai Bobonete au fost martorii unor momente de-a dreptul senzaționale.

ADVERTISEMENT

În plus, aceștia au oferit și golden buzz unor concurenți cu adevărat talentați. Pentru că emisiunea are un succes imens, Românii au talent continuă vineri seară, 1 Martie, de la ora 20.30. În prima zi de primăvară se anunță show total, iar concurenții sunt pregătiți să urce pe scenă și să primească aplauze. Pentru cei care nu știu, emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO, asta numai dacă au abonament valabil.

Ce concurenți au primit Golden Buzz săptămâna trecută la Românii au talent

În ediția din 23 februarie 2024, Nicolae Drăghici, cunoscut drept Lae Drăghici, a reușit să ia golden buzz la Românii au talent. Cascadorul în vârstă de 72 de ani a impresionat pe toată lumea cu momentul lui. Astfel, telespectatorii și jurații Românii au talent au stat cu sufletul la gură când bărbatul s-a răsturnat cu mașina de mai multe ori. Cel care i-a oferit golden buzz a fost Dragoș Bucur. Juratul l-a trimis pe celebrul cascador direct în semifinalele show-ului.

ADVERTISEMENT

„Este numărul la care am simțit cel mai intens. Golden buzz-ul ăsta e pentru o breaslă întreagă. Au ridicat nivelul emisiunii undeva unde nu a mai ajuns până acum”, a spus Dragoș Bucur, mut de uimire.

„Sunt bătrân, dar îs pornit încă pe cascade. Îs foarte strict cu mine, foarte disciplinat. Știu că-mi este prioritară pregătirea fizică. Mi-am dorit dintotdeauna să vin la «Românii au talent». Va trebui să ieșim afară ca să vedeți talentul meu”, a precizat Lae Dreghici, înainte de a urca pe scena de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Ce momente virale au fost săptămâna trecută la Românii au talent

Ediția de vineri, 23 februarie 2024, a adus momente virale, iar concurenții au făcut senzație la Românii au talent, sezonul 14. Xavier Mortimer este magicianul care i-a dat gata pe jurații Românii au talent. Andi Moisescu a considerat că el trebuie să primească premiul de originalitate ce va fi oferit în ultima ediție a emisiunii. Tânărul este artist stradal, iar până în prezent a avut peste 1.000 de apariții cu Cirque du Soleil.

Și Daniel Popescu, în vârstă de 18 ani, a făcut show la Românii au talent. A descoperit skateboarding-ul pe internet, iar acum îl adoră. Concurentul de la Românii au talent 2024 a participat la competiții internaționale în Franța, Germania și Canada.

ADVERTISEMENT

„Daniel, ești foarte bun! Mai presus de trucuri, e clar că este vorba despre un sport. Sper că o să începem să apreciem genul acesta de campioni. Avem unul dintre cei mai buni oameni din lume în față. Ceea ce e de apreciat și de aplaudat. Bravo ție!”, i-a spus Mihai Bobonete în ediția de vineri, 23 februarie 2024.

Ce se întâmplă în ediția din 1 martie 2024

În ediția din 1 Martie Românii au talent, telespectatorii vor sta din nou cu sufletul la gură. Și de această dată, participanții ediției a patra din sezonul 14 vor oferi clipe de neuitat pe scenă. Un bărbat de 42 de ani îi va lăsa pe toți mască cu momentul său senzațional.

„Am venit pentru a promova țăranul român autentic, pentru a fi un model pentru acest hram”, va povesti unul dintre concurenții ediției de vineri seară, 1 Martie 2024.

Și o puștoaică de 15 ani din Capitală va arăta cât este de talentată la dans. „Sper să ajung la Olimpiadă. O să vă arăt o parte din pasiunea mea. Mulți oameni spun că breaking e un sport de băieți. Încerc să mă antrenez în fiecare zi”, va mărturisi adolescenta înainte de a urca pe scena de la Românii au talent.

O altă participantă de 46 de ani va încerca să-i impresioneze pe jurați. Pasionată de sport și practicantă de bickboxing, ea va da tot ce e mai bun pe scena de la Românii au talent: „Vreau să arăt tuturor, că indiferent de vârstă, se poate, atât timp cât îți dorești și ai voință”. 

ADVERTISEMENT