Sport

Ronaldo vs Neuer, duelul zilei la Euro 2020. Programul complet de sâmbătă

Programul zilei de sâmbătă, 19 iunie 2021, la Euro 2020: Ungaria - Franţa (16:00), Portugalia - Germania (19:00), Spania - Polonia (22:00).
19.06.2021 | 00:22
Ronaldo vs Neuer duelul zilei la Euro 2020 Programul complet de sambata
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, 19 iunie, se încheie etapa a doua a fazei grupelor de la Euro 2020. Cele trei meciuri ale zilei, unul din grupa E şi cele două din grupa F încep la orele obişnuite şi pot fi urmărite pe Pro TV.

Ungaria – Franţa, sâmbătă, de la ora 16:00

Prima partidă de sâmbătă este cea dintre Ungaria şi Franţa, de la ora 16:00, în grupa F. Maghiarii vor juca în faţa propriilor spectatori, pe Puskas Arena, iar la centru va fi englezul Michael Oliver

ADVERTISEMENT

Rezultate opuse în primul meci

Ungaria a pierdut meciul de debut de la Euro 2020, 0-3 cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo, dar a reuşit să reziste 84 de minute la egalitate.

Franţa, în schimb, s-a impus în duelul ultimelor două campioane mondiale, 1-0 contra Germaniei, dar nu a marcat. Golul decisiv a fost al lui Hummels, în proprie poartă.

ADVERTISEMENT

Suporterii maghiari contează, dar nu pot suplini diferenţa de valoare

La meciul cu Portugalia, 67.000 de oameni s-au aflat în tribunele Puskas Arena. Iar sprijinul lor s-a dovedit extrem de important, ungurii reuşind să reziste până în minutul 84. 0-3 final a fost un scor prea dur, după felul în care s-au mişcat vecinii noştri.

Franţa, campioana mondială en-titre, este principala favorită şi la câştigarea Euro 2020. N-ar trebui să aibă probleme în faţa Ungariei, dar surprizele apar la turneele finale. Mbappe este letal, dar nu va avea spaţii pentru a-şi dezvolta viteza lui incredibilă, pentru că maghiarii vor sta mai mult „la cutie“, aşteptând contrele.

ADVERTISEMENT

Victoria Franţei e cotată cu 1,33, la Superbet, faţă de 11,30 în cazul Ungariei. Remiza are cotă 5,25.

Formaţiile probabile în Ungaria – Franţa

Ungaria (3-1-4-2): Gulácsi – Botka, Orbán, At. Szalai – Nagy – Lovrencsics, Kleinheisler, Schäfer, Fiola – Ad. Szalai, Sallai. Antrenor: Marco Rossi.

ADVERTISEMENT

Franţa (4-4-2): Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Hernández – Pogba, Kanté, Rabiot, Griezmann – Benzema, Mbappé. Antrenor: Didier Deschamp.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Ungaria – Franţa: 1,87 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!


Portugalia – Germania, sâmbătă, de la 19:00

Pe Allianz Arena din Munchen, Germania este echipa oaspete în duelul cu Portugalia din grupa F. Englezul Anthony Taylor va fluiera startul partide la ora 19:00.

Portugalia, trei goluri pe final de meci

Portugalia s-a chinuit cu Ungaria în primul meci. În faţa unui stadion plin, maghiarii au luptat cât au putut de bine şi au ţinut de 0-0 până pe final de meci. Guerreiro (84) şi dubla lui Cristiano Ronaldo (87 pen. şi 90+2) au stabilit un rezultat final mai dur decât s-a văzut pe teren.

În celălalt meci al grupei, Germania s-a bătut singură cu Franţa. Hummels, cel mai experimentat fundaş central din lotul nemţilor, l-a învins pe colegul Neuer după 20 de minute de joc, iar atacul nu a putut să îi repare greşeala. Germania a presat, a avut posesia, dar a tremurat la toate contraatacurile franceze.

Ţara-gazdă, favorită în faţa echipei-gazdă

Dacă nu câştigă în faţa Portugaliei, Germania riscă să se facă din nou de râs şi să părăsească turneul final încă din faza grupelor, la fel cum a făcut la Mondialul din 2018, când a fost ultima într-o grupă cu Suedia, Mexic şi Coreea de Sud.

Portugalia are avantajul de a putea juca şi la egal. Patru puncte din două meciuri nu e chiar rău şi oferă şanse mari de calificare. O victorie, însă, ar fi echivalentă cu prezenţa în optimi.

Germania şi Portugalia s-au întâlnit de 5 ori la turneele finale din 2000 până acum, iar raportul victoriilor e 4-1 în favoarea nemţilor. Lusitanii au câştigat 3-0 în grupe la Euro 2000, după care au pierdut 1-3 la CM 2006 (finala mică), 2-3 la Euro 2008 (sferturi), 0-1 la Euro 2012 (grupe) şi 0-4 la CM 2014 (grupe).

La Superbet, favorită e Germania, cotă 2,35, în timp ce succesul Portugaliei şi remiza au aceleaşi şanse, la 3,30.

Formaţii probabile în Portugalia – Germania

Portugal (4-2-3-1): Rui Patrício – Nélson Semedo, Rúben Dias, Pepe, Guerreiro – Danilo, William Carvalho – Diogo Jota, Bruno Fernandes, Bernardo Silva – Ronaldo. Antrenor: Fernando Santos.

Germany (3-4-2-1): Neuer – Ginter, Hummels, Rüdiger – Kimmich, Gündoğan, Kroos, Gosens – Havertz, Müller – Gnabry. Antrenor: Joachim Low.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Portugalia – Germania: 1,85 este cota pentru „Ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!


Spania – Polonia, sâmbătă, de la ora 22:00

Spania – Polonia se joacă pe Estadio de La Cartuja, din Sevilla, de la ora 22:00. Arbitrul întâlnirii va fi italianul Daniele Orsato.

Niciuna n-a câştigat în primul meci

În prima etapă a grupelor, nici Spania, nici Polonia nu au câştigat nişte meciuri în care porneau din postura de favorite. Spania a remizat 0-0 cu Suedia, la capătul unui joc dominat autoritat, cu 75% posesie şi peste 850 de pase corecte.

Polonia a avut un start şi mai prost, înfrângere 1-2 cu Slovacia. Ovidiu Haţegan a condus partida şi a dat primul cartonaş roşu la Euro 2020. L-a avertizat de două ori pe polonezul Krychowiak. După eliminarea acestuia, Slovacia a marcat pentru 2-1, scor cu care s-a şi încheiat jocul.

Polonia, formă deplorabilă

Prima şansă la victorie o are, fără doar şi poate, Spania. Toate avantajele sunt de partea ei. Valoare individuală mai mare, lot mai puternic, experienţă, dar şi terenul propriu.

Polonia a evoluat în prima etapă la Sankt Petersburg, aşa că jucătorii au acumulat oboseală şi în deplasarea din Rusia la Sevilla. Mai mult, lehii nu trec prin cea mai bună perioadă, având un singur succes în ultimele 8 partide, un 3-0 cu micuţa Andorra.

Cotele Superbet la acest meci sunt: 1,37 pentru 1, 5,00 pentru X şi 9,90 pentru 2.

Formaţii probabile în Spania – Polonia

Spania (4-3-3): Simón – Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alba – Llorente, Busquets, Pedri – Gerard Moreno, Morata, Olmo. Antrenor: Luis Enrique.

Polonia (3-4-2-1): Szczęsny – Bereszyński, Glik, Bednarek – Jóźwiak, Moder, Linetty, Rybus – Klich, Zieliński – Lewandowski. Antrenor: Paulo Sousa.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Spania – Polonia: 1,78 este cota pentru „total goluri Spania 1-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: