Life

Rona Hartner, despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu. Au fost sau nu reale zvonurile? ”Nu dansul a fost vinovat”

Rona Hartner a rupt tăcerea și a spus adevărul despre presupusa idilă pe care s-a zvonit că ar fi avut-o cu Emil Constantinescu.
17.07.2023 | 10:32
Rona Hartner despre presupusa idila cu Emil Constantinescu Au fost sau nu reale zvonurile Nu dansul a fost vinovat
Rona Hartner, despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu. Sursă foto: YouTube, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rona Hartner a vorbit despre presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Emil Constantinescu. Au existat numeroase zvonuri de-a lungul timpului legate de acest lucru. A fost însă totul real, sau doar o minciună?

Rona Hartner, despre presupusa idilă cu Emil Constantinescu

Rona Hartner are 50 de ani însă nu își arată deloc vârsta. Continuă să fie o apariție cât se poate de surprinzătoare. Are o voce unică, mai susține spectacole și acum și a avut și un rol aparte în filmul „Gadjo Dilo”.

ADVERTISEMENT

În presa internațională este numită ”frumoasa tornadă brună”, în timp ce în România, la un moment dat, lucruri dureroase s-au spus despre ea. Artista, care este divorțată și are o fiică, a vorbit deschis însă despre ce s-a întâmplat.

Invitată la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai”, Rona Hartner a vorbit despre presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Emil Constantinescu. Se pare că totul ar fi pornit de la o prietenă de a ei.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, celebra artistă a primit eticheta de ”amantă a președintelui Emil Constantinescu”. Se întâmpla în 1996, atunci când ea a dansat cu fostul președinte al României. Aceasta a fost surprinsă în imagini, iar de aici, un scandal imens a izbucnit.

Rona Hartner a fost afectată enorm de cele întâmplate atunci. Iubitul ei a părăsit-o atunci, iar o frumoasă prietenie s-a încheiat de asemenea. Se pare că de vină nu ar fi fost Emil Constantinescu și nici dansul, ci o prietenă a artistei.

ADVERTISEMENT

Aceasta ar fi scris articolul pentru a-i distruge relația pe care o avea atunci. Nimeni nu avea să știe însă că zvonurile false o vor afecta întreaga viață. A avut de pierdut enorm pe plan profesional și nici acum nu a uitat acele moment.

”Iubitul meu de la Paris m-a părăsit din cauza acestui sex-gate. Am pierdut o foarte bună prietenă pentru că ea a scris jurnalul ca să-mi distrugă relația cu iubitul și am pierdut foarte mult din imaginea mea. (…).

ADVERTISEMENT

Eu voiam să intru în România numai prin performanțele mele de cinema, de teatru. Fusesem la teatrul național, și dorința mea era să intru pe acel drum lent, anevoios, dificil, care nu e foarte vedetă dar care este acel drum de prestigiu, de artist de prestigiu”, a povestit artista.

Cum au fost surprinși cei doi

Și totuși care este adevarul despre imaginile cu Emil Constantinescu? Rona Hartner spune că a dansat cu fostul președinte și că l-a văzut o singură dată în viață. Nu a avut nicio legătură cu el cu atât mai puțin vreo idilă.

Se pare însă că lumea avea nevoie de ”picanterii”. Tocmai din acest motiv, acea presupusă idilă a fost mediatizată enorm la acel moment. Vinovată însă, spune artista, este doar prietena ei care s-a folosit de un simplu dans, pentru a-i face rău.

„Dansasem și eram pozată de cineva din exterior, nu era viață intimă. Câtă vreme cineva a pozat două persoane care dansează asta înseamnă, pur și simplu, că nu era ceva intim. L-am văzut o singură dată în viață (n.r.: pe președinte) în noiembrie 1996, în 1997 m-am mutat la Paris, el și-a văzut de treaba lui cu politica.

N-am avut nicio treabă, nu l-am mai văzut, lumea avea nevoie de un scandal și a fost cel mai mare scandal care a lansat cursa scandalurilor, dar mie mi-a făcut un mare deserviciu. Nu dansul a fost vinovat, ci prietena mea, care a utilizat acel dans ca să mă compromită”, a încheiat Rona Hartner.

ADVERTISEMENT