Life

Românii au talent, 5 mai 2023. Emoții mari în cea de a doua semifinală de la Pro Tv, care sunt concurenţii calificaţi în finală

Românii au talent a continuat cu ediția din 5 mai 2023. Au fost emoții mari pentru cei 12 concurenţi, dintre care cinci s-au calificat direct în marea finală.
06.05.2023 | 00:22
Romanii au talent 5 mai 2023 Emotii mari in cea de a doua semifinala de la Pro Tv care sunt concurentii calificati in finala
Românii au talent, 5 mai 2023. Cine sunt cei 12 concurenți din a doua semifinală. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
05-05-2023
21:27

Ultimii finaliști de la Românii au talent 2023

Pavel Bartoș a anunțat numele celor cinci finaliști. Taheira Sașa, Olya & Valera, Sandip Brahamin, Sara Piliego și Eduard Dragu merg direct în marea finală. 

Andra a anunțat mai apoi și concurentul care ar putea fi salvat. Este vorba despre Carina Veghiu. 

05-05-2023
21:22

Propunerile juraților pentru premiul de originalitate

Propunerile juraților pentru premiul de originalitate au fost Denisia Sănduleac și Sandip Brahamin. Amintim că în prima etapă a semifinalelor, concurenții propuși au fost Oleg Spînu și Bianca Avram. 

Concurenții au acum la dispoziție întreaga săptămână pentru a-și vota favoriții. 

05-05-2023
20:38

Olya & Valera, număr impecabil la înălțime

Olya & Valera au interpretat un număr acrobatic de-a dreptul spectaculos la Românii au talent. Andi Moisescu a fost profund emoționat de ceea ce a putut să vadă. 

”Prin momentul lor descopăr cumva limita împinsă de ceea ce noi putem considera posibil. Vedem dispoziția de sacrificiu în cazul unor copii”, a spus Andi Moisescu.

”Este un număr care este la nivelul unor oameni profesioniști cu ani și ani de experiență. Cu complexitate, cu emoție, cu mesaj și așa îmi doresc să văd cât mai mulți copii”, a completat Dragoș Bucur.

”Dacă ar fi existat un Golden Buzz care să ducă un număr în finală direct l-ar fi apăsat fiecare dintre noi în această seară. Este foarte clar că trebuie să ajungeți în finala Românii au talent”, a adăugat Mihai Bobonete. 

”Sunt foarte mândră de voi, dar nu înțeleg de unde găsiți atâta putere și atâta curaj de a merge mai departe. Aveți toată admirația mea”, a spus la rândul ei, Andra. 

05-05-2023
20:24

Sara Piliego, dans excepțional pe scena de la Românii au talent

Sara Piliego a venit cu un număr de dans excepțional la Românii au talent. Concurenta în vârstă de doar 12 ani a reușit să țină pe jurați cu sunetul la gură și să îi impresioneze total. 

”Mie nu îmi vine să cred ce văd la 12 ani. Mi se pare extrem de puternic să mergi până acolo. Nu doar că vrei să arăți nivelul de dans la care ai ajuns, dar vrei să îl implici și într-o cauză”, a spus Andi Moisescu. 

”Mi se pare incredibil. Ai o poveste, muncești mult, ai un corp extraordinar. Ești perfectă. Tot ce am văzut aici fost cu precizie”, a completat Andra. 

”Pentru mine ești în top și ești acolo lângă două trei numere care mie mi-au plăcut foarte mult. Aș vrea să te văd în finală. Poți să câștigi”, a adăugat Dragoș Bucur.

”A fost totul perfect. Ai arătat extraordinar. Ai executat un număr de finală. Ești o Nadia Comăneci”, a completat Mihai Bobonete. 

05-05-2023
20:03

Eduard Dragu i-a impresionat pe Dragoș Bucur și pe Andi Moisescu

Eduard Dragu a interpretat o piesă la pian care a ajuns la inimile publicului, dar și la

”Mereu am apreciat pianistul din tine Eduard. Dincolo de pianistul din tine, tu ești un om extraordinar. Tu dai speranță multor copii care trec prin greutățile prin care ai trecut tu”, a spus Andi Moisescu. 

”Mi-e foarte greu să îmi închipui greutățile cu care tu te lupți în fiecare zi. Senzația pe care am avut-o în timpul momentului tău este că ți-ai găsit o ușă magică, după care greutățile dispar. E deosebit ce faci”, a completat Dragoș Bucur. 

”A fost foarte bine”, a adăugat Mihai Bobonete. ”Sunt sigură că oamenii vor aprecia ce au auzit”, a completat Andra. 

05-05-2023
19:52

Românii au talent s-a încheiat pentru Marco Cristoferi

Marco Cristoferi a suferit un accident chiar în timpul repetițiilor. Asfel, pentru concurent, Românii au talent s-a încheiat mult prea devreme.

”Marco s-a rănit grav la coasă. O clipă în care visul său din marea finală s-a năruit. Medicii i-au oferit primul ajutor, iar verdictul lor a fost unul cât se poate de clar: repaos total minim 2 săptămâni. Un ghinion de o secundă l-a scos din competiție”, a spus Pavel Bartoș. 

05-05-2023
19:39

Katrinel Prisacaru, o nouă interpretare de excepție

Katrinel Prisacaru a interpretat o melodie care i-a emoționat pe jurați. Andrei i s-a făcut pielea de găină, iar restul juraților au fost și ei impresionați. 

”Doamne, cât de frumos a fost. Mi s-a făcut pielea de găină. Ești înzestrată cu un talent colosal. Te rog să ai mai mare încredere în tine. Ești extraordinar de talentată, iubesc vocea ta”, a spus Andra la finalul momentului. 

”Este aproape incredibil cum vocea ta și talentul ăsta pe care îl ai… eu nu înțeleg italiană. Nu am avut niciun moment în care să mă întreb ce zice acolo pentru că vocea ta a dus pe fiecare în povestea lui. Vocea ta este o voce care poate fi călăuza fiecăruia”, a spus Mihai Bobonete. 

”Eu cred că ești aici în semifinală și sunt convins că și în finală cu un scop, să te determine să mergi mai departe. Locul tău e pe o scenă de operă, în fața oamenilor”, a completat Dragoș Bucur. 

 

05-05-2023
19:27

Taheira Sașa, val de aplauze pe scena de la Pro Tv

Taheira Sașa a avut un număr cu adevărat impecabil în semifinala de la Românii au talent. Adolescenta i-a uimit pe jurați dar și pe publicul larg cu noi mișcări de-a dreptul spectaculoase.

Dragoș Bucur nu și-a putut lua privirea de la ea. La rândul ei, Andra a stat cu sufletul la gură pe toată durata momentului. La final, toți cei patru jurați s-au ridicat în picioare pentru a aplauda. 

”Nu am cuvinte. E de departe cel mai spectaculos și cel mai pregătit număr de la Românii au talent sezonul ăsta. Eu cred că o să câștigi Românii au talent, dacă lumea a fost atentă să vadă complexitatea lucrurilor pe care le-ai făcut”, a spus Mihai Bobonete. 

”M-am uitat cu atâta admirație. Ai noroc de o familie extraordinară, ai noroc că ești talentată și găsești pasiunea asta în tine”, a adăugat Andra. 

”Pentru mine emoția a fost mult mai puternică astăzi. Mi se pare că ai evoluat foarte puternic, foarte mult. Cred că în tine se vor regăsi foarte mulți dintre copiii care sunt pasionați de acrobații”, a completat Andi Moisescu. 

”Mi-a plăcut foarte foarte mult. Eu caut emoția pe scenă. Dacă nu există emoție, numărul artistic nu există. Și tu ai foarte multă emoție. Și eu cred că poți să câștigi acest sezon”, a spus Dragoș Bucur. 

05-05-2023
19:03

Ramadhani Brothers, moment unic la Românii au talent

Ramadhani Brothers au avut un moment de-a dreptul unic la Românii au talent. Chiar Andra a spus că nu a mai văzut așa ceva până acum. 

”Doamne, toți am stat cu sufletul la gură, de teamă de emoție. Deși știm că creați imposibilul pe scenă, efectiv ne țineți cu sufletul la gură. De 13 sezoane eu nu am văzut așa ceva. Sunteți extraordinari”, a spus Andra. 

”De când ați început până la final m-am gândit ce faceți, ce mâncați. Este extraordinar și repet, toți oamenii care vor să aibă performanțe trebuie să învețe de la voi”, a completat Dragoș Bucur. 

”Am rămas cu gura căscată, sunteți profesioniști”, a adăugat Mihai Bobonete.

”Nu este doar despre performanță sportivă, este despre emoția pe care o transmiteți”, a mai spus și Andi Moisescu.  

05-05-2023
18:50

Carina Veghiu, moment emoționant pe scena de la Românii au talent

Carina Veghiu a interpretat o piesă cât se poate de emoționată. Andra s-a ridicat în picioare în timpul momentului, iar publicul, dar și jurații au rămas surprinși. 

„Mi-am dorit și eu să apăs acest Golden Buzz. Ești vocea mea preferată. Ești o voce extraordinar de frumoasă și vreau să vă reamintesc că are 11 ani. Sper să ajungi în marea finală”, a spus Andra. 

”Am încercat să te ascult fără să te privesc. Nu reușești să suprapui vocea ta cu imaginea unei fete de 11 ani. Cred că într-adevăr viitorul îți este deschis. Abia aștept să văd ce faci în finală”, a completat Dragoș Bucur.

”Sper să te văd în finală” a adăugat Mihai Bobonete. ”Eu zic că o să te vedem în finală”, a spus la rândul său Andi Moisescu. 

05-05-2023
18:30

Garry Cozma a avut-o asistentă pe Andra

Garry Cozma a urcat pe scenă cu un număr special. Acesta a avut nevoie de ajutor, astfel că a chemat-o pe Andra alături de el. Artista a fost însă extrem de emoționată pe toată durata show-ului.

”Trebuie să recunosc că apreciez foarte mult că nu m-ai chemat pe mine pe scenă. Ai fi avut un număr ratat. Eu nu treceam prin ce a trecut Andra”, a spus Dragoș Bucur. 

”Eu trebuie să zic că nu a fost atât de impresionant numărul așa. Cred că ar fi putut fi executat mai bine. Dar sper ca acasă să se fi văzut așa cum trebuie și lumea să te voteze”, a completat Mihai Bobonete. 

”A fost greu. Sincer mi-a fost frică. Cred că s-a văzut deferit de aici. Dacă v-a plăcut înseamnă că e bine, mie mi-a fost teamă”, a completat Andra. 

05-05-2023
18:15

Denisia Sănduleac a impresionat-o pe Andra

Denisia Sănduleac a revenit și ea pe scena de la Românii au talent în cea de a doua etapă a semifinalelor. De această dată, tânăra, în vârstă de doar 18 ani, a uimit publicul larg cu o melodie din folclor.

”Melodia este extraordinară. Sunt sigură că toți au cântat-o acum. A sunat foarte bine, iar tu ești o scumpete de fată. Felicitări”, a spus Andra. 

”Mi-a plăcut foarte mult cum s-a îmbinat totul. A fost senzațional”, a completat Mihai Bobonete. 

”Voce au foarte mulți oameni, pe internet ascultăm o grămadă de voci extraordinare. Ce nu are multă lume este pasiunea de a cânta cu sufletul. Ajungi la oameni. Cântecul și vocea ta reușesc să ajungă la toată lumea”, a mai adăugat Dragoș Bucur. 

La rândul lui, Andi Moisescu a fost impresionat de prestația concurentei. 

05-05-2023
17:59

Sandip Brahamin, moment intens la Românii au talent

Sandip Brahamin a avut un număr de senzația în cea de a doua semifinală de la Românii au talent 2023. Tânărul din India a executat un tip de dans care a ținut publicul cu sufletul la gură.

A făcut show, iar asta au confirmat-o chiar și cei patru jurați. ”Ești delicios. Eu mi-aș dori să te voteze lumea și să nu existe tipul acela de discriminare și rasă. Mi-ar plăcea foarte mult ca lumea să voteze pe bune, în funcție de ceea ce au văzut”, a spus Dragoș Bucur.

”Și eu sper să mergi mai departe pentru că ești un fenomen. Ne-ai dat energie și ne-am gândit foarte mult după ce am văzut numărul la tine. Bravo”, a completat Mihai Bobonete. 

”Vreau să te felicit pentru că emani bucurie prin fiecare mișcare pe care o faci. Ai adus bucurie la noi în platou. Îți doresc să mergi mai departe, îți doresc din toată inima”, a fost mesajul Andrei.

”E atât de bun. E foarte foarte bun și mi se pare că e făcut pentru scenă. Viitorul o să arate exact ce am zis eu acum”, a completat Andi Moisescu. 

05-05-2023
17:46

Ștefan Popescu i-a uimit pe Andi Moisescu și Dragoș Bucur

Ștefan Popescu în vârstă de 65 de ani a revenit pe scena de la Românii au talent în cea de a doua semifinală. Bărbatul a decis să impresioneze o piesă aparte și a fost extrem de activ pe scena de la Pro Tv.

Acesta a atras un val de aplauze, atât din partea celor patru jurați, cât și din partea publicului. A dansat continuu, iar cei din jurul lui au ținut cu greu pasul. ”N-am văzut încă așa ceva pe pământ. E prima oară când văd asta. Vreau să spun un singur lucru. Dacă ajungeți în finală neapărat trebuie să cântați Rammstein, a spus Andi Moisescu. 

”Mă bucur că s-a întâmplat. Ne-ați făcut să ne simțim bine, iar dumneavoastră sunteți autentic”, a continuat Andra. 

”Aveți atât de multă energie încât eu m-am speriat. Și eu cred că lumea vă va vota pentru că aveți un lipici la public”, a adăugat Dragoș Bucur. ”Sigur ajungi în finală”, a adăugat la rândul său, Mihai Bobonete. 

Românii au talent continuă vineri, 5 mai 2023, la Pro Tv. În doar câteva ore, fanii vor putea urmări cea de a doua semifinală a show-ului de talente, care se anunță a fi una cât se poate de incendiară.

Românii au talent, 5 mai 2023. Cine sunt cei 12 concurenți din a doua semifinală

Pe scena de la Românii au talent vom vedea alți 12 semifinaliști care se luptă pentru premiul cel mare. Să nu uităm că în prima semifinală de la Românii au talent 2023 emoțiile au atins cote maxime. Tot atunci am aflat și cine merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Albert Gugulan, Bianca Avram, Monique Family, Oleg Spînu și Rareș Prisacariu sunt concurenții care i-au impresionat pe jurați, dar pe publicul larg. Drept urmare, pe ei îi vom vedea în marea finală.

Ce ne așteaptă în ediția de vineri, 5 mai 2023 de la Românii au talent? Alți 12 semifinaliști, dintre care doar 5 vor merge mai departe. Pe scena de la Pro Tv urcă în această seară nume pe care deja le cunoaștem, așa că va fi dificil de stabilit cine sunt cei mai buni.

ADVERTISEMENT

Carina Veghiu, Denisia Sănduleac, Eduard Dragu, Garry Cozma, Katrinel Prisacaru, Marco Cristoferi, Olya & Valera, Ramadhani Brothers, Sandip Brahamin, Sara Piliego, Ștefan Popescu și Taheira Sașa sunt cei 12 concurenți din cea de a doua semifinală de la Românii au talent.

Concurenta care a primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur revine pe scena de la Românii au talent

Ștefan Popescu este pasionat de blues și speră ca și publicul să îi susțină pasiunea. De cealaltă parte, cea de a doua concurentă, Denisa Sănduleac este pasionată de muzica populară și se bucură că a ajuns atât de departe.

ADVERTISEMENT

Un alt concurent pasionat de muzică este Eduard Dragu. Acesta cântă la pian, iar la preselecții a reușit să îi uimească pe jurați. Trecem mai departe la următorii concurenți care vin cu alte noutăți. Sandip Brahamin din India a reușit să ajungă la inimile publicului.

Rămâne de văzut dacă acesta reușește să treacă și mai departe. Iar un nume mult așteptat este Taheira Sașa. Adolescenta a primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur și este pasionată de circ. Aceasta își dorește să ajungă în marea finală, însă rămâne de văzut dacă norocul va fi de partea ei.

ADVERTISEMENT

Marco Cristoferi a pregătit un număr excepțional

Marco Cristoferi este un alt concurent care are o poveste uimitoare de viață. El a reușit să impresioneze publicul cu un dans deosebit. De asemenea, Andra i-a oferit Golden Buzz. De cealaltă parte, Crina Veghiu a primit Golden Buzz pentru o interpretare muzicală și ar putea să surprindă juriul din nou.

Pe scena de la Românii au talent în cea de a doua semifinală de vineri, 5 mai îi vom mai vedea și pe ucrainenii Olya și Valera, care au pregătit momente memorabile. Și magicianul Garry Cozma din Republica Moldova promite de asemenea scene incredibile.

Ramadhani Brothers urcă și ei pe scena de la Pro Tv în această seară și speră să ajungă din nou la inimile publicului. La rândul ei, Katrinel Prisacariu, pasionată de muzică, este pregătită pentru un număr memorabil.

ADVERTISEMENT