Life

Cine este soția lui Cătălin Țociu de la America Express. Nora lui Romică Țociu e foarte frumoasă

Cine este partenera de viață a lui Cătălin Țociu din competiția America Express. Nora lui Romică Țociu este o tânără superbă.
02.12.2023 | 13:59
Cine este sotia lui Catalin Tociu de la America Express Nora lui Romica Tociu e foarte frumoasa
Cine este partenera de viață a lui Cătălin Țociu din competiția America Express. Nora lui Romică Țociu este o tânără superbă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Cătălin Țociu de la America Express. Nora lui Romică Țociu e foarte frumoasă. Participantul de la Antena 1, care este de profesie bucătar, are o familie reușită și doi copii mici de care este mândru.

Cine este partenera de viață a lui Cătălin Țociu din competiția America Express. Nora lui Romică Țociu este o tânără superbă

Cine este partenera de viață a lui Cătălin Țociu din competiția America Express. Nora lui Romică Țociu este o tânără superbă care i-a dăruit celebrului actor 2 nepoți: Philip și Sofia, care este strigată de toată lumea Mimi.

ADVERTISEMENT

Participantul de la Antena 1 s-a căsătorit cu aleasa inimii sale de foarte puțină vreme. Ceremonia s-a desfășurat în anul 2021, după ce a devenit tată de două ori. Tânărul și Ligia Nicoleta au avut parte de o nuntă ca-n povești.

De la marele eveniment nu au lipsit nume mari din industria muzicală românească, dar și de pe scena teatrului. Chiar tatăl lui Cătălin Țociu a oferit detalii prețioase despre ziua cea mare a celor doi tineri care au plecat pe același drum.

ADVERTISEMENT

„Nu va fi o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum. Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să poată să cânte toți.

Adrian Enache cu fiica, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan, o să vină aproape tot juriul de la Te cunosc de undeva”, spunea Romică Țociu înainte de nunta fiului său, Cătălin, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Cătălin Țociu, soția și cei doi copii
Cătălin Țociu, soția și cei doi copii. Sursa foto: Instagram.com

Ce meserie are Cătălin Țociu de la America Express

Cătălin Țociu nu și-a dorit să calce pe urmele renumitului său tată și în prezent încearcă să își facă un nume în gastronomie. Concurentul de la America Express a făcut cursuri în acest sens și vrea să evolueze în domeniu.

Fiul celebrului actor Romică Țociu visează să își deschidă propria afacere, fiind lăudat constant pentru pizza pe care o pregătește. Până atunci concurentul de la Antena 1 luptă pentru marele premiu de la America Express.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu știi cu ce se mănâncă afacerea respectivă, nu poți să ai succes. Este o pasiune de-ale mele mai veche și acum o cultiv. După cele trei module ai diploma de chef bucătar, dar trebuie să profesezi.

Și înainte, și după ce termini. După ce termini, poți să lucrezi într-o bucătărie cu stele Michelin. Noi nu cred că putem să ne dăm două ore din timpul nostru ca să ne bucurăm de o experiență”, a declarat fiul lui Romică Țociu, Cătălin Țociu, conform viva.ro.

ADVERTISEMENT