Life

Ei sunt primii finaliști Românii au talent 2023. Smiley și Pavel Bartoș au făcut anunțul: „Avem numele”

Primii finaliști ai sezonului 13 Românii au talent au fost anunțați după o seară plină de emoții, . Cinci concurenți au trecut mai departe.
29.04.2023 | 00:47
Ei sunt primii finalisti Romanii au talent 2023 Smiley si Pavel Bartos au facut anuntul Avem numele
Au fost anunțați primii finaliști Românii au talent 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ei sunt primii finaliști Românii au talent 2023. Vineri, 28 aprilie 2023, a avut loc prima semifinală live din sezonul 13 Românii au talent. Pe scenă au urcat 12 concurenți și chiar dacă toți s-au pregătit intens pentru această seară, numai cinci dintre aceștia au reușit să convingă publicul că merită să meargă mai departe.

Ei sunt primii finaliști Românii au talent 2023

Prima semifinală Românii au talent a fost una specială și încărcată de emoții. Seara a fost deschisă de cel mai mare grup ajuns în această etapă, și anume Monique Family. Chiar dacă cel mai mic membru nu avea mai mult de cinci ani, cu toții au reușit să bucure publicul.

ADVERTISEMENT

„Eu i-am remarcat pe toți. După părerea mea, viitorul petrecerilor este unul sigur. Nebunie curată ce văd aici. Este trupa de dans a lui Bruno Mars”, le-a spus Andi Moisescu imediat după ce au dansat.

Curajoșii talentați, care visau să ajungă finaliști Românii au talent au continuat să urce, rând pe rând, pe scenă. Gabriel Mardale a lăsat juriul fără cuvinte, cu interpretarea piesei Speechless- din filmul Aladin.

ADVERTISEMENT

După el urmat Florin Zgăvârdici, concurentul în vârstă de 90 de ani, Amira Olosutean-Golden Buzz-ul lui Andi, Oleg Spînu și Andrei Gîrjob. Lor li s-au alăturat Sânziana Iani și Mihai Adrian, Teodora Vasilichi, Rareș Prisăcariu- copilul care a împărțit România în două cu monologul lui din audiții.

După ce în fața juraților au mai ajuns trupa Bad Salsa, Albert Gugulan, semifinala a fost încheiată grandios de Bianca Avram. „Ar fi o nedreptate atât de mare să nu ajungi în finală. Este foarte frumos ce faci. E emoționant. Tu ești foarte frumoasă acolo pe scenă. Te miști atât de elegant. Trebuie să ajungă în finală”, a susținut Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Cum au văzut jurații prima semifinală Românii au talent și care au fost propunerile pentru premiul de originalitate

Înainte ca cei cinci semifinaliști Românii au talent să fie anunțați, jurații au mărturisit cu ce gânduri au rămas după ce și-au revăzut concurenții favoriți. „Aș vrea să le confirm tuturor celor care sunt pe scenă acum că au fost absolut minunați în seara asta.

Câțiva dintre ei ne-au și surprins, ne-au lăsat și cu gura căscată. Vreau să vă spun un secret, de fapt, ăsta este cel mai mare câștig al acestei emisiuni, să vii văzut de milioane de oameni”, a spus Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine  a fost o seară foarte frumoasă. M-ați emoționat. M-ați surprins. M-ați făcut să mă gândesc la copiii mei, la copilărie mea, la curaj”, le-a transmis și Dragoș Bucur celor care au urcat pe scenă în semifinala Românii au talent din 28 aprilie 2023.

A urmat apoi un alt moment mult așteptat. Cei patru jurați au făcut primele două propuneri pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Este vorba de Oleg Spînu și Bianca Avram.

„Ar fi două, două propuneri. Au legătura cu surpriza primului număr și anume Oleg. Oleg ne-a surprins din plin. Mi se pare că a fost chiar original. A doua propunere ține de felul în care ea dansează și este Bianca”, a anunțat Andi Moisescu.

Smiley și Pavel Bartoș au anunțat cine sunt cei cinci finaliști Românii au talent

La final, după ce au dat STOP vot, Smiley și Pavel Bartoș au comunicat numele primilor cinci finaliști Românii au talent. Ei au obținut cele mai multe voturi din partea publicului.  „Urmează un moment de maxim intensitate. Primul finalist este Bianca Avram. Golden Buzz-ul lui Bobo merge mai departe.

Cel de-al doilea finalist este Albert Gugulan. Cel de-al treilea finalist este Rareș Prisăcariu. Cel de-al patrulea finalist este Oleg Spînu. Și ultimul semifinalist ales prin votul vostru liber exprimat este Monique Family.

Felicitări tuturor celor cinci finaliști! Felicitări și celor care nu au reușit să meargă mai departe. Încheiem prima semifinală Românii au talent! Avem numele celor cinci calificați”, au anunțat prezentatorii show-ului de la Pro TV.

ADVERTISEMENT