Life

Romică Țociu și Cornel Palade, glume la adresa Faimoșilor de la Survivor România: „CRBL s-a uitat invers în oglindă”

Romică Țociu și Cornel Palade au glumit pe seama concurenților de la Survivor România, spunând că ei sunt mult mai pregătiți pentru acest reality-show.
10.02.2022 | 15:32
Romica Tociu si Cornel Palade glume la adresa Faimosilor de la Survivor Romania CRBL sa uitat invers in oglinda
Romică Țociu și Cornel Palade au comentat actualul sezon Survivor România. Foto: spynews.ro/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Umoriștii Romică Țociu și Cornel Palade au comentat cel de-al treilea sezon al super-show-ului Survivor România în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Cei doi comedianți au spus, mai în glumă, mai în serios, că ar fi dispuși să plece în Republica Dominicană pentru a dovedi de ce sunt în stare.

ADVERTISEMENT

Măruță i-a întrebat de diverși concurenți de la Faimoși, despre care Țociu a făcut câteva glume. Romică a spus că el l-a mai bătut o dată pe Cătălin Zmărăndescu, doar că la șah.

Țociu și Palade, glume despre Survivor România

„Ne-am uitat și am văzut că Faimoșii au probleme. Cătălin Zmărăndescu e cumătru cu mine… E într-o scădere de formă. Eu l-am mai bătut o dată pe Zmărăndescu, la șah”, a declarat Țociu la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Actorul l-a luat apoi la bani mărunți pe CRBL. Acesta nu înțelege de ce și-a împletit cântărețul barba: „CRBL s-a uitat invers în oglindă”.

Cornel Palade a dus rolul și mai departe, prefăcându-se că plânge. Artistul a văzut că se practică momentele lacrimogene în reality-show și a vrut să se antreneze încă de la plecare.

ADVERTISEMENT

„El tot timpul plânge dinainte ca să nu-l ia plânsul acolo”, a spus Țociu despre colegul său.

Romică Țociu și Cornel Palade, în platoul „La Măruță”. Captură PRO TV

„Pot să intru în locul cu Tonciu că am și nasul mare”

„O să-mi fie dor de nepoți. N-am, dar o să-mi fie dor”, a glumit Palade.

După alte câteva ironii fine aruncate de cei doi actori, Cornel Palade s-a răzgândit și a spus că el ar vrea să facă parte din Echipa Războinicilor, lăsându-l pe Țociu la echipa roșie.

ADVERTISEMENT

Pentru Romică nu ar fi o problemă, mai ales că numele său de familie poate fi ușor de confundat cu cel al Andreei Tonciu, concurentă care a ieșit din show.

„Eu pot să intru în locul lui Tonciu că am și nasul necesar”, s-a amuzat Țociu.

Palade a pocit apoi numele Otiliei Bilionera, numind-o Olivia. Se pare că actorii urmăresc emisiunea căci au dat tot felul de detalii din cel mai recent episod, amintind de problemele cu ovarele ale cântăreței.

Romică Țociu a devenit serios apoi și a spus că o apreciază pe Otilia, pe care a avut ocazia să o cunoască la o petrecere în Turcia.

„Am cunoscut-o pe Otilia la un party cu unul dintre cei mai mari DJ, Mahmut Orhan”, a adăugat Țociu.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT