Life

Otilia Bilionera de la Survivor România, urmărită de cumpăna prin care a trecut în Turcia: „Abia m-au salvat doctorii”

Otilia Bilionera simte competiția Survivor România tot mai greu și nu știe cât are să mai facă față. Cântăreața a izbucnit în plâns, spunând că nu e nimeni alături de ea cum și-ar dori.
08.02.2022 | 20:40
Otilia Bilionera de la Survivor Romania urmarita de cumpana prin care a trecut in Turcia Abia mau salvat doctorii
Otilia Bilionera, concurentă la Survivor România. Sursa Foto: Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Otilia Bilionera se simte singură și neconsolată la Survivor România. După plecarea Andreei Tonciu, artista nu își mai găsește locul și susține că nu este înțeleasă atunci când vorbește despre problemele sale medicale.

Cântăreața a reamintit episodul nefericit prin care a trecut în urmă cu ceva timp în Turcia. Vedeta a fost supusă unei operații extrem de dificile în Turcia, având probleme cu ovarele.

ADVERTISEMENT

Frigul este cel mai mare dușman pentru ea și a cerut înțelegere din partea concurenților, care au încercat să o îmbărbăteze.

Otilia Bilionera de la Survivor România a văzut moartea cu ochii în Turcia

Primul care a sărit în ajutorul ei a fost Cătălin Zmărăndescu, sportivul purtându-se ca un tată cu ea și Elena Chiriac. Luptătorul a empatizat cu cele două concurente și le-a promis că le va ajuta să poată dormi mai bine, reamenajând baraca astfel încât să nu se ude de la ploaie.

ADVERTISEMENT

„După ce am îndurat foarte mult frig, nu am ciorapi uscați. În baracă sunt băltoace de apă. Toată lumea știe prin ce am trecut, cu ovarele, cu hemoragia internă. 

Eu mă panichez. Încep să fac atacuri de panică. Am văzut moartea cu ochii. Abia m-au salvat doctorii din Turcia, la minut. Mi-au scos doi litri de sânge din abdomen”, a povestit Otilia Bilionera, încercând să îi explice lui CRBL de ce se plânge atât de des.

ADVERTISEMENT

La testimoniale, artista nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Dorul de casă și faptul că nu simte pe nimeni aproape, chiar dacă ai ei colegi fac eforturi s-o ajute au dărâmat-o psihic pe faimoasă.

Otilia Bilionera de la Survivor România a avut probleme cu ovarele, iar frigul din Dominicană o afectează destul de tare. Foto: Captură PRO TV

„Mă simt singură aici”

„Mă simt singură aici. Mi-e dor de casă, de părinți, de oamenii cărora le pasă. Mi-e greu. Am încercat să fiu puternică. Nu ai cu cine să vorbești. Toți sunt atât de detașați, atât de individualiști.

ADVERTISEMENT

Simt nevoia să am pe cineva aproape, când am o problemă să mă ajute. Aici când spui că ai o problemă… Repede, ai venit la Survivor”, a declarat Otilia în show-ul de la PRO TV.

CRBL i-a explicat apoi cântăreței că nu este insensibil la problemele pe care le are ca femeie, ci doar încearcă s-o ajute să se ridice. Acesta i-a explicat că dacă folosește un ton mai dur cu ea este pentru a o îmbărbăta.

„Eu vreau să te îmbărbătez mai mult. Tu când te auzi te panichezi. Eu asta încerc să te ajut, nu că nu îmi pasă”, i-a spus CRBL.

 

 

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Descoperirea uimitoare a unei echipe de cercetători într-un canal dintr-un sat din Bulgaria
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis...
Soţia lui Marius Şumudică a avut o apariţie răvăşitoare la nunta lui Denis Drăguş! Cât de frumoasă este Liliana Şumudică
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
PREGĂTIRI de RĂZBOI în BALCANI! România A SEMNAT
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu,...
Euro 2024. Corespondență din Munchen de la Daniel Nanu. Interviu cu Mihai Rusu, vocea de la „Europa Liberă”. (2)
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă...
Microstațiunea balneară din 1834 unde tot mai mulți români își doresc să ajungă în vara lui 2024. Turiști din întreaga lume vin aici și rămân surprinși