Life

Romanița Iovan vrea să se reinventeze în 2023: „Am în cap un proiect”

Pentru Romanița Iovan, vârsta este doar un număr, iar în anul care vine este hotărâtă să se reinventeze și pune la cale un nou proiect.
14.12.2022 | 11:55
Romanita Iovan vrea sa se reinventeze in 2023 Am in cap un proiect
Romanița Iovan, planuri mari pentru 2023. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Romanița Iovan a dezvăluit ce planuri are pentru 2023. Creatoarea de modă a mărturisit ca în fiecare moment al vieții sale își dorește să se reinventeze și asta o să facă și în anul care vine.

Romanița Iovan, planuri pentru 2023. Creatoarea de modă își dorește să se reinventeze

Un nou an, un nou început pentru Romanița Iovan. Creatoarea de modă a dezvăluit că vrea ca în 2023 să se reinventeze, lucru pe care, de altfel, îl face cu fiecare ocazie.

ADVERTISEMENT

Vedeta are deja un proiect în plan și speră să îl poată pună în aplicare în perioada următoare. Totodată, își dorește să-și rezerve mai mult timp pentru propriile plăceri.

„În fiecare moment al vieții mele mă gândesc să vin cu provocări sau îmi aleg provocări, se întâmplă ca în jurul meu să fie în așa fel încât lucrurile să se lege, să nu mă plictisesc. Cred că este foarte important să te reinventezi, să faci lucruri noi.

ADVERTISEMENT

Deja am în cap un proiect pe care sper să-l pot începe în anul 2023. Și, în fine, sunt foarte, foarte, foarte hotărâtă să-mi ofer timp să pot să călătoresc mai mult decât până acum”, a spus Romanița Iovan pentru Antena Stars. 

Ce planuri are Romanița Iovan de sărbători. Păstrează o tradiție veche

De sărbători, care se apropie cu pași repezi, Romanița Iovan va petrece alături de fiul său și al lui Adrian Iovan, dar și cu Iulian Gogan, logodnicul ei. 

ADVERTISEMENT

„În ziua de 24, seara, facem bradul. Așa ne-am obișnuit, așa e tradiția, nu facem mai devreme. A doua zi, vom merge la mama lui Iulian care locuiește undeva la țară și ne așteaptă cu bunătăți.

Ne întoarcem pe 26 înapoi, că mergem la o petrecere. Revelionul o să-l facem în București. Nu avem o vacanță specială până la sfârșitul anului”, a povestit Romanița Iovan.

ADVERTISEMENT

Descoperirea Romaniței Iovan care o ajută să se mențină tânără: „ E o chestie nemaipomenită”

În vârstă de 58 de ani, Romanița Iovan face tot posibilul pentru a se menține în formă, iar de curând a descoperit o nouă tehnică de masaj facial.

„Ultima mea găselniță este masajul special, îți masează fața ca și cum ți-ar masa corpul. Totul este să-ți tonifice musculatura.

La față nu putem să facem sport. Are o tehnică specială care ajută la îmbunătățirea calității pielii. Este o chestie nemaipomenită.

Atunci când mă uit la fiul meu și văd că are 16 ani și e înalt de 1,87 m… și el este născut de ziua mea, la 42…Fac o simplă adunare și realizez că trebuie să fiu o mamă tânără în continuare”, a spus Romanița Iovan.

ADVERTISEMENT