Life

Românii au talent, 23 februarie 2024, sezonul 14. Surprize totale în show-ul de la Pro TV. Momente emoționante. Update

Românii au talent, ediția din 23 februarie 2024. Ce vor putea urmări telespectatorii în noua ediție de la PRO TV. Se anunță multe momente emoționante.
23.02.2024 | 21:42
Romanii au talent 23 februarie 2024 sezonul 14 Surprize totale in showul de la Pro TV Momente emotionante Update
Românii au talent, 23 februarie 2024, sezonul 14. Surprize mari în cea de-a treia ediție. foto: protv
ADVERTISEMENT
23-02-2024
21:54

Cine este Nicolae Drăghici, concurentul care a primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur la Românii au talent 2024

Nicolae Drăghici, zis și Lae- pe numele său de scenă, este cascador de meserie. Are 72 de ani și încă din copilărie prietenul său cel mai bun a fost pericolul. Își îngrozea mama urcând pe cai, fără șa și căpăstru, iar apoi a ajuns să joace în peste 20 de filme.

Românii l-au văzut și poate n-au știut în Munți în Flăcări, Burebista și Mărgelatu. Cea mai curajoasă cascadorie a sa a fost să sară peste patru TIR-uri, dar bucuria a adevărată a fost atunci când și-a auzit numele rostit de Andreea Esca la știri.

Pentru momentul de la Românii au talent 2024 i-a scos pe jurați și o parte din public afară, în curte. Mașina i-a luat foc, exact așa cum și-a dorit, și a impresionat. Astfel că, „veteranul filmelor de acțiune” a primit de la Dragoș Bucur Golden Buzz. Mai multe detalii, aici

23-02-2024
21:40

Daniel Popescu s-a autoproclamat cel mai bun skater din România. Jurații Românii au talent nu l-au contrazis

Daniel Popescu are numai 18 ani și a descoperit skateboarding-ul pe internet. În cei șase ani de când are această pasiune, a rupt șase plăci. O vreme i-a fost profesor chiar Marius Constantinescu, primul skater profesionist din România.

Dar tânărul, provenit dintr-o familie simplă- cu un tată frizer și o mamă casieriță, și-a depășit maestrul. Până acum, concurentul de la Românii au talent 2024 a participat la competiții internaționale în Franța, Germania și Canada.

A concurat împotriva unor skateri chiar și cu 40 de ani mai în vârstă, dar tocmai asta este frumusețea sportului de care s-a îndrăgostit. Activitatea sa principală este freestyle skateboarding, un stil mai liber, și s-a autoproclamat cel mai bun în domeniul său din România.

 

Jurații nu l-au contrazis. „Daniel, ești foarte bun! Mai presus de trucuri, e clar că este vorba despre un sport. Sper că o să începem să apreciem genul acesta de campioni. Avem unul dintre cei mai buni oameni din lume în față. Ceea ce e de apreciat și de aplaudat. Bravo ție!”, i-a spus Mihai Bobonete în ediția Românii au talent difuzată vineri, 23 februarie 2024.

23-02-2024
19:41

Magicianul care a reușit să-l impresioneze chiar și pe Dragoș Bucur

Xavier Mortimer este magicianul care i-a dat gata pe jurații Românii au talent în ediția de vineri, 23 februarie 2024, și l-a făcut pe Andi Moisescu să afirme că el este concurentul care merită premiul de originalitate ce va fi oferit la finalul sezonului.

Xavier a crescut în sudul Franței, iar de la o vârstă fragedă a ajuns artist stradal. În anul 2020, când întreaga lume se temea pentru viitor, el era pe val în mediul online. A avut peste 1.000 de apariții cu Cirque du Soleil, apoi și-a prezentat propriul spectacol în Las Vegas.

 

La Românii au talent a pus în scenă un număr incredibil. Dovadă stă faptul că Dragoș Bucur, despre care se cunoaște faptul că nu este fanul magiei, i-a mărturisit că a devenit fanul său.

Românii au talent, 23 februarie 2024, sezonul 14. Competiția Românii au talent de la PRO TV este una dintre cele mai iubite producții de pe micile ecrane. Prima ediție a sezonului 14 a avut vineri, 9 februarie, de la ora 20.30. Cei patru jurați au avut parte de multe momente speciale din partea concurenților care au decis să-și arate talentele pe scena de la Românii au talent. A doua ediția a show-ului de talente a avut loc pe 16 februarie, iar pe 23 februarie, competiția continuă cu ediția numărul 3, tot de la ora 20.30, la PRO TV și pe VOYO. Cum este de așteptat, telespectatorii vor urmări cele mai senzaționale demonstrații!

Când se difuzează Românii au Talent, sezonul 14, ediția din 23 februarie 2024

Pe 9 februarie 2024, s-a dat startul emisiunii-fenomen Românii au talent la PRO TV. În cadrul primei ediții a sezonului 14, a avut loc și acordarea primului golden buzz. Primul concurent care a reușit să ia golden buzz și să fie trimis direct în semifinala show-ului de la PRO TV a fost Emanuel Barica. Andi Moisescu a fost cel care i l-a oferit.

ADVERTISEMENT

În ediția din 16 februarie 2024 de la Românii au talent, un concurent a reușit să primească golden buzz din partea juraților de la Românii au talent. Pentru că telespectatorii sunt nerăbdători să afle ce se mai petrece în show-ul de talente, cea de-a treia ediție a sezonului 14 Românii au talent se va difuza vineri, 23 februarie 2024, începând tot cu ora 20.30, la PRO TV.

Ce concurenți au primit Golden Buzz săptămâna trecută la Românii au talent

Vineri, 16 februarie 2024, Ana Nuță, o tânără de 20 de ani, a primit golden buzz la Românii au talent, sezonul 14, ediția a doua. Concurenta a reușit să-i impresioneze pe jurați, pe telespectatori, pe cei prezenți în sală, dar și pe prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș. După ce a cântat, Ana Nuță a primit golden buzz de la juratul Andra Măruță.

ADVERTISEMENT

„Muzica a intrat în viața mea de când eram copil. Am simțit această chemare de la Dumnezeu când s-a pogorât în sufletul meu, când eram la biserică. Deoarece mama mea este o persoană foarte credincioasă, m-a dus de mică la biserică.

Într-o după-amiază am început să cânt singură cântările bisericești alături de oameni și atâta putere de la Dumnezeu am simțit, încât toată biserica s-a întors la mine și a fost impresionată că acel copil micuț avea atâta putere să cânte. A fost un dar primit de la Dumnezeu în inimă. Apoi am continuat, am cântat la biserică, doar că nu am făcut o performanță din muzică”, a mărturisit tânăra la Pro TV, înainte de a urca pe scenă.

ADVERTISEMENT

Andra a fost cea mai emoționantă de prestația tinerei, încât nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi: „Ce mi-ai făcut tu mie, Ană! M-ai făcut foarte fericită pentru că mi-ai demonstrat încă o dată că întâlnesc oameni talentați și înzestrați cu har de la Dumnezeu. Nu mă pot abține din plâns, asta mi-a dat interpretarea ta”. 

Ce momente virale au fost săptămâna trecută la Românii au talent

În ediția de vineri seară, 16 februarie 2024, jurații și telespectatorii au fost uimiți de un cuplu din Germania. Michael şi Kira au dansat senzual pe muzică romantică, iar jurații au fost de-a dreptul entuziasmați. La finalul prestației lor, cei doi dansatori profesioniști de la Românii au talent au primit 4 de ‘Da’, astfel că merg în etapa următoare a show-ului.

ADVERTISEMENT
cuplu germania
Au făcut show pe scenă. foto: captură pro tv

„Ce să zic, frate? Ne-aţi lăsat cu gura căscată. A fost un moment unic, o combinaţie între talent, profesionalism, erotism, senzualitate. A fost o nebunie totală! Am fost acolo până la final, a fost un moment senzaţional.”, a precizat Mihai Bobonete.

„O să vă rog să îmi scuzaţi prejudecăţile, dar trebuie să recunosc că nu mă aşteptam ca cineva din Germania să aibă atâta sensibilitate. Am lucrat mult timp cu oameni din Germania şi toţi spuneau că sunt mai reci, că nu au o latură sensibilă. Îmi place mult când văd acest tip de senzualitate fără a fi vulgar, totul a fost curat, deschis, optimist. Mi-a plăcut foarte mult!”, a completat și juratul Dragoş Bucur.

Concurenții care au făcut senzație

O altă concurentă care a făcut show pe scenă în ediția din 16 februarie 2024 a fost Dora Debreczeni, o fetiță de doar 8 ani. Micuța i-a bucurat pe jurați cu glasul ei, dar și felul în care și-a făcut apariția la Românii au talent. Încrezătoare în talentul său și cu o personalitate extrem de puternică, Dora a spus clar și răspicat că-și dorește golden buzz, spre amuzamentul celor din sală: „Aș vrea ca Moș Crăciun să-mi aducă sănătate și Golden Buzz-ul!”, a spus copila, înainte de a începe să cânte.

Și Enishi, artistul din Japonia, i-a uimit pe jurați și telespectatori cu momentul său unic. ​Tataiuki, cunoscut drept Enishi, a făcut un show de zile mari pe scenă, iar jurații Românii au talent abia dacă au mai avut cuvinte să se exprime după prestația lui.

„Mi s-a părut atât de funny și de distractiv momentul ăsta. Eu sunt bucuroasă și onorată să fiu aici, să întâlnesc oameni ca tine, care vin atât de departe ca să ne calce pragul aici, la Românii au talent. Mulțumesc!”, a exclamat și Andra.

Ce se întâmplă în ediția din 23 februarie 2024

În această seară, telespectatorii Românii au talent vor avea parte de o surpriză mare! Cătălin Măruță, soțul Andrei, va fi prezent în public la emisiunea de talente. Mihai Bobonete va fi, însă, cel care va atrage atenția tuturor cu replica lui de milioane. După încheierea unui număr senzațional susținut de o trupă de dansatori din Ungaria, Andra își va întreba partenerul de viață dacă momentul de pe scenă a fost cadoul lui pentru ea de Paște.

„E și Cătălin aici și vreau să înțeleagă de ce. Iubire, îți mulțumesc, tu i-ai chemat, nu? Cadoul de Paște?”, a precizat Andra la Românii au talent. „De Paște… tot la coșul cu ouă te gândești”, va spune și Mihai Bobonete, spre amuzamentul tuturor.

maruta
Măruță, prezent la Românii au talent. foto: captură pro tv
ADVERTISEMENT