Life

Romică Țociu, gest neașteptat la America Express. Ce a ajuns să facă actorul în timpul unei probe

Romică Țociu, moment surprinzător în America Express. În ce situație a fost filmat artistul în cursa de pe Drumul Soarelui.
12.12.2023 | 00:15
Romica Tociu gest neasteptat la America Express Ce a ajuns sa faca actorul in timpul unei probe
Romică Țociu, moment surprinzător în America Express. În ce situație a fost filmat artistul în cursa de pe Drumul Soarelui. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Romică Țociu, gest neașteptat la America Express. Ce a ajuns să facă actorul în timpul unei probe, după schimbul de perechi din competiția moderată de Irina Fodor, la Antena 1. Vedeta concurează cu Vlad Huidu.

Romică Țociu, moment surprinzător în America Express. În ce situație a fost filmat artistul în cursa de pe Drumul Soarelui

Romică Țociu a fost văzut într-un moment surprinzător în America Express. În ce situație a fost filmat artistul în cursa de pe Drumul Soarelui. Fostul concurent de la Te cunosc de undeva a uimit pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Celebrul actor a recurg la un comportament ieșit din comun când a realizat că a pierdut foarte multă vreme la autostop. Din păcate, participantul de la Antena 1 și Vlad Huidu nu au reușit să oprească nicio mașină circa 2 ore.

„Care, mă?! Că ăștia aici merg cu 200 la oră, nu oprește nimeni, Vlad! Nu avem vreo șansă. Aici ne-am închis. Aici s-a închis”, a declarat vedeta în timpul probei din ediția de luni, 11 decembrie 2023, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

Destul de supărat Romică Țociu a început să înjure de nervi crezând că a pierdut deja cursa în care a plecat. Concurentul de la America Express a încercat să ia atitudine și nu a mai stat pe gânduri, s-a întins pe jos.

Romică Țociu: ”Hai să fac pe mortul”

„Vrei să mă întind pe jos? Hai să fac pe mortul”, a completat Romică Țociu. „Stai cuminte, Romi!”, a spus la rândul său Vlad Huidu. „Eu mă întind și stropește-mă cu apă. Eu mai dădeam ochii peste cap”, a mai spus actorul.

ADVERTISEMENT

Soțul Giuliei Anghelescu nu a văzut cu ochi buni gestul concurentului cu care face echipă și s-a supărat. Fratele mai mic al celebrului prezentator Șerban Huidu a fost de părere că oamenii sunt speriați de comportamentul actorului.

În cele din urmă Romică Țociu și Vlad Huidu au reușit să convingă o doamnă care să îi ducă la următorul punct de întâlnire. Autostopul rămâne în continuare unul dintre cele mai dificile lucruri din America Express.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care participanții au declarat că reality show-ul este unul dificil este și căutarea unui loc în care să doarmă peste noapte. Concurenții susțin că poveștile oamenilor i-au impresionat și i-au emoționat până la lacrimi.

ADVERTISEMENT