Sport

Ralf Ragnick nu este interesat de problemele lui Cristiano Ronaldo la Manchester United: „Nu l-am întrebat cum se simte”

Tensiunile de la Manchester United, dintre managerul Ralf Rangnick și atacantul Cristiano Ronaldo, continuă să fie la cote înalte înaintea meciului pe care „diavolii” îl joacă sâmbătă pe teren propriu cu Tottenham.
12.03.2022 | 11:18
Ralf Ragnick nu este interesat de problemele lui Cristiano Ronaldo la Manchester United Nu lam intrebat cum se simte
ADVERTISEMENT

Manchester United joacă sâmbătă, de la ora 19:30, pe teren propriu cu Tottenham, în etapa a 29-a din Premier League, dar tensiunile dintre managerul german Ralf Rangnick și Cristiano Ronaldo sunt la cote înalte.

Ralf Ragnick nu este interesat de problemele lui Cristiano Ronaldo

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo este din nou apt, după ce a ratat meciul din week-end-ul trecut cu Manchester City, jucat în deplasare, și pierdut cu 4-1.

ADVERTISEMENT

Starul „diavolilor” nu a fost în lot din cauza unor probleme la șold, dar presa din Anglia a speculat că jucătorul era, de fapt, valid, dar nu a vrut să înceapă meciul ca rezervă.

Managerul lui Manchester United, germanul Ralf Rangnick, nu este interesat foarte mult de eventualele probleme pe care le are Cristiano Ronaldo la Manchester.

ADVERTISEMENT

Nu l-am întrebat pe Cristiano dacă este fericit la Manchester. El este din nou apt de joc, a reluat antrenamentele și vom vedea la ora meciului dacă va fi pe teren”, a declarat Rangnick, citat de jurnalistul Fabrizio Romano pe twitter.

În acest an au mai existat tensiuni între Ralf Rangnick și Cristiano Ronaldo

Nu este singura dovadă a faptului că între manager și jucător lucrurile nu merg bine. În urmă cu o lună și jumătate, la meciul câștigat în deplasare cu Brentford cu 3-1, Rangnick l-a înlocuit pe Ronaldo în minutul 71.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate vedea cum cvintuplul Balon de Aur întoarce spatele staff-ului tehnic și, în timp ce gesticulează nemulțumit, încearcă să îmbrace o geacă de trening, dar renunță și o trântește nervos, spre stupefacția colegilor săi, care îl urmăresc cu atenție.

După meci, Rangnick a detaliat motivele pentru care l-a scos din teren pe portughez. „M-a întrebat ‘De ce eu, de ce m-ai schimbat?’. Evident că nu era mulțumit de situație.

ADVERTISEMENT

I-am spus: ‘Ascultă, trebuie să iau decizia în interesul echipei și al clubului’. Am avut exact aceeași situație în urmă cu cinci zile pe Villa Park. Am condus cu 2-0 cu 15 minute înainte de terminarea meciului și nu am vrut să facem aceeași greșeală (n.r. – Aston Villa a egalat).

Am decis să trec la formula cu cinci fundași și cred că a fost decizia corectă. I-am spus: ‘Înțeleg că ești încă ambițios și vrei să marchezi, dar poate că peste câțiva ani, când vei fi antrenor principal, sper să iei aceeași decizie și să fii în același rol pe care l-am avut eu după 75 de minute’.

Nu mă așteptam să mă îmbrățișeze. Este un marcator și și-ar fi dorit să rămână și să înscrie. Nu am nicio problemă cu Cristiano. Dar s-a întors după o mică accidentare. Nu s-a antrenat timp de o săptămână și jumătate”, a precizat managerul.

ADVERTISEMENT