Life

Românii au talent 16 februarie 2024, sezonul 14. Ce se întâmplă în show-ul de la Pro TV, cine ia Golden Buzz

Românii au talent, ediția din 16 februarie 2024. Ce vor putea urmări telespectatorii în emisiunea de la PRO TV. Se anunță multe surprize!
16.02.2024 | 15:30
Romanii au talent 16 februarie 2024 sezonul 14 Ce se intampla in showul de la Pro TV cine ia Golden Buzz
Când se difuzează Românii au Talent, sezonul 14, ediția din 16 februarie 2024. foto: pro tv, colaj: fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul Românii au talent de la PRO TV a revenit pe micile ecrane cu sezonul 14. Prima ediție a avut loc vineri, 9 februarie, de la ora 20.30, iar jurații au avut parte de momente speciale și unice. Unii concurenți au reușit să iasă în evidență cu talentele lor, încât au primit și golden buzz la Românii au talent. Show-ul de talente va continua vineri, 16 februarie, tot de la ora 20.30, la PRO TV și pe VOYO. Iată ce vor putea viziona telespectatorii!

Când se difuzează Românii au Talent, sezonul 14, ediția din 16 februarie 2024

Încă din prima ediție a noului sezon Românii au talent, concurenți care au demonstrat că merită să fie urmăriți de o țară întreagă. Au existat momente de uitat, iar butoanele aurii au fost pregătite să fie apăsate pentru cei care au ridicat sala în picioare cu reprezentațiile lor.

ADVERTISEMENT

Așadar, telespectatorii care așteaptă cu sufletul la gură emisiunea Românii au talent, trebuie să știe că cea de-a doua ediție a sezonului 14 Românii au talent se va difuza vineri, 16 februarie 2024, începând cu ora 20.30, la PRO TV.

Cine sunt concurenții care au primit Golden Buzz săptămâna trecută la Românii au talent

În ediția din 9 februarie 2024, doi concurenți au reușit să primească golden buzz din partea juraților de la Românii au talent. Primul care a reușit să ia golden buzz și să fie trimis direct în semifinala show-ului de la PRO TV a fost Emanuel Barica, un tânăr de 29 de ani. Andi Moisescu i-a oferit primul golden buzz al sezonului 14.

ADVERTISEMENT

Emanuel Barica este dansator stradal în Germania și și-a descoperit această pasiune de la vârsta de 15 ani. Pe scena de la Românii au talent, Emanuel a realizat un dans intuitiv, lucru care i-a luat prin surprindere pe toți. El a reușit să creeze coregrafie în timp real. Andi Moisescu nu a stat prea mult pe gânduri și a apăsat butonul auriu, care l-a trimis direct în semifinală.

„Aș vrea să știi că desenul tău a prins viață de la primele linii. Ce am văzut aici a fost exact neașteptatul la care tânjesc atunci când vin pentru un nou sezon Românii au talent. Ăsta este momentul-fenomen. Tu reprezinți pentru mine un fenomen”, i-a spus Andi Moisescu lui Emanuel Barica.

ADVERTISEMENT

Al doilea concurent care a primit golden buzz a fost Bboy Nana, un băiat în vârstă de 8 ani. Puștiul din Taiwan a oferit un număr de break dance fenomenal, care i-a lăsat mască pe jurații de la Românii au talent. Mihai Bobonete a fost cel care i-a dat golden buzz, pentru a-l putea vedea mai departe în competiție.

„Momentul tău a fost unic la Românii au talent”, i-a transmis Mihai Bobonete. Și în cel de-al 14-lea sezon Românii au talent au fost pregătite zece butoane aurii, câte 2 pentru fiecare jurat și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș. Golden buzz oferă șansa unei calificări directe în semifinala Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Ce momente virale au fost săptămâna trecută la Românii au talent

Nici momentele virale nu au lipsit în prima ediție Românii au talent. Andrei Burton și Gabi Orban au ridicat sala în picioare cu reprezentațiile lor. Cei doi tineri, care dețin recorduri Guinnes, au făcut acrobații periculoase cu bicicletele. Publicul de acasă a stat cu sufletul la gură, iar juraților nu le-a venit să creadă ce au în fața lor.

Englezul Andrei Burton este rider de succes în Marea Britanie. În prezent, el deține 8 recorduri Guinness. La vârsta de 13 ani a început să concureze în probe de Mountain Bike Trial. Și partenerul lui, Gabi Orban, deține 3 recorduri mondiale, toate omologate de Guinness World Records. Românul participă la show-uri de Bike Tria și deține un cont de YouTube, acolo unde încarcă videoclipuri cu acrobații periculoase.

„Ați făcut un show senzațional! Cred că sunteți obișnuiți cu tipul ăsta de reacție din sală. Eu unul nu sunt obișnuit cu astfel de spectacole pe scenă. Cred că cel mai potrivit să continue discuția e Andi…”, a exclamat Dragoș Bucur.

„Eu, sigur, mă bucur foarte mult să-l revăd pe Gabi și-l felicit că a avut ideea de a veni într-o nouă formulă la Românii au Talent. Este o mare mândrie a noastră! Întotdeauna când ai parte de rideri buni, show-ul este garantat! Sunteți foarte tari. Este clar ștacheta ridicată la cel mai înalt nivel vreodată atins pe scena Românii au Talent în materie de spectacol. Nu există ceva peste”, a fost și mesajul lui Andi Moisescu.

Ce se întâmplă în ediția din 16 februarie 2024

Și în ediția de vineri seară, 16 februarie, telespectatorii vor avea parte iar de momente incredibile și de clipe de neratat. Un tânăr din Craiova va reuși să îl impresioneze pe juratul Dragoș Bucur. Adolescentul de 15 ani va oferi un spectacol incendiar.

„Ceva ce nu poate fi prefăcut pe scenă este bunul-simț. Ești genul ăsta de artist și în timp ce vorbesc, eu te percep ca pe un artist. Este evident pentru toată lumea că ai talent”, va declara Dragoș Bucur.

De altfel, din ediția cu numărul 2 Românii au talent, sezonul 14, nu vor lipsi nici momentele tradiționale, care îi vor cuceri pe telespectatori. „În ăștia trei ani de când sunt aici, sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut”, va spune Mihai Bobonete, vineri seară, 16 februarie 2024, la Românii au talent.

Și o puștoaică de 9 ani va veni la emisiune hotărâtă să ia golden buzz din partea juraților sau prezentatorilor emisiunii de talente: „Am venit să iau golden buzz. Pot să mă duc în semifinale. Sunt sigură că Bobonete va fi foarte atent la mine”.

Cea care va reuși să ia golden buzz din partea Andrei va fi o tânără de 20 de ani din Craiova. Ana Nuță are o voce de aur, care o va face pe jurata Andra să izbucnească în lacrimi. „Vin din Oltenia, Craiova. Tatăl meu a murit. Am fost singură la părinți. Mama mea a fost foarte credincioasă. La biserică ne-am găsit liniștea după moartea tatălui. Iubesc să cânt. Sunt foarte emoționată. Muzica a intrat în viața mea de când eram copil”, a spus tânăra la preselecții.

ADVERTISEMENT