LIVE Actualizat 24-02-2023
22:04

Românii au talent 2023, ediția din 24 februarie. Golden Buzz pentru o fată de 13 ani: „Așa ceva nu am mai văzut niciodată”

Românii au talent 2023, ediția din 24 februarie. Fanii show-ului Românii au talent de la Pro Tv au avut parte de mari surprize în ediția din această seară, de Dragobete.
24.02.2023 | 23:50
Romanii au talent 2023 editia din 24 februarie Golden Buzz pentru o fata de 13 ani Asa ceva nu am mai vazut niciodata
Românii au talent 2023, ediția din 24 februarie. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
24-02-2023
22:04

Dragoș Bucur, Golden Buzz la Românii au talent

Golden Buzz la Românii au talent! Dragoș Bucur a decis să ofere posibilitatea de a ajunge direct în semifinale unei concurente de doar 13 ani.

La doar 13 ani, tânăra concurentă i-a surprins pe jurați cu numărul său de acrobație. Taheira Sasha este vicecampioană mondială la circ.

„Am trei frați, toți facem home schooling. Fratele meu a dat Bacul, la 13 ani. Eu mă axez pe sport, fac sport intensiv. Fac școala dimineața, mă antrenez 4-5 ore pe zi”, a spus adolescenta.

„Fac circ de performanță. Vara asta am lucrat la un circ. Am rămas uimită și am rămas pe sportul ăsta”, a mai spus concurenta.

Dragoș Bucur a fost foarte impresionat de tânără și de povestea ei de viață, dar mai ales de susținerea părinților săi:

„Mi se pare foarte frumos ce a făcut și povestea ei este… Părinții au susținut-o nu doar verbal și cu bani.

S-au urcat într-o rulotă, s-au dus la mare și au stat lângă ea două luni să poată evolua. Băi nene, dacă nu e dragoste pentru copilul tău nu știu ce e. Are un soi de modestie, m-a impresionat”, a spus Dragoș Bucur.

Toți ceilalți jurați au fost impresionați de număr: „Ador bucuria pe care o văd la părinții tăi. E extraordinar să te privesc pe tine”, a spus Andra. „Eu cred că visele așa încep. A fost un număr senzațional”, a spus și Bobo.

„Probabil că va începe o viață în acest domeniu”, a mai spus și Andi Moisescu.

Și prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș au fost impresionați de acest număr: „Așa ceva nu am mai văzut niciodată”, a spus și Smiley.

24-02-2023
21:37

Dragoș Bucur nu a putut să privească numărul concurenților din Belarus

Mai departe, pe scena de la Românii au talent au urcat doi artiști din Belarus. El a aruncat mai multe cuțite, în timp ce era nevoit să o evite pe ea. 

A urmat apoi un moment cu un cerc de flăcări, în care concurentul arunca mai multe cuțite spre partenera sa, care i-a șocat pe jurați. Dragoș Bucur nu a privit deloc momentul, spunând încă de la început că nu poate să vadă așa ceva. 

”Sincere felicitări pentru moment. Nu toată lumea de la masa juriului a putut să vadă acest moment. Cineva a mai stat și cu spatele”, a spus Andi Moisescu, făcând referire la Dragoș Bucur. 

”Vreau să îți spun că admir foarte mult ce faceți, dar o admir mai mult pe ea pentru că are curajul să se pună în astfel de situații”, a adăugat Andra. 

Cei doi concurenți au primit ”da” din partea juraților și merg mai departe. 

24-02-2023
21:26

Mureșan Grigore a primit patru de ”nu”

Mureșan Grigore din Dumbrăveni în vârstă de 44 de ani a urcat pe scena de la Românii au talent, interpretând o melodie doar câteva secunde. 

Toți cei patru jurați au dat ”X”, astfel încât momentul să ia sfârșit cât mai repede. A urmat apoi un dialog savuros între concurent și cei patru jurați care s-au amuzat pe măsură având în vedere dezvăluirile amuzante făcute de acesta. 

24-02-2023
21:06

Doi acrobați francezi i-au șocat pe jurați

Doi acrobați francezi de 31 și de 33 de ani au avut un moment cât se poate de emoționant pe scena de la Românii au talent. Marie și Alexandre au avut un număr de contorsionism extrem de complex și de dificil, iar la final, Andra, Andi Moisescu și Dragoș Bucur s-au ridicat în picioare pentru a-i aplauda. 

”Ce ați făcut, cel puțin pentru mine este extraodinar și vreau să vă felicit. Momentul vostru este unul de senzualitate și fără vulgaritate. Mi-a plăcut foarte mult. E genul ăla de moment pe care o să îl țin minte și peste zece ani”, a spus Dragoș Bucur. 

”Atât de frumos, atât de complex, a fost cea mai frumoasă poveste de iubire spusă într-un dans. Asta am simțit”, a adăugat Andra. 

”Mi se pare unul dintre cele mai frumoase momente de la Românii au talent”, a precizat Mihai Bobonete. 

 

 

 

24-02-2023
20:54

Matei Cătălin s-a așezat pe piciorul lui Mihai Bobonete

Pe scena de la Românii au talent a urcat Matei Cătălin, în vârstă de 47 de ani din Galați. Acesta trăiește de mai bine de un deceniu în Italia, iar de câteva luni este șofer de tir. 

Concurentul le-a dezvăluit juraților că își dorește să își recucerească fosta logodnică, de care s-a despărțit înainte de nuntă. El a interpretat piesa ”Ave Maria”. 

”Foarte frumos și foarte din suflet. Mi-a plăcut că a închis ochii, a lăsat toate gândurile. Mi-a dat o liniște și melodia, dar și modul în care ai cântat-o”, a spus Andra.

”Eu sper să se întoarcă Andra la tine să nu vi și anul viitor cu același lucru, pentru că eu nu cred că rezist de două ori să te ascult. Ție îți pare rău de tot după ea, dacă ai venit tu la Românii au talent. Eu cred că tu ai greșit cu ceva”, a completat Mihai Bobonete, care l-a invitat pe Cătălin să se așeze în poala sa și să îi povestească ce a pățit. 

Matei Cătălin a primit un ”nu” din partea lui Mihai Bobonete și alți trei de ”da” din partea celorlalți jurați, astfel că merge mai departe. 

24-02-2023
20:31

Nicholas Obedeanu Mihalache a revenit la Românii au talent

Nicholas Obedeanu Mihalache avea 11 ani când a venit la Românii au talent în 2018. De această dată însă, tânărul, care are 16 ani, spune că a exersat mai mult și că este pregătit pentru o nouă provocare. 

”Nicolas este copilul erou care s-a întors la noi pentru recunoașterea de super erou adolescent”, a anunțat Pavel Bartoș, înainte de prestația concurentului. 

El a cântat la pian o piesă destul de dificilă care i-a impresionat pe jurați, în special pe ce care l-au văzut pentru prima oară acum pe scena de la Românii au talent. 

”Nu găsesc cuvintele să ți le zic exact, dar atitudinea de pianist profesionist e ceea ce mi-ai lăsat mie, încă de la începutul numărului. Ai ajuns la un nivel la care… mai bine aș tăcea”, a spus Andi Moisescu.

”Eu nu am să vorbesc prea mult. Odată pentru că tu ești la un nivel mult peste nivelul la care sunt eu pe domeniul meu. Nu ai nevoie de confirmarea unui care are de-a face cu muzica”, a completat Dragoș Bucur.

”Eu mă simt mândră de tine. Ai transmis mesajul care trebuie”, a mai precizat Andra. 

”Mi se pare că așa trebuie să arate un pianist mondial. Eu cred că țara asta se va mândri cu tine”, a mai adăugat și Mihai Bobonete. 

Nicholas Obedeanu Mihalache a primit patru de ”da” și merge mai departe la Românii au talent. 

24-02-2023
20:21

Alexandre Vuillemin a primit un ”nu” din partea lui Mihai Bobonete

Mai departe, pe scena de la Românii au talent a urcat echilibristul Alexandre Vuillemin, de 24 de ani, din Franța. 

”Sunt vânzător de textile. Sunt un om căruia îi plac încercările dificile. Ce vedeți acum pe scenă este unul dintre cele mai dificile numere pe care le voi face”, a spus acesta, înainte de a-și începe numărul.

Doar cu bărbia, Alexandre Vuillemin a reușit să ridice în aer de la scaune, masă până la un frigider. 

”Ai lovit fără să anunți. Ne-ai lăsat cu gura căscată”, a spus Andi Moisescu.

”Eu conduc o echipă de renovări și construcții și într-adevăr cred că talentul tău ar putea fi folosit în această echipă”, a adăugat Dragoș Bucur. 

Alexandre Vuillemin a primit trei de ”da” din partea juraților, Mihai Bobonete fiind singurul care nu a vrut să îl vadă mai departe pe tânăr. 

 

 

24-02-2023
20:12

Tania Demian, un număr de balet excepțional la Românii au talent

Tania Demian în vârstă de 9 ani din Oradea a impresionat publicul, dar și juriul de la Românii au talent cu un număr de balet excepțional. 

”Mă bucur atât de tare când văd un copil și efectic când începe să danseze se transformă. Pare un om care are o experiență de ani de zile pe scenă și nu mai văd copilul emoționat de mai devreme. Este incredibil, mă emoționează” a spus Andra, după momentul Taniei Demian. 

”Nu mă pot opri din a remarca ce maturitate au copiii astăzi. Nivelul de maturitate pe care îl văd eu pe scenă este incredibil. Acum îmi dau seama că ea nu glumește când spune că ”era mică”, a completat Andi Moisescu. 

Tania Demian a primit patru de ”da” din partea juraților și merge mai departe la Românii au talent. 

24-02-2023
19:54

Oleg Tatarynov, acrobatul ucrainean care a impresionat juriul

Mai departe, pe scena de la Românii au talent a urmat Oleg Tatarynov, un ucrainean în vârstă de 33 de ani, care trăiește în Spania. Acesta este acrobat de șase ani și a decis să impresioneze și publicul din România. 

Deși a suferit un accident teribil în urmă cu ceva timp, căzând de șase metri și fiind în stare gravă, acesta și-a urmat în continuare visul. 

”M-am uitat foarte atentă la tot ce ai făcut. Tu ești un exemplu. Mă gândesc că ai un program foarte strict de sport, de alimentație, efectiv corpul tău arată a sănătate”, a spus Andra, impresionată de numărul său.

”E foarte frumoasă combinația asta între dans și acrobație și dă un aer special, ceea ce e și spectaculos și frumos”, a completat Dragoș Bucur. 

Mihai Bobonete a fost și el impresionat de prestația concurentului, care la final merge mai departe cu patru de ”da”. 

 

24-02-2023
19:44

Povestea dureroasă trăită de Georgiana Mircea

Georgiana Mircea în vârstă de 15 ani din Brașov ascunde o poveste dureroasă. Tânăra care a urcat în această seară pe scena de la Românii au talent a trecut prin momente cumplite ani buni.

”Mereu mi-a fost greu să interacționez cu oameni noi. La școli am fost tratată mai rău și am schimbat trei școli din clasa zero până în clasa a opta. Copiii râdeau de mine din cauză că sunt un pic mai diferită. Mi-a fost foarte greu.

Nu înțelegeam de ce copiii se comportă așa cu mine, mă împingeau, plângeam zi de zi.  Nu mă mai simțeam bine eu cu mine. Am momente când nu mă iubesc și mă descurajez chiar și eu”, a povestit ea înainte de a urca pe scenă.

Georgiana Mircea a interpretat o piesă extrem de emoționantă pe scena de la Românii au talent, care a ajuns direct la inimile publicului, dar și a juraților. 

Andi Moisescu, Mihai Bobonete, Dragoș Bucur, dar și Andra s-au ridicat în picioare și au aplaudat-o pe tânăra în vârstă de doar 15 ani după prestația sa. 

”Să știi că asta nu se va schimba niciodată. Vei avea mereu emoții pe scenă. Trebuie să te bucuri că ai emoții și că simți asta. Ne bucurăm să întâlnim copii atât de talentați ca tine”, a spus Andra. 

”Mi-a plăcut foarte mult că tu ai venit cu prima parte din limba română. Ai transmis o emoție puternică și asta nu poate fi controlat. Faptul că reușești să transmiți atâta emoție este foarte bine”, a completat Andi Moisescu. 

”Am simțit ceva, ceva ce a simțit și Andra. E ca și cum am vorbit cu alt copil decât cel cu care am vorbit înainte. Am senzația că prin muzică tu ți-ai găsit un mod de a te exprima și a arăta cum ești tu, de fapt, în sufletul tău”, a mai adăugat Dragoș Bucur. 

Georgiana Mircea a primit patru de ”da” și merge mai departe. 

24-02-2023
19:25

Teodor Stroe i-a lăsat mască pe jurații de la Românii au talent

Un concurent care a mai fost la Românii au talent în urmă cu aproape opt ani de zile, însă nu a ajuns să fie văzut la televizor, a revenit în scenă, de această dată cu un număr de magie. 

Este vorba despre Teodor Stroe, în vârstă de 25 de ani, care este student în București. Tatăl său este preot, iar mama sa profesor de religie, însă el a fost pasionat de cu totul alte domenii.

Numărul lui a fost unul ieșit din tipar. Andi Moisescu și Andra au fost de-a dreptul șocați. A petrecut sute de mii de ore pe internet pentru a învăța astfel de trucuri și iată că în final efortul a meritat.

”Până în momentul ăsta e cel mai bun număr de magie pentru mine. M-a surprins plăcut”, a spus Andra.

”Și mie mi se pare unul dintre cele mai reușite numere de magie de până acum. Poate că ai o chemare. Poate că tu ești făcut pentru magie”, a completat Andi Moisescu. 

”Oricât de prost și invidios sunt nu am cum să spun altceva în afară de ”da”. Numărul este impecabil din punctul meu de vedere și nici nu mă interesează ce e în spate”, a completat Dragoș Bucur.  

Teodor Stroe a primit patru de ”da” și merge mai departe. 

24-02-2023
19:10

Oleg Spânu, ”supererou emerit al poporului”

Mai departe, pe scena de la Românii au talent a urcat Oleg Spânu, un adolescent de doar 15 ani din Republica Moldova. Acesta a vorbit despre dragostea sa pentru muzica populară și a avut un moment spectaculos.

Publicul s-a distrat de minune în timpul numărului său, iar jurații au avut și ei mai multe cuvinte de laudă. Andra spre exemplu a fost impresionată de momentul lui Oleg Spânu. 

”Este faimos în Republica Moldova. Este numit copilul minune și a venit să cucerească România. Astăzi în ridicăm pe Oleg ca supererou emerit al poporului” , a spus Pavel Bartoș. 

”Tu nu ai cântat, ai interpretat, ai trăit fiecare vers în parte. Ești fix din filmul ăsta. Atât am să îți zic”, a spus Andi Moisescu. 

”Emani foarte mult optimism, voie bună, faci oamenii să se ridice. Oricum e clar că tu ești făcut să fii acolo pe scenă să cânți muzică populară”, a completat Dragoș Bucur. 

Oleg Spânu a primit patru de ”Da” și merge mai departe. 

 

 

24-02-2023
18:53

Aguska și Patrick, un număr inedit de freestyle

La Românii au talent a urmat un număr de fotbal freestyle. Doi artiști din Germania au reușit să impresioneze publicul cu un număr aparte.

Aguska și Patrick au reușit să facă furori pe scenă și i-au lăsat mască pe jurați cu numărul lor. Cei doi sunt împreună de ceva timp și s-au cunoscut în urmă cu doi ani și jumătate. 

”Practicăm fotbalul freestyle de ani buni și ne-am cunoscut la Campionatul Mondial de Freestyle, pe care Aguska l-a câștigat. De atunci lucrăm împreună”, a spus concurentul. 

Cei doi concurenți din Germania au primit patru de ”Da” din partea juraților de la Românii au talent și merg mai departe. 

24-02-2023
18:46

Nelu Borșan, val de aplauze la Românii au talent

Pe scena de la Românii au talent a urcat Nelu Borșan, un pensionar în vârstă de 70 de ani din Galați. Bărbatul i-a șocat pe jurații de la Românii au talent cu aspectul său fizic, în condițiile în care nimeni nu i-ar fi dat vârsta.

Atât Andra, cât și Andi Moisescu, dar și Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au vrut să afle secretul tinereții concurentului și se pare că aceasta are un regim destul de strict. 

”Foarte mult sport și eu după ora două după amiază nu mănânc niciodată, doar beau apă plată. Nu beau alcool. Beau un pahar cu apă și m-am liniștit. Dimineață până în 12 mănânc ca orice om normal. Dimineață beau un ceai, îl consider mic dejun”, a spus Nelu Borșan.

Pensionarul a avut un număr muzical, cântând la muzicuță și la chitară și a obținut un val de aplauze din partea publicului. Fiul său a fost cel care l-a înscris la Românii au talent.

”M-am bucurat să reascult melodiile astea din copilăria mea. M-am bucurat să aud că și publicul a rezonat”, a spus Andra. 

Nelu Borșan a mulțumit publicului pentru valul de aplauze și a primit din partea juraților patru de ”Da”. 

24-02-2023
18:35

Melisa Dedu, prima concurentă din această seară de la Românii au talent

Melisa Dedu are doar șase ani și a reușit să îi impresioneze pe jurații de la Românii au talent cu un număr aparte de balet. Cu zâmbetul până la urechi, micuța i-a surprins în special pe Dragoș Bucur, dar și pe Andra.

”Primul concurs l-a câștigat la vârsta de patru ani, iar până la vârsta asta nu a urcat niciodată pe scenă”, a spus Pavel Bartoș. 

”Melisa, m-ai păcălit. Nu ai șase ani. La câți ani te-ai apucat de dans”, a întrebat Andra, pentru ca mai apoi să afle că Melisa dansează de la vârsta de doar doi ani.

”Are niște mișcări.. E de domeniul incredibilului la doar șase ani”, a completat Andi Moisescu, în timp ce Mihai Bobonete a spus că tânăra este extrem de talentată. 

În final, Melisa Dedu a primit patru de ”Da” din partea juraților de la Românii au talent și merge mai departe. 

Începe o nouă ediție a emisiunii Românii au talent 2023 în doar câteva ore, iar surprizele se țin în lanț de Dragobete. Concurenți aparte, un curaj ieșit din comun, momente emoționante, iar asta este doar o parte din ce vom putea vedea la Pro Tv, de la ora 20.30.

Ce ne așteaptă în ediția de vineri, 24 februarie, de la Românii au talent

Pavel Bartoș și Smiley vor fi și ei luați prin surprindere de poveștile anumitor concurenți. De asemenea, la rândul lor, Andra, Dragoș Bucur, Mihai Bobonete, dar și Andi Moisescu vor fi puși în fața unor decizii importante, având în vedere prestația concurenților din această seară.

ADVERTISEMENT

Un concurent care va emoționa întreaga sală la Românii au talent, vineri, 24 februarie este un tânăr de doar 15 ani din Republica Moldova, pasionat de muzică încă din perioada copilăriei. În primă fază a început să cânte pe stradă, iar mai apoi a ajuns să fie chemat la diverse petreceri.

Pavel Bartoș îl va numi ”supererou emerit al poporului” după ce va vedea întreg momentul, iar pentru tânărul de doar 15 ani, provocarea de pe scena de la Românii au talent va fi una cu adevărat unică. ”Simt că sunt o personalitate în familie”, va spune el înainte de a urca pe scenă.

ADVERTISEMENT

Iar asta nu este tot. În ediția de Dragobete de la Românii au talent 2023 avem și un concurent care a mai venit odată în emisiune, în sezonul 8. Pe atunci avea doar 11 ani, însă între timp s-a perfecționat și a decis să dea tot ce are mai bun, din nou, pe aceeași scenă.

Concurentul care îi va impresiona din nou pe jurații de la Românii au talent

Acum în vârstă de 16 ani, adolescentul este pregătit să trezească emoții mari în rândul juraților de la Românii au talent. Ce a pregătit acesta și ce vor putea vedea telespectatorii? Mai avem nevoie de foarte puțină răbdare, pentru că show-ul începe în doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

Un lucru este însă cert. Tânărul pe care îl vom revedea pe scenă în această seară la Românii au talent a studiat pianul și nu puțini sunt cei care cred că ar avea un dar de la Dumnezeu. Motivul? Aflăm în foarte puțin timp, în ediția specială de Dragobete de la Pro Tv.

Și Pavel Bartoș va fi plăcut surprins de prestația concurenților, iar la un moment dat va avea o replică pe măsură. ”Există magie. Trebuie să-ți găsești scopul și să muncești pentru el”, va spune Pavel Bartoș în ediția din această seară.

ADVERTISEMENT

Amintim că și ediția de vineri, 17 februarie de la Românii au talent a fost una cu adevărat tumultoasă. Kimberly și Holler, doi artiști de circ au reușit să primească Golden Buzz din partea lui Dragoș Bucur, iar asta a fost doar una dintre surprizele de săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT