Fotbal intern

Ropotan a ajuns la Chiajna după ce Gigi Becali l-a refuzat la FCSB. „M-a rugat socru-su să-l iau!”

28.09.2018 | 14:40
Ropotan a ajuns la Chiajna dupa ce Gigi Becali la refuzat la FCSB Ma rugat socrusu sal iau

Pînă să ajungă la Concordia Chiajna, Adrian Ropotan a fost refuzat de Gigi Becali! Zilele trecute Adrian Ropotan a fost convins de Dorinel Munteanu să semneze cu Concordia Chiajna, fiind liber de contract după despărțirea de arabii de la Hatta. Fostul dinamovist a fost refuzat de mai multe echipe în această vară, dar surpriza cea mai mare sunt negocierile cu Gigi Becali, care l-a refuzat la FCSB!

FANATIK.RO a aflat una dintre cele mai interesante povești de transfer ale verii, mutare care a fost pe punctul de a se face, pentru că Adrian Ropotan a fost inclusiv la Palat la Gigi Becali pentru a negocia venirea la roș-albaștri după despărțirea de Hatta Club.

Adrian Ropotan a fost refuzat de Gigi Becali. „M-a rugat socru-su, Ogică!”

În vârstă de 32 de ani, mijlocașul originar din Galați a jucat în ultimele două sezoane în Emiratele Arabe Unite, la Hatta Club, după plecarea de la Pandurii. Pe 30 iunie a încheiat contractul cu Hatta și a început să-și caute echipă în țară, pentru că dorea să revină acasă.

Printre variantele fostului jucător al lui Dinamo s-a numărat și FCSB, fiind chiar aproape de a semna. Informațiile FANATIK.RO au fost confirmate chiar de Gigi Becali, cel care a și discutat cu jucătorul. „A vrut să vină la FCSB. M-a sunat socru-su, Ogică, și m-a rugat să-l iau la noi că rămăsese fără echipă. A venit omul la Palat, am negociat”, ne-a declarat Gigi Becali.

Adrian Ropotan și Raluca Ogică sunt acum liniștiți. Mijlocașul și-a găsit echipă după ce Becali l-a refuzat la FCSB, chiar dacă a insistat și Stelian Ogică pe lângă Gigi. FOTO: wowbiz
Adrian Ropotan și Raluca Ogică sunt acum liniștiți. Mijlocașul și-a găsit echipă după ce Becali l-a refuzat la FCSB, chiar dacă a insistat și Stelian Ogică pe lângă Gigi. FOTO: wowbiz

Gigi Becali: „Meme s-a opus din prima!”

Și, totuși, de ce nu s-a mai făcut transferul lui Ropotan la FCSB? Lămurește dilema tot patronul roș-albaștrilor. „I-am zis și lui Meme și s-a opus din prima. Nu a fost deloc de acord. < Nu avem nevoie de el! Ce să caute Ropotan la noi, patroane?>, m-a întrebat. Așa că am renunțat și l-am lăsat pe copil să-și vadă de drum”, dezvăluie Becali.

Citește și…

Adrian Ropotan, cel care cânta „Steaua e numai una”, vroia să joace gratis la FCSB până în iarnă!

Mai este un amănunt foarte interesant în această poveste. Cel care pe vremea când juca la Dinamo a fost surprins cântând la o petrecere „Steaua e numai una!”, împreună cu colegii săi Gabi Torje și Cristi Pulhac, chiar și-a dorit să joace pentru FCSB!

Ropotan era de acord să joace gratis în iarnă sub comanda lui Nicolae Dică, urmând ca atunci să se tragă linie și să primească bani pentru prestațiile sale! Gigi Becali a fost încântat la un moment dat de propunerea jucătorului, motiv pentru care vroia să-l transfere, dar ulterior l-a refuzat după ce a discutat și cu Mihai Stoica.

Nici Dinamo nu l-a vrut în vară!

După ce a fost refuzat de FCSB, Adrian Ropotan a avut ceva discuții și cu fostul său club, Dinamo, dar nici aici nu i s-au deschis porțile. I s-a transmis că nu are loc acolo unde joacă Mahlangu, iar după transferul acestuia la Ludogoreț, roș-albii au preferat să meargă pe mâna panamezului Armando Cooper, pe care l-a propus impresarul lui Penedo, Mihai Stan.

Adrian Ropotan a încercat să revină în această vară la Dinamo, dar a fost refuzat din start de cei de la Rin
Adrian Ropotan a încercat să revină în această vară la Dinamo, dar a fost refuzat din start de cei de la Rin

Așa că Ropotan a rămas aproape trei luni fără echipă, până a venit Dorinel Munteanu la Concordia și i-a propus să i se alăture la Chiajna.

500.000 de euro este cota actuală a lui Ropotan, care valora 2,2 milioane de euro, la 23 de ani, când pleca la Dinamo Moscova

5 echipe din străinătate a bifat mijlocașul în carieră: Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Nijni Novgorod (toate trei din Rusia), Qabala (Azerbaidjan) și Hatta Club (Emiratele Arabe)

83 de meciuri are Ropotan pentru Dinamom, dar fără gol marcat. În România a mai jucat pentru Petrolul Ploiești și Pandurii Tg. Jiu