Life

Andra, discurs manifest la Românii au talent. S-a dezbrăcat de secrete și a vorbit despre kilograme în plus: „Mă simt așa de sexy”

Andra a luat cuvântul la Românii au talent și a vorbit despre kilogramele în plus acumulate. Sala a aplaudat-o printre lacrimi.
23.02.2024 | 22:36
Andra discurs manifest la Romanii au talent Sa dezbracat de secrete si a vorbit despre kilograme in plus Ma simt asa de sexy
Andra, discurs despre kilogramele în plus, la Românii au talent. Sursa foto: colaj Fanatik/ capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

Impresionată de un număr de la Românii au talent, Andra s-a ridicat în picioare și a ținut un discurs manifest. Jurata de la Pro TV a dezvăluit cât de greu i-a fost să se accepte după ce s-a îngrășat 10 kilograme și prin ce stări a trecut până se accepte.

Andra, discurs emoționant la Românii au talent. Cât de mult a afectat-o faptul că a acumulat 10 kilograme în plus

Grupul „Călătorie în pântec” s-a prezentat la Românii au talent în ediția de vineri, 23 februarie 2024, pentru a transmite prin dans un mesaj puternic: „Femeile care se vor uita la noi se vor regăsi și vor avea curaj să se pună pe primul loc!”.

ADVERTISEMENT

Dansul, a recunoscut Andra, nu a impresionat-o, dar ceea ce a vrut să exprime a ajuns la sufletul ei. Astfel că, fără mai stea pe gânduri, s-a ridicat în picioare și a luat cuvântul, făcând dezvăluiri la care nimeni nu se aștepta.

A recunoscut că acumulat 10 kilograme în plus, lucru care i-a dat mari bătăi de cap până acum și a chinuit-o până a învățat să se accepte. „Este foarte interesant ce se întâmplă aici. Azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme avem. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am.

ADVERTISEMENT

În primă fază am fost complexată de acest lucru. Ba mai mult, dacă purtam o pereche de pantaloni…Vă arăt, am o burtică care…pare că sunt gravidă. Aici mi se pune toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă. Nimeni nu-i ca mine”, și-a început Andra, cu mândrie, discursul de la Românii au talent.

„Nu m-am acceptat”

Andra a dezvăluit că a învățat nu doar să se accepte, ci și să se iubească. Le-a îndemnat pe femeile care o ascultă să nu se mai critice și să se compare. „Cred că totul pleacă de aici (n.r arată spre inimă). În momentul în care înveți să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere, că aia e slabă, că aia e frumoasă. Nu, trebuie să nu mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem, cu 10 kilograme mai mult, mai puțin…Că transpirăm, că avem mai puțin păr, că avem mai mult, că e creț, că e întins. 

ADVERTISEMENT

Nu cred că trebuie să ne simțim într-un fel, așa că simți-vă bine cu voi. Vă rog din toată inima. Și femeile care se uită la noi. În primă fază, să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Probabil, într-o lună două nu o să o mai am”, a completat Andra la Românii au talent.

De asemenea, jurata a explicat că este decisă să slăbească, dar nu pentru a avea un trup perfect, ci pentru a fi sănătoasă. „Eu n-am putut să slăbesc până acum pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam trei chiloți pe mine, ca să ascund, să strâng burta. Și încercam să mă ascund. E, uite, azi am o pereche de chiloți pe mine. Despre asta e vorba, am acceptat că trebuie să mă văd ca să fac schimbarea.

ADVERTISEMENT

Pentru sănătate o să fac o schimbare. Nu pentru că vreau să arăt mai bine să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă. Unele lucruri nu le poți explica, poate mănânci pentru că s-au acumulat niște gânduri, stări. Și acolo refulezi, în mâncare, pentru că acolo te simți cel mai bine. De la stres, de la muncă, de la nedormit. Sunt extrem de sinceră, poate exagerat de sinceră. M-am dezbrăcat în fața tuturor de toate secretele mele”, a mai spus Andra.

ADVERTISEMENT