News

Românii se taie și de Sărbători. Un bărbat, în stare gravă după ce a fost înjunghiat de mai multe ori

Un bărbat atacat și rănit grav cu cuțitul într-o localitate din județul Dolj. Agresorul său a fost arestat pentru tentativă de omor
21.12.2023 | 12:16
Romanii se taie si de Sarbatori Un barbat in stare grava dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori
Medicii legiști au constatat că leziunile suferite de victimă i-au pus viața în pericol / Foto: Inquam Photo
ADVERTISEMENT

Un bărbat din comuna Leu, în județul Dolj, a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost înjunghiat de un tânăr de 31 de ani, în urma unei altercații într-un bar din localitate. Agresorul este acuzat de tentativă de omor.

Ceartă în cârciumă

Conflictul a început în noaptea de marți spre miercuri, într-un local din comuna doljeană Leu. IPJ Dolj a informat, joi, că polițiștii Secției 4 din comuna Coșoveni au fost informați de fratele victimei că, în timp ce se afla cu acesta într-un local, a avut loc o ceartă iar fratele său a fost înjunghiat.

ADVERTISEMENT

Altercația ar fi pornit între cei doi frați și trei tineri ( de 19, 22 şi 31 de ani). “La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, bărbatul de 43 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a comunicat poliția.

Lovit în repetate rânduri cu cuțitul

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că între cei doi fraţi, pe de-o parte, şi alţi trei tineri de 19, 22 şi 31 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan, conflict în urma căruia tânărul de 31 ani l-ar fi lovit, în repetate rânduri pe bărbatul de 43 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală, cel din urmă necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, se precizează.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor. „Având în vedere natura evenimentului şi suspiciunea comiterii unei infracţiuni contra vieţii, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”.

„De asemenea, în urma examinării medico-legale, medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Craiova a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa.

ADVERTISEMENT

În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea tânărului de 31 de ani, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, potrivit IPJ Dolj.

O creștere a agresiunilor cu arme albe

Psihologii afirmă că oamenii care poartă un cuțit la ei sunt înclinați mai mult către violență, având sentimentul (fals) de încredere pe care-l conferă o armă albă. Mai ales în mediul rural (dar nu numai) s-a înregistrat o creștere a agresiunilor și rănirilor cu arme albe.

ADVERTISEMENT

Pe de altă arte, posesia unui cuțit le oferă unor persoane o formă de garanție de protecție împotriva oricărei eventualități. Persoana nu este obligatoriu violentă, este de ajuns să se simtă vulnerabilă în diferite medii (stradă, cartier, etc).

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
GRU recrutează extremiști pentru atacuri teroriste în Europa. Vizată ar fi și România
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie